Neverwinter MMORPG
-
HyperMonkey #1656 A potikkal az a baj, hogy sok helyet foglal az amúgy is iszonyat szűkre szabott inventoryban. De sebaj, ha élvezek egy szórakozási formát akkor fizessek is érte, nekem ez természetes, semmi sincs igyen. Már vettem egy lovat 500 zen-ért, és venni fogok bag-et is, meg karakter slotot is. vannak hibái a játéknak, közel sem tökéletes és sok helyről lopott is ezt-azt, de örülök neki. Sok MMO-ból átvette a jobb ötleteket és belerakta. Teljesen igazuk van a fejlesztőknek, hajrá!
Nem hinném hogy ez a game évekig menni fog nagy lelkesedéssel, de nem pár hetes móka lesz az tui. És abban is biztos vagyok, hogy többet fogok beleölni mintha havidíjas lenne. De ez nem érdekel mert rettentően jól szórakozom. A második insta ami lvl21 után van, valami elképesztően jó (az előző is az volt, de ez még jobb).
Igen jó lenne raid, de ha durva 5 fősek vannak, akkor az már elég egyelőre. A több fős azért jobb, mert lehet taktikusabb harcokat csinálni. Több fő, több szerep, offtank, support, kite-olás, stb.
5 embernél nem lehet olyan takika mert van 1 tank, egy healer és 3 DPS. Ettől függetlenül a HC insták jók lesznek egyelőre. Majd alakítják, mi meg vásáolunk szépen zen-ért nagy lovat, nagy petet, nagy zsákot :)