868

Sons of Anarchy - Samcro
  • polluxware
    Basszus kezd olyan érzésem lenni ezzel a sorozattal kapcsolatban mint a béking bred-el.... ott is úgy lett volna szép lezárni amikor a Gustávót felrobbantja........

így viszont következik a hanyatlás

-Tera-val megbeszélték hogy lelépnek
    -Tera majdnem le is cuppantotta a kedvéért azt a vaksi beteg fszt, hogy mentse a boltot

,erre most a drogos anyja veregeti a vállát... puszilgatja Tigit, aki a legjobb barátja feleségét lemészárolta, és egy csomó kavart idézett elő...

folytassam?

Jax már majdnem akkora tetü mint a Clay... sztem köv évadban kiteljesedik

(mondjuk happy end-el nem végződhet, különben hol maradna az erkölcsi tanítás)

• Victor1103
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem az se zavarna ha Clay még a hatodik évadot is végig túléli csak Gemma dögöljön meg az első részben mert ez már gusztustalan amit művel
  • ReszegKoldus
    [spoiler]Valami hasonlóan képzeltem el a Tig-Pope dolog megoldását és még Clay is le lett rendezve egyelőre, nagyon király
    "you think i planned this whole thing? C'mon man" :D

A rész vége meg...sajnos ebből is ki fogják valahogy menekíteni gondolom, ezért kellett volna inkább pár golyóval elintézni, az a biztos :D

Összességében nem volt rossz évadzáró.
  • gabo91
    Folyamatos a szarkavarás, Jax már rég óta ki akarta túrni Clayt, Clay pedig mindig is tudta hogy Jax veszélyforrás számára.
    Viszont... Zavar hogy meg akarta öletni Tarat?
    Pineyt meg is ölte, mi lett akkor? semmi Op-ot leállította Jax. Ott volt a lehetőség. De mondok jobbat, Op miért egyedül nevelte a gyerekeit? Ja mert a feleségét megölte Tig, Clay utasítására (oké bocs Opiet akarták).
    Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy ember szemszögéből venni a dolgokat, az hogy Jax ellen mit tett... tett már a többiek ellen is, mégis életben hagyták. Számtalan alkalom, indok lett volna hogy megöljék. Akkor most se fogják... Kell Clay mindenképpen, előbb utóbb kiderül, mi lesz a klub sorsa, de hogy a fekákat nem fogják megenni az tuti, előbb eszik meg azok őket. ---> széthullás irány az új (Clay) banda...

" Kicsit olyan mintha egy maffiavezér ellen egyik embere valami támadást indít, utána természetesnek vesszük h az az ember meg fog halni."

Na igen, pont ez a gond, hogy mióta Jax van saját kénye kedve szerint tereli a klubbot, olyan mintha az ő tulajdona lenne, a tagok meg csak bábjai.
    Persze Clay idejében se volt máshogy, de látszatra mégis, ott akkor volt Clay és köre akik mindig a kemény megoldást akarták, illetve Volt Jax - Opie páros akik gyorsan kerestek egy másik megoldást.

Majd a következő évadban kiderül, hogy lesz tovább... (esetleg utolsó részben)

