Resident Evil 6

• Hoz_Hun
    Horrornak horror (bár felnőttként félni rajta nem lehet), de nem túlélő. Ezzel együtt remek játék. Bár én Chris kampányát útálom, egyszer is sok volt (egy CoD kampány az egész!!... nem vicc, komolyan), viszont Jake és Leon kampánya ütős és jó. Személy szerint Jake-Sherry párost és küldetéseiket csíptem a legjobban. Leon-Helena viszont (kis mértékben) régi RE hangulatot teremt. Sajnos azonban náluk is rengeteg az akció és a QTE (főlg ez utobbi nagyon nagyon nagyon nagyon és nagyon zavaró). Valószínüleg a fejlesztők is fejükhöz kaptak a visszajelzések miatt mert majd a januári patchban állítólag benne lesz egy könnyítő beállítás QTE-hez, ami valjuk be, nagyon ráfér a játékra (remélhetőleg a PCs változatban alapban benne lesz). Nem azért mert nehéz a QTE, hanem mert rengeteg és piszok idegesítő, élményromboló.
    Ja és van még benne egy bónusz Ada kampány is amit csak egyedül lehet tolni (nincs partner) így aztán nehezebb is kicsit a többinél.
    Játékidőben tényleg kellemesen hosszú.

Utobbi napokban visszatértem és rákaptam az RE6-ra, mert neten különösen szórakoztató.