Resident Evil 6

• DarkSector
    Mindig elszomorodom ha videót látok a RE6-ról
    De pár vélemény konkrétan a tesztről.

- a kék emblémák? MILYEN kék emblémákat nem tud a tesztelő?
    az 4. részben a kék emblémák NEM ILYENEK VOLTAK, ebben IGAZA van azok egy kis madzagon lógtak elérhetetlen helyen, ezek a nagy tányérok valóban elsőre felszedhető cuccnak tűnnek!
    Szóval egyetértek vele, azt most ne vegyük figyelembe hogy valaki rutinos játékos és egyből levágja hogy ha nem tudom felszedni vagy valami akkor hoppá ezt kapásból ki kell lőni.

Igaza van hogy míg a kék medálokhoz volt leírás, amihez pont hogy felesleges volt, hiszen tök egyértelmű hogy a 10 méter magasban lévő cérnaszálon lógo kis szart nem tudod felvenni kézzel...

- mindenben jól látja a dolgokat, még ha kicsit durván is fogalmaz, a RE5 is brutálissan akciós volt, de itt a felvétel alatt folyamatossan ugyanaz megy rohan-lő-késel-qte-rohan-lő-késel-qte

- bár a cod játéknál nem igazán zavar engem a single-ben ez a felfogás de egy residentben egy a butítás már eléggé gáz, hiszen itt a single részen lenne a hangsúly.

- a skill-t hogy 30-ból miért csak 3-at lehet aktíválni ezt én sem értem hogy ő mit nem ért ezen...de a célzás valóban gáz, hogy eddig nem kellettek fejlesztések a pontos célzáshoz meg ilyenek most meg igen...OMG.

kb ezek fogalmazódtak meg bennem.