Sons of Anarchy - Samcro
-
Juice? Mi lesz vele? Igyekezett teljesíteni az alkut, de máshogy alakult...
Tig: Undorító féreg, de a banda létszáma erősen fogy (bár mikor Clay tetoválását csinálták, volt ott 2-3 új pofa a háttérben, akiket még sosem láttam) Minden esetre undorító lenne Jax részéről ha odadobná Tig-et.
Clay: Son of a B**ch. Viszont kell a sorozatba valljuk be. Még mindig keményebben vezette a klubbot mint Jax. Ha most elmegy, köv. évadba visszatér és megalapítja saját bandáját (amivel jelen körülmények közt egyetértek) a jelenlegi SoA értelmét vesztené.
Clay nem akar szarakodni, csak pénzt keresni Jax túl sokat gondolkozik, agyal a problémákon, Clay nem tette, hamar meghozta a döntést lesz ami lesz. Mivé lett a klub? hullanak a tagok, fogy a létszám, nincs jövedelem. Tig-et odadobja a fekáknak, Clay-t kitették. Van egy olyan érzésem, hogy az alelnök is esélyes hogy inkább Clay bandájához menne.
Mi lesz a klubbal? Jax kiakar szállni mindenből... az hogy ő a gyerekei végett változást akar az életében, egy dolog, akkor szálljon ki ő, de hogy az egész klubbot a saját kedve szerint tereli.
Szavazások is olyan manipulatívak. Tig úgy szavaz ahogy Jax, a dagi szintén (látszik rajt hogy fél nincs önálló döntése) sebes arcú szintén beletörődik a dolgokba. Juice megint csak Jax kezében van, nem mer ellene szavazni...
Ez a kis tűzharc ami volt. Ha a pénz átadásával vége lesz, akkor nem sok értelme volt beletenni a történetbe.
Más:
Egyébként az IRA tevékenységét még mindig nem nagyon értem. (lehet lemaradtam valamikor korábban, majd újranézem)
CIA veszi a fegyvereket, viszi háborúzni, közben teríti az anyagot az államokban? Miért is?