Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Gondolom, az uj auto, ami valamkikor majd megerkezik, ilyen es hasonlo fizikaju lesz, csak nev nelkul, valszeg GP2 kategoriaban. Talan lesz patch is hozza, a kezmozgas es a shaderek miatt.
lac coo
Hát, ha ugyanezt a fizikát megkapjuk NKP-ben, akkor az jó lesz ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Talan, ha lenne benne normalis gumimelegedes, kopas, szemcsesedes stb, akkor nem tudnak ennyire megkinozni az autot, foleg ezekkel a durva rakormanyzasokkal. Persze, akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet, akinek nagyon megy, annak akkor is menne😉
Az OK, hogy csak a folyamatos qual miatt nincs tores, benzinfogyas stb., de azert megoldhato lett volna egy normalisabb rendszeru idomero. Pl. tankolhato benzinmennyiseg, ki mennyit szeretne, 1-5 korre, valaszthato gumitipus, es valoban, 2-3 kor utan mar hasznalhatatlan korok.
lac coo
Nekem nem áll lábra az öt méteres féktáv, úgyhogy én tuti nem leszek még az elsõ 500-ban sem 😊))))Meg általában 180 liter (kiló?) benzinnel megyek, úgy élvezetesebb 😊

30% off 48 oraig <#pias>
mcmoha
25-ik helyen van valaki.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Az elozo hetek egyikeben en lattam Magyart az elso 10-ben😉 Mar nem emlekszem, ki volt az.
peti193
hmmm...nem látok az elsõ 10-ben HUN-t sajnos.Srácok gyerünk 56 elejét szaladjon már valaki :=)

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

lac coo
Nekem alapból hiányoznak azért a megszokott nézõpont-szög és FFB beállítások.
De valóban ha már ilyen is van benne miért nem rázza a fejet a kocsiban ülve is ? 😊))

Mondjuk ez már így is túl nehéz meg bonyolult arra amire kiadták 😄DD

Alexease
Az eredetihez kepest nem rossz, de az eredetinel, ez nem a pilota szemszoge, hanem a sisak tetejen a kamera. Azert dol ekkorat es ezert van ennyire magasan. Nem ertem, ha ilyet tud, akkor miert nem lehetett egyet "berakni" a sisakba is?!😉
lac coo
Annyira hibátlan lenne az a helmetcam, ha nem lenne benne az az oldalra dõlés...!
Nagy kár érte, teljes jól átjönnek a döccenések, minden, csak ehhez a dõléshez kevesen vannak hozzászokva....

Ki kéne venni belõle ezt, meg kicsit lejjebb engedni és szuper lenne .<#rinya><#rinya><#rinya>

lac coo
Kíváncsiságból én is megnézném, Massáé is nagyon szép, de az ufok úgy is agyba-fõbe verik õket ! 😄DDD

SirAlo
Hat menni mentek vele mind a ketten mert videot is lattam csak az idejuk nincs fent

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
Szerintem nagy eséllyel senki nem ment vele !
Nem mindegy? 😊))))

SirAlo
De nem ugy volt hogy alonso is menni fog vele?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
Milyen kormány?

Végre megvan a kormányom, csak azt nem értem hogy hol tudom beállítani az irányítást, hogy például melyik legyen a jobbra meg a balra meg a fék, mert azt a részt ott nem nagyon értem. Valaki elmagyarázná?
lac coo
Hát azért csak nem hús-vér autó ! 😊)))

Szerintem nagyon profi, naná, szép is lenne ha nem így menne ...

Amúgy van ebben a játékban gumikopás ?

Alexease
Azert 1-2x siekrult neki allora fekeznie es megcsusztatni a hatuljat😉 De kontrollalta, vagyis valszeg szandekos volt😉

Amugy en a kormanyt, ugy hogy szinkronban van a jatekbelivel, nagyreszt 90 fokig forgatom, annal nem kell tobb, afelett mar radiroz (lehet, hogy egy egeszseges radirozas azert nem artana😛). Egyhelyen van 180kornyeken. De a visszajatszasban sem mutat nekem tobbet. Igaz, nem sok visszajatszast neztem😊
lac coo
<#banplz>

Jacek
oo megy az ido😊 eltelik , idegesitem oket(kocsog vagyok)

Láttam! 😄 Döbbenet figurák vannak! 😄 Némelyiknek be kéne kopizni a pár héttel ezelõtti felhõtlen optimizmust... belém égett pár mondat: "Tán ott voltál a fejlesztésnél, hogy tudod elõre, hogy arcade? Még meg sem jelent, de már elõre fikázzátok, szánalmas" Utóbbi egy szóval egyetértek! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Az az, sokszor megnéztem ,van ,hogy rakoncátlankodik az autó, de azt is végtelen profizmussal, kisújjból kezeli !

Nem "hiaba tekeri tul a kormanyt", hanem nem tudná túltekerni kormányt! Neki vannak fizikai határai élõben, ellentétben a gép elõtt ülõkkel akik 0 ffb mellett, nem lineáris kormányzással század másodpercek alatt rántják egyik végpontból a másikba a kormányt...

Massa ( vagy aki vezet a nevében a videón ) láthatóan úgy megy, mintha élõben kéne abszolválnia a kört... mindezt kurva gyorsan, és halál pontosan! Szóval bárki is az, le a kalappal... nem csak az idõ, hanem a stílus miatt is...

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem is értem mit küzdesz velük, úgysem érdekli semmi õket csak hogy milyen a grafika .<#wink>

Jacek
En ott randalirozom:<#idiota><#eplus2><#eplus2> unalmas a melohely<#vigyor>

Nightt
Igen, mert o az igazi autonak hiaba tekeri tul a kormanyt, igy lehet egy igazi autot gyorsan vezetni, grat neki!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Belenéztem a most megjelent F1 SZIMULÁTOR topikjába... csak ennyi lenne a megjegyzésem: <#csodalk><#ticking><#ravasz1>

www.smart-bus.hu

lac coo
Igen valami ilyesmi, nem egy replayt láttