Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
"zombik lassúak? - f.szt!!"

Innentõl kezdve nem is érdekel hogy mi mikor indul be...nálam mint RE elvágta magát.
Meg az idióta közelharc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
Leon sztori?
az elsõ pálya elég gyenge, de utána nagyon beindul az egész
zombik lassúak? - f.szt!!
konkrétan van amelyik úgy rohan feléd, mint CoD WaW náci zombijai 10-12. hullámában
a lassabbak közül, meg sok 5-6 méterrõl a nyakadba ugrik és széjjel harap
késõbb meg hallani savköpködõ zombikról is, de ott még nem tartok
eddig nagyon el van találva 😊
továbbiak késõbb

Just do it :)

DarkSector
Pont elég mi, 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
jaja 😄

TDC Geronimo
Most toltuk le haverral coopba leon elsõ chaptert. Egyáltalán nem ilyen rossz...Tény, hogy van benne nem egy idióta designeri döntés, oda nem illõ erõltetett QTE-k halmaza, de nem olyan rossz, fõleg coopba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Ja most nézem, hogy a jobb oldalt kell nézni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Sok lesz az...

Maxtreme

<#guluszem1><#idiota>

Fpocok
Én viszont a 4-5rõl mondtam ezt és te erre válaszoltál.

DarkSector
nem feltétlen maga a zombik hanem az egész, a rögzített kameraállások, az hogy épületbe, vagyis a Spencer kastélyban és más egyébb fasza helyeken mászkálták.

nem elég egy karaktert vagy szörnyet látványra véresen félelmetesre csinálni, kell az atmoszféra is hozzá.

Seth
Nem tudom, nekem a régi, lassan csoszogó zombik, meg ezek a gyorsak sem voltak soha félelmetesek. Ellenben a más, gusztustalan szörnyikéktõl, pl az említett regenerálódó dög, meg a különbözõ morbid testrészt növesztõ izéktõl kirázott a hideg

PSN ID.: Beegabor

Seth
Én a 6. részrõl fecsegek

Fpocok
4-5 ben? hol? Én nem láttam egyet sem.

DarkSector
De ezek a zombik L4D zombik...azért van eltérés, amik nem horrorisztikusak, hanem csak idegesítõek.
meg ha RE akkor a pisztolyos zombiktúl okádni lehetne, és ez már eleve kizárja a survival horror kategóriát. 😄

Seth
Ugyanolyan "mélyenszántó" a sztori mint az elõzõ részekben és sok minden utalás,kapcsolat van.
Ja és vannak zombik dögivel 😄

Fpocok
"még Resident Evil marad, köszönhetõen a sztorinak és a karaktereknek."

Szerintem meg nem. Kurvára nincs köze a sztorinak az eredetihez... elnök lánya? Afrika? ÉS MÉG ZOMBI SINCS? A karakterek meg teljesen rá vannak erõltetve a "sztorira". Szánalmas az egész.
És a játékmenetrõl még nem is beszéltem.

DarkSector
Hát nekem a Survival Horror az más, eleve kell horror is hozzá 😊

DarkSector
Hát Resi 4 nem rossz, viszont mind2-õ akciós, ellenben Resi 5 szép nagyon. 😊

Seth
Miért ne lehetne a kettõt összehozni? Majd amikor Chris-sel a hajón a 4.részbõl ismerõs, bár máshogy kinézõ regenerálódó dögöket írtod, meggondolod hogy elfuss vagy leállj velük harcolni

Prince23
Orc? az nem méltó a Resihez, pedig én nem vagyok Resi fan sem!

Resi4, 5 ezeket ismerem. A resi 4 jóval klaszikusabbnak tünt a resi 5-höz képest. Fellingesebb, hangulatosabb volt, de a resi 5 is jó volt azért, jó keverék volt.

De ahogy olvasoma resi 6 átment akció irányába, pont mint most véglegesen a SC Blacklist is

DarkSector
Ha egyszer akciójáték akkor nem survival horror. 😄

DarkSector
Mint Resident Evil játék a Resident Evil ORC és a RE6 egy kalap szar.
De mint akciójáték még nyomni fogom, csak nehéz a címével járó multtól elvonatkoztatnom.

Viszont az ORC-t fél perc után uninstalláltam.

Seth
Szinte az összes Resi rész megvolt, még a GameBoy Color-os Gaident is végigvittem emulátoron annak idején. Tudom milyen volt és most milyen lett. De ettõl nekem ez még,hogy most akciójáték lett, még Resident Evil marad, köszönhetõen a sztorinak és a karaktereknek. Ja és ez is lehetne nyugodtan survival horror kategória, mert bizony lõszer rohadt kevés van.
Rengeteg újféle szörny van, amik nagyon jól néznek ki, jól mozognak. a vége boss harcokról nem is beszélve.Nagyon jó (és nagy 😄) mindegyik

Prince23
No, te is csalódott vagy?

DarkSector
" de lehet csak mocskosul igénytelen vagyok"

Nem vagy igénytelen.

Csak én meg a rajongók nem ehhez a stílushoz vagyunk szokva mint Resident Evil...

Seth
Röhejes pontszám. Hadd ne mondjak példákat, a múltban mik kaptak e körüli értékelést.
A kezdeti csalódottságom viszonylag hamar átcsapott kíváncsiságba, addig meg sem álltam,amíg Leon, Chris kampány le nem ment. Most Jake 3. fejezet és még hátravan. Szóval kurvára élvezem , de lehet csak mocskosul igénytelen vagyok, ja és tovább játszottam, mint karakterenkénti elsõ fejezet....

DarkSector
😛 ez az 1000-es skálán.

Prince23
Megint olyan fogja tesztelni, aki még csak nem is ismeri a resi 5-öt, nemhogy a 4-et - legalább 😄

Maxtreme
na igen, pont az a tesztjük az amire nem érdemes még idõt sem pazarolni 😄

Prince23
Nekik biztos tetszeni fog 😊

Fpocok
Gamespot - 45
Destructoid - 30

DarkSector
Nem figyeltem mennyit adtak rá? 😊

Shep
Azok húzták le a Dark Souls-t 15 perc után?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A valóság szerintem olyan 65-75 között lehet. Egyik gamer oldalon azt írta a srác, hogy elkezdte nyomni a Leon kampányt és egyszerûen unalmas, hiányzik az a plusz ami a régi resikben megvolt és nekem is ez jött le a videokból. De azért tuti ebbõl is eladnak majd x millió darabot, ha máshol nem, Japánban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Majd magyarok közül az otherworld tesztjére leszek kíváncsi 😄
ok, van 1 stílusuk, de az esetek nagy többségében nem beszélnek hülyeséget 😊

Maxtreme
a gamespot meg a destructoid féle score odabasz.

Fpocok
Good, good...

DarkSector
Ehhez nem kell internetes teszt hogy ezt tudjuk. 😄

Prince23
Úgy néz ki, csalódás a Resi 6

Elsõ értékelések

DarkSector
igen? 😛

Fpocok
Az eddig összes megjelent multiplatform játékra? 😄

DarkSector
"Nagyon ellene szól nem olyan szép mint pc-n. 😞"

mire alapozod??? 😛😛

grebber
Én sem emiatt vettem.Hanem azért a 3x-4x játékért ami nem jön pc-re.
No meg ugye elõbb van rá warez<#banplz>
Mellette szól nem kell százezreket költeni rá hogy játszahtóak legyenek a játékok.
Nagyon ellene szól nem olyan szép mint pc-n. 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Eddig is úgy volt hogy honapokkal késõbb 2013 tavasza felé lesz csak pc-re, ez már ezelõtt is tudható volt
Ez van vagy vesznek boxot vagy ps3-at akik nem bírnak várni.

De ez a játék miatt kizárt hogy valaki ujjongjon és vegyen egy konzolt.

DarkSector
<#eljen>

grebber
Ez sem fog kevesebbet késni:

Csak 2013-ban jelenhet meg a PC-s Resident Evil 6?

Ezért jó ha van fosbox a háznál<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Várjuk PC-re is, hátha.

Talán a 2008-as Bioterror jobb volt egy fokkal.

Azt énis sajnos, egyrészt a magyar szinkron elvesz mindent, mivel az eredeti szinkron is fontos.

Fpocok
Kizárt, hogy jobb lesz. És a cgi film is egy nagy rakás kaki, hamar ki is nyomtam.