• Janika114
    De nem arról van szó h most zavar az öldöklés meg h Jax se angyal, de Clay saját bandája ellen, meg szinte a mostohafia volt Jax, és akkor megakarja öletni a feleségét. Míg Jax, Juice-t is csak azért akarta megölni mert a klub ellen vétet. Nem is kell h szent legyen Jax, se Clay de az zavar h annyi szart csinált már Clay Jax ellen h kijárna már neki a halál, és nem tartanám elfogadhatónak azt h ezek után békében éljenek egymás mellett kb. Kicsit olyan mintha egy maffiavezér ellen egyik embere valami támadást indít, utána természetesnek vesszük h az az ember meg fog halni.
  • gabo91
    ő izé...
    Azért Jax se egy angyal...
    Juice-ot is leakarta vadászni maga...
    De ha megnézzük, hogy ebben az évad hány embert ölt meg... ilyen ember vezetheti a klubbot?
    oké mentségére legyen, hogy ő nem a saját társait aprította mint Clay.
    De azt se felejtsük el, hogy nem egy vöröskereszt helyi szervezetéről beszélünk, hanem egy bűnszövetkezetről akik fegyvereket (és drogot) adnak el.
  • Janika114
    Én ezzel a Clayes dologgal úgy vagyok, h nekem nem hiányozna annyira, bár tény most így a végére kicsit megsajnáltatták őt a nézőkkel, kicsit én is jobban bírom, de akkor se tudnám elfogadni h egy olyan ember aki megölte Pineyt a klub ellen fordult önös célokból, megpróbálta megöletni Jaxet és a feleségét, meg ölte Jax apját... és még sorolhatnánk bűneit, vígan tovább éljen egy másik banda tagjaként.
  • Micsu
    jax egyre jobban benne van a szarban, nem fog csak úgy kikecmeregni belőle, már neronak is tartozik, kis magánszámai miatt ellene van a fél "vidék", itt max tara fog kiszállni meg a kölykök
  • gabo91
    Juice? Mi lesz vele? Igyekezett teljesíteni az alkut, de máshogy alakult...
    Tig: Undorító féreg, de a banda létszáma erősen fogy (bár mikor Clay tetoválását csinálták, volt ott 2-3 új pofa a háttérben, akiket még sosem láttam) Minden esetre undorító lenne Jax részéről ha odadobná Tig-et.
    Clay: Son of a B**ch. Viszont kell a sorozatba valljuk be. Még mindig keményebben vezette a klubbot mint Jax. Ha most elmegy, köv. évadba visszatér és megalapítja saját bandáját (amivel jelen körülmények közt egyetértek) a jelenlegi SoA értelmét vesztené.
    Clay nem akar szarakodni, csak pénzt keresni Jax túl sokat gondolkozik, agyal a problémákon, Clay nem tette, hamar meghozta a döntést lesz ami lesz. Mivé lett a klub? hullanak a tagok, fogy a létszám, nincs jövedelem. Tig-et odadobja a fekáknak, Clay-t kitették. Van egy olyan érzésem, hogy az alelnök is esélyes hogy inkább Clay bandájához menne.

Mi lesz a klubbal? Jax kiakar szállni mindenből... az hogy ő a gyerekei végett változást akar az életében, egy dolog, akkor szálljon ki ő, de hogy az egész klubbot a saját kedve szerint tereli.
    Szavazások is olyan manipulatívak. Tig úgy szavaz ahogy Jax, a dagi szintén (látszik rajt hogy fél nincs önálló döntése) sebes arcú szintén beletörődik a dolgokba. Juice megint csak Jax kezében van, nem mer ellene szavazni...

Ez a kis tűzharc ami volt. Ha a pénz átadásával vége lesz, akkor nem sok értelme volt beletenni a történetbe.

Más:
    Egyébként az IRA tevékenységét még mindig nem nagyon értem. (lehet lemaradtam valamikor korábban, majd újranézem)
    CIA veszi a fegyvereket, viszi háborúzni, közben teríti az anyagot az államokban? Miért is?
  • ReszegKoldus
    Gondolom, ha meg is kapja a keresztet, mégis puszta kézzel öli meg a csajt, akkor Tara se lenne bajban miatta. És pont ezért gondolom nem volt véletlen Otto részéről, hogy a Tara által bevitt kereszttel ölte meg a csajt :)
  • SzinesGeza

SPOILER S05E12

Ez is egy ökörség, hogy Tara-t vádolják azzal ami történt.
    Ott konkrétan az a faszi volt sáros - illetve hülye - aki eloldozta Otto kezét anélkül, hogy az őröket behívták volna.
    Plusz Ottónak még a keresztre sem lett volna szüksége, akár puszta kézzel is megöli a csajt ha akarja.

• Janika114
    Nekem most ez az IRA-s száll olyan időhúzásnak tűnt csak, kicsit feleslegesnek éreztem. Nagyon úgy néz ki h most se lesz vége Claynek, amit én sajnálok, mert hiába jó karakter neki már mennie kellene.
    Tiges szálnál várok valami csavart, most már olyan érzésem van hogy nem fog meghalni Tig, inkább Pope-t csinálja ki Jax. Fura volt az a beszélgetés Pope segítőjével is h hűséges vagy türelmes...
    Juice száll meg leült most itt a finálé előtt, nagyon remélem h nem fog meghalni, bár valakinek tuti vége lesz a bandából szerintem.
    Gondolom a rendőrbírós szál meg jövőre lesz az egyik fő bonyodalom, most még a felvezetése folyik, kétlem h lezárnák azt is a fináléban.
  • ReszegKoldus
    [spoiler]Ennél rosszabb részt...Se Clay nem döglött meg, se Tara nem került rács mögé és még Wendyvel is hogy kiszúrtak, vagy inkább beszúrtak :)
  • Tikal #214
    aha, erre tippltem én is..
  • kommersz
    :DDDD nem lehettem faradt ha ez nem tunt fel:D
  • Shiwo
    férje
  • kommersz
    valszeg a megolt nover felesege.
  • Tikal #210
    és az ki volt aki Otto-t meglátogatta?
  • kommersz
    igen, rajottem.bocs:D
  • SzinesGeza
    Nem, nem ő volt. Hanem annak a srácnak (aki drogos volt és meg kellett volna, hogy öljék de Clay életben hagyta) az apja, aki ott dolgozott náluk a műhelyben.
  • Micsu
    várjuk ki ennek is a végét, nem tudjuk 3an mit beszéltek meg clay lakásán, bár még lehetnek meglepetések pont ezért szeretem ezt a sorozatot
  • kommersz
    Nem tudom Bobby miert akar segiteni claynek : van egy olyan hulye sejtesem hogy o butykolte meg Jax apjanak a motorjat.
  • Micsu
  • Janika114
    Érzésem szerint több mindenkinek kampó lesz, Juice és Tig is eléggé a szakadék szélén táncol, Clayről nem is beszélve, bár szerintem ő túléli, de ennek nem örülnék, de gondolom megfogja menteni az h kiderül:
    sztem ő Jax apja

• SzinesGeza
    Miért, az évad végén valakinek kampó? :)
  • Micsu
    érdekesen alakulnak a dolgok, már tényleg kiv vagyok ki fog menni a végén
  • Tikal #201
  • SzinesGeza
    Márpedig folyamatosan a kiszállásért hajt, (most pl ugye a lakópark építése) csak akkora nyomás van rajta, hogy nem csoda a viselkedése.
  • Susarc
    volt ott még egy lightos maszti is:D
  • ReszegKoldus
    Nekem se tetszett, Wendyt jobban bírom, talán hamarosan újra feltűnik :D
  • Tikal #197
    Jaja, igazsagoszto lesz belole:)
  • Tikal #196
    Nem tetszett mikor felkeltette a gyereket aztan olbe vette hogy megnyugtassa, elotte meg jol beszivott meg öri hari emmaval mert az ugyanezt csinalta csak még arokba is hajtott... ja, kapta o is kemenyen az evek alatt, lerobbant picsa lesz ha igy folytatja:)
  • Micsu
    jah meg amúgy is legyen egy badass jax, és hagyjuk ezt a kiszállok meg vége bullshitet
  • Micsu
    én jaxre értettem elsősorban, az asszonyt már annyira nem vágom de ő is kapta pár év alatt bőven, nem csoda hogy "elkurvul"
  • Tikal #193
    jax vagy az asszony? :) mindkettő durván változik...
  • Micsu
    érthető is nem?

az lenne a fura ha ennyi csapás után ugyan olyan lenne
  • Tikal #191
    úgy tűnik kicsit elviszik ebbe az irányba most..
  • Susarc
    jaja az gáz volt...

viszint én kezdem megutálni Jax-et....már nagyon geci basszus.....nem látom már benne a pozitiv figurát!
  • Tikal #189
    jax nője megbolondul? ...
  • Tikal #188
    uh, durva