• dilofekete
    #38
    Fizika doga; Mi ohm törvénye?
    Válasz: A tanárúr már elmondta és Georg Simon Ohm tól idézte és nem vagyok biztos a forrás valóságáról :D
    Lassan suliba is fölösleges lesz járni, mert még számonkérni se fognak, habár nekünk erre a felvetésünkre a tanárunk azt mondta mindig is, hogy kuss legyen, írjál vagy megbuksz.
    Szóval most kötelező a lopás vagy mi, mi ez az egész idiótaság?
    Az egy dolog hogy azért is fizetünk amiért nem kéne és azért is adózunk amiért totálisan fölösleges, mert úgysem látjuk 20 év múlva se jobbnak, de ha ilyen elven haladunk tovább, hogy lopunk, akkor már teljes kommunikácós zárlat is lesz és minden cenzúrázva lesz :D
    És egy játék borítójára mikor is írták rá, hogy milyen szabadalmakat használtak fel? Soha! És nem is fogják felírni mert nem férne el.
    Ez az egész egy baromság, teszem azt én a saját szememmel látom hogy ez kék, akkor már nem is én gondolkozok, mert oda kell írnom annak a nevét aki elsőként megfogalmazta, hogy ez kék?
    Úristen, ezek gyp-ek, én leütném az ilyen pattogó mitugrászokat, aki meg akarja nekem azt magyarázni hogy nem én látom a kéket, hanem 8000 generációval előttem élő emberke.
    Szerintetek, miért létezik a sok torrent letöltés is? Hát nem azért mert ezek az emberk utáltak suliba járni, hanem mert mindenból pénzt csinálnak manapság, akinek meg nincsen az kezdjen magával amit akar, de mindhiába, mert miattuk nincsen rá lehetősége az emberkének, teszem azt írj egy könyvet szavak nélkül, mert azokat már nem írhatod le amit már mások leírtak, védi őket a segfej gárda :D