• dozer00
    #34
    Én a zene dolgon azt értettem momentán hogy ha a jónép, be akarja tenni a cd-t dvd-t a kis cd állványára, és le akarja emelni nap mint nap h hallgassa mert bejön neki, akkor menjen már be egy boltba és vegye meg , evvel is elismerve szerencsétlen zenészt.
    (itt megjegyezném h a dj, meg egyéb marhák nem zenészek, erre sztem valami új gyűjtőszót kéne kitalálni , mert nem sorolható egy dj, mondjuk egy szólógitáros, vagy egy orgonista zeneszerző mellé, mint előadó, vagy zeneszerző.)
    Persze a cd árát is emberire kell szabni és nem elszállni az egekig.

    A pc játékoknál is, teszem azt egy olyan játék amin dolgoztak, el lett találva a többség megveszi, még ha csak fél évvel később is mikor már emberi ára van. De a katyvasztokért , nem mondom kétszer.... jobban járunk ha másképpen szerezzük be..

    Az összekanalazásnál pedig, én is gyűjtöttem már a dolgozathoz, akármihez infót olyan szerzőktől akiket később nem neveztem meg, de ez nem azt jelenti h én elhitettem mással és persze magammal h én találtam ki a leírtakat, csak szimpla 1Xűséggel gyorsabban akartam végezni, és ha már valaki kitalálta a megoldást, nincs kedvem agyalni rajta hanem copy , paste..... Mondjuk ezt kiküszöbölhetőnek tartanám ha halványan a dokumentum végére odabiggyesztenénk h a tartalom egyes részletei nem saját forrásból vannak.
    Persze olyan szituációkban ahol azért a te irományodnak fontos szerepe van, azért ott illik a forrásokat megnevezni.