• JMáté
    "Minden bizonnyal azt hiszik, hogy az információ bárkinek a rendelkezésére áll, aki kinyújtja érte a kezét" -idézet a cikkből
    Elég nagy szemétség lenne ha másképp lenne.

"Már nem azért ember, de mi lenne ha én feltalálnék egy új építési technológiát, építőanyagostul mindenestül... és egyszer csak azt veszem észre hogy 10 másik konkurens cég is elkezdi gyártani mert nincs levédve a márka vagy a technológia?" -dozer00 #18-as komment
    Mondjunk valami konkrétumot: például feltalálsz egy technológiát, amivel a földrengésnek teljesen ellenálló lakóházakat lehetne építeni. De a szemét kínaiak is el kezdik használni. Pedig nyugodtan meg is dögölhetnének, hisz te attól nem lennél szegényebb. Tudom hogy szokás algortimusokat, fájlformátumokat, egyebeket eltitkolni/levédetni, na de jól van ez így?

"nem er semmit a magyar diploma" -Rincewind #3-as komment
    Nos, LOÁL.

"Itt egyetemi beadandó feladatokról, értekezésekről, diplomamunkákról van szó, nem a szaros középiskolai fogalmazásokról..." -moikboy #2-es komment
    Számomra a cikkből nem ez derült ki. Inkább az hogy ha én, 1. éves mérnökinformatikus viccből felveszem a szeszkultúra nevű, szabadonválasztható tárgyat (aminek teljesítéséhez 1, azaz egy darab esszé megírása szükséges) akkor mélyen elítélendő tett a részemről ha akár csak egy mondatot is másolok valahonnan. Ellenben ha átfogalamazom akkor mindjárt jó lesz.

Figyelmeztetés!
    Ezen komment részleteinek vagy egészének felhasználálása a szerző(k) írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.