2398
Resident Evil 6

• Laza
    Ez nem a Dead Rising 2 :)
  • DarkSector
    :)
  • mester1987
    Lehet azt is adnak hozzá elrejtve :D
  • DarkSector
    Hát speed. :D
  • mester1987
    Chris kampányba pár YT videót múltkor megnéztem, nem sok zombi van egyszerre, inkább futkározás van, meg adrenalin. Csak az nem derült ki mire fel az a nagy rohanás
  • DarkSector
    "És lehet nem fognak egyszerre 40-en rohangálni ... a teszteknek az a dolguk, hogy feszegessék a határokat."

Pontosan.
  • Laza
    Ja, már hazudok is ... innentől nc kategória vagy.
    Ma újracsináltam, hopp, most lement 27-re is.

Egyébként meg:
    Beállítás, Leon rész vége (ott nyomtam el, ahol az általad linket is van)

Tessék, élő stream, ami sajna lóf..t nem ér, mert extra terhelés, így lemegy 1-2x 22-23-ig (2x futtatva, mert az első eleje szar).

SZERK: stream link (lemaradt) - csak a feltöltés miatt akadt, a monitoron nem!!!

És hagyjál már a 2008-as (használtan 8-10eFt-os) kártyáddal. Az enyém kereken 2 éve jelent meg (akkor vettem).

És hiába állítgatod a beállításokat, ez nem egy komoly teszt program, az effekteket sem lehet ki-be kapcsolni, a modellek részletességét sem lehet állítani. Azaz hiába veszed le a beállításokat, azokon a részeken, ahol kismillió effekt van vagy objektum, ugyanúgy be fog lassulni ... pl nem lesz kevesebb polygon a képernyőn, nem fog tudni többet kirajzolni a kártyád.

És a ReEvil5-öt sem kéne idekeverni, közel nem volt a játék ilyen szinten effektekkel, ennyire részletes. Nézd már vissza plz annak a benchmarkját ... hol vannak abban olyan zombik, amiknek rohad a húsuk, cafatokban lóg a lábuk, a testük, stb? Sima bőrű, sima ruhás zombik vannak, abban. Itt meg rohadnak, cafatokban lóg a húsuk, ragyás a bőrük, a testűk is szabdalt, stb-stb ... a részletekre sem ártana figyelni.

És lehet nem fognak egyszerre 40-en rohangálni ... a teszteknek az a dolguk, hogy feszegessék a határokat. De ez majd a játékból úgyis kiderül, mert gondolom Te sem próbáltad még PC-n.
  • DarkSector
    Ez kédrés volt nem bemesélés.
    Ismeritek a játékot?

Tökre ennyi ellenfél nem lehet hiszen ha játékban 40 zombi van akkor nem csinálsz logikussan 35 emberes benchmark-ot, mert az nem mutat játékhoz hű képet.
    Inkább 45-50 emberest csinálsz, hogy picit ráteszel hogy MINDEN szituációt beleértve tesztelhesd.

Vagyis itt van 70 zombi, akkor ha a játékban x ponton jön 50 zombi akkor lesz 40 zombi akkor vagy még te meg a segítőd lövöldözöl, effektek halmaza meg robbanások stb....
    Nem a zombik pontos száma a lényeg hanem a játék legdurvább jeleneteihez közeli teszt.
  • Jaka923
    Tök mindegy, de ne meséld már be, hogy rendes játékmenetben találkozni ekkora tömeggel. Akármennyire is elakciósodott a játék, még nem lett belőle Left 4 Dead.
  • DarkSector
    Játszottál már vele?
  • Shep
    Nekem volt 17-is :) Amúgy meg sok helyen szerintem csúnyább, mint az 5 volt.
  • Maxtreme
    Na nebassz.
    átlagba bőven 100 fps felett megy, van ahol 170-180.
    Az meg hogy a sok zombis résznél lemegy az fps, az cpu függő. Ráadásul ilyen helyzet soha nem lesz a játékba.
  • Jaka923
    El vagy tájolva. Egyrészt egy Radeon HD4850 pörög a gépemben, ami nem 10 éves kártya, de nem is mai darab, ahogy a tied sem az, ha 2 évvel ezelőtt volt középkategóriás. Másrészt a RE5 stabilan tartotta az 50-60 FPS-t maximum grafikán DX10-es módban, aztán ez a hatodik rész semennyivel nem néz ki jobban, úgyhogy az ember joggal háborodik fel ezen az optimalizáción. Harmadrészt pedig nem hiszem el, hogy csak 28 FPS volt a minimumod, amikor máshol is panaszkodnak csúcshardverrel rendelkezők, hogy a Leonos rész végétől kezdve többször is beesett 20-30 FPS közé a számláló.
  • vk90
    A legnagyobb baj az, hogy hiába van low és high beállítás, nincs sok fps küldönbség. Meg szerintem sokkal nem szebb mint az 5 de a gépigénye mégis sokkal nagyobb ahhoz mérve. Talán majd a végleges változatban másképp lesz.
  • Laza
    Nem tudom mi a probléma vele. Egy 2 éve megjelent középkategóriás kártyán is fullban, max 28 fps-ig megy le 2 helyen, ahol a legdurvább dolgok vannak a képernyőn.

Az a baj veletek, hogy állandóan 10 éves gépeken akartok mindent fullban játszani, és ezért a fejlesztők a hibásak.

És a fejlesztők is ezért szeretik jobban a konzolt, mint platformot, mert ott egyszer kell optimalizálni, és nem az ezer éves konfigokra is.
  • scomcomputers
  • Jaka923
    Nem gond, egyébként jobban jár az, aki ki sem próbálja, mert csak a kedvét venné el a játéktól. Ilyen rosszul optimalizált benchmarkot nem értem, hogy mertek kiadni. Ha a rendes játék is így fog futni, akkor itt nagy bajok lesznek.
  • Rayden02
    Már látom!
    Bocsi akkor!
  • Jaka923
    Vótmá'!
  • Rayden02
    Resident Evil 6 benchmark
    Lehet tölteni!
  • DarkSector
    Akkor szedsz jót ha telepitteni kell
  • DarkSector
    igen van ami gc 1.4 vagy 2x1.4 gb. és van ami wii, az 4.6gb
  • Fpocok
    Fele lejött már nekem is. Kb 2m per sec
  • Laza
    Szerintem a Re1-et így szedtem le, mert ennek van telepítője, iso volt.
    De akkor a zero nem ilyen, mert abban 2 GC iso meg egy Dolphin könyvtár van :)
  • DarkSector
    Igen de így tutira nem lesz bug vagy bármi más, van hozzá egy rendes telepitő...a dolphin csak a háttérben fut, maga a játék telepitős, és van rendes menü neki...:D
  • Laza
    Ahha ... akkor újra letöltöm :)
    Mondjuk nekem egyébként is faszán megy.
  • DarkSector
    Na meglett ez is..:D

Tákolmányom [[URL=http://downloads83.uw.hu/banners/]összes banner[/URL] (törölni kell a cockie-kat)]:
  • DarkSector
    Emulátor és a gc iso van úgy összefoltozva benne hogy passzentos legyen...emulátoros ez is de optimalizált configgal.
  • Laza
    Az Eval-on találtam ilyet:
    PC - Resident Evil Part One Remake PC
    PC - Resident Evil Remake (PC)
    PC - Resident Evil Zero

A Zero turbó sebességgel le is jött :) (szerk: ne szedje senki, emulátoros)
  • Laza
    Na, akkoriban csak álmodhattál 64MB-os memóriakariról (írható-törölhető flashről). N64-hez 32KB-os memóriakártyák voltak, alig fért rá valami. Ezért is volt 90%-ban minden játéknak saját elemes memóriája :)
  • DarkSector
    Akartam betenni képet a spec-ről de nem találok, akkor sem láttam mikor ráleltem erre a spec kiadásra, csak Japánban volt elérhető, sokan nem is tudnak róla.
  • DarkSector
    Hát inkább 512 vagy 640 azért a 64 az kevés lenne. :D

A memóriakari volt 64 inkább..:)
  • Laza
    Hát, Én 64MB-osra emlékszem, a videónál srác is azt írja, a wiki szerint 512-es ... fene se tudja, majd még megnézem vhol :)
  • DarkSector
    Egyszerűbb elpostázni nem? :D

100k-s feltöltésemmel 7-8 Gb-ot mire leszedtek...:D
  • mester1987
    Torrenten is lehet.
  • Laza
    Akkor gyorsan csinálj egy FTP-t és osszad megfele!!!! :D
  • DarkSector
    :D
    Biztos ez a 64MB-os kari?
  • DarkSector
    Bezonyám, kimentettem.
    Meg sok más ritkaságot...
    Az összes létező RE megvan GC és Wii-re. EU-US-JPN változatok mind.

Van RE4 GC demo is pl ami 1xx MB kb.

Meg a kedvencem az a Resident Evil Remake Special Edition a 3 részből Jill-t irányíthatod, meg Carlos-t. :)
    Sajnos Időlimites. :D
  • Laza
    Most így eszembe is jutott, hogy a PS1 és PC után mikor végre kiadták N64-re képes voltam azonnal megvenni 16eFt-ért :D
    Pedig akkor még bőven suliba jártam és magam tartottam el az iskola mellett ... de az ilyenekre mindig futotta (ezért is melóztam ezerrel) :D

És hozzá kell tegyem, hogy azon nézett ki a legjobban, mert N64-re újradolgozták az egészet, míg PC-n nem sokban különbözött a PS1-estől (pl a hátterek). Viszont a videók minősége elég tré volt a tömörítés miatt, mivel egy 64MB-os kazettán elfért az egész 2 CD-s tartalom (nehezen is jött ki a gépre, mert állandóan a kevés hellyel magyarázták, aztán mégiscsak meg lehetett oldani) :)

• DarkSector
    Fix kamerás ja.