Neverwinter MMORPG
  • Sunrider924
    Azert ne kapj agyverzest a sok "lehuzastol" amig nem vagy 60 es nem gondolkozol kicsit. Nekem 3 taskam van, az a 3, amit a kuldikbol szereztem, abszolute nem hianyzik a tobb, szemetet nem is veszek fel, amit az en karim nem tud hasznalni az pass/discard. A jelenlegi dropp szinten potit se kell venni, hullik a szornyekbol dogivel az epic instakban. Van felesleges 54 aranyam, amibol neha veszek injury kitet.
    Az armor/wep enchantok a bankban vannak, rank 4 alatt fel se veszem.
    Apropo respecc: a jatekban jelenleg egyetlen paragon tipus elerheto, keosbb tesznek bele meg masikat is, meg az endgame tartalom a Gaultrym zona, ami tartalmaz napi pvp/pve-t majd az is meg csak jon, szoval nem kell annyira sirni az AD utan, nekem egyelore 110k van belole, az is ugy jott hogy intaban az epic-re mindig greedet nyomok es legutobb pirate king menetbol 3at hoztam el igy es ment is AHra, amibol a legdragabb is mar csak 60k AD volt.
    Szerintem menj fel 60ra jatsz es elvezd, a tobbit meg majd kifforja a jatek. Annak idejen Perfect Worldot toltam, ugyanettol a kiadotol es mindent ki lehet a jatekban farmolni amit csak akarsz, ido kerdese. Ha sietsz az mas kerdes, akkor csak fizess minden vacakert...