• Alexease
    A progi a kormanyod hardware-es kormanyszog beallitasat figyeli, amig az tobb mint a progiban a kormanyszog, addig liearis marad, szinkronban forog. Ha mar kevesebb, akkor trukkozik. Amivel "csalni" tudsz, ha kezzel piszkalod az INI-t, es az ottani beallitas kulonbozik a driver-ben beallitottol.

Ami nekem kellene:) Persze, az idojarast, dinamikus napszakokat, AI-t, online versenyt stb. hanyagoljuk, ez nem az a tipusu jatek;)
    - allithato kerekszog (bar nekem jo, de nem artana ha lenne)
    - allithato pilota nezet; a dinamikus kamera tetszene, ha nem a sisak tetejen lenne es nem ennyire durvan mozogna.
    - esetleg idomero-szeru szabaly a gyors korokhoz; az allithato segitsegu edzesen annyit lehet menni amennyit akarsz, de az eles, mert koron fix benya lenne, ami fogy, kopna a gumi, melegedne, "szemcsesedne" stb. Vagyis az eles koron max 2-4 kort lehetne menni utana vissza a boxba. Persze, a mostani rendszer sem rossz, egyszerusitett, jatekszeru, "vegtelensegig" lehet probalkozni a gyors korrel;)
    - Hogy ez mekkora uzlet, reklamero a Ferrarinak, nem tudom, de jo lenne a "folytatnak". A meg ket palya az OK, de talan aldozhatnanak meg 3-ra:) Kozben Kunos is tudna tovabb piszklani az engine-t;)