Resident Evil 6

• Laza
    Ja, már hazudok is ... innentől nc kategória vagy.
    Ma újracsináltam, hopp, most lement 27-re is.

Egyébként meg:
    Beállítás, Leon rész vége (ott nyomtam el, ahol az általad linket is van)

Tessék, élő stream, ami sajna lóf..t nem ér, mert extra terhelés, így lemegy 1-2x 22-23-ig (2x futtatva, mert az első eleje szar).

SZERK: stream link (lemaradt) - csak a feltöltés miatt akadt, a monitoron nem!!!

És hagyjál már a 2008-as (használtan 8-10eFt-os) kártyáddal. Az enyém kereken 2 éve jelent meg (akkor vettem).

És hiába állítgatod a beállításokat, ez nem egy komoly teszt program, az effekteket sem lehet ki-be kapcsolni, a modellek részletességét sem lehet állítani. Azaz hiába veszed le a beállításokat, azokon a részeken, ahol kismillió effekt van vagy objektum, ugyanúgy be fog lassulni ... pl nem lesz kevesebb polygon a képernyőn, nem fog tudni többet kirajzolni a kártyád.

És a ReEvil5-öt sem kéne idekeverni, közel nem volt a játék ilyen szinten effektekkel, ennyire részletes. Nézd már vissza plz annak a benchmarkját ... hol vannak abban olyan zombik, amiknek rohad a húsuk, cafatokban lóg a lábuk, a testük, stb? Sima bőrű, sima ruhás zombik vannak, abban. Itt meg rohadnak, cafatokban lóg a húsuk, ragyás a bőrük, a testűk is szabdalt, stb-stb ... a részletekre sem ártana figyelni.

És lehet nem fognak egyszerre 40-en rohangálni ... a teszteknek az a dolguk, hogy feszegessék a határokat. De ez majd a játékból úgyis kiderül, mert gondolom Te sem próbáltad még PC-n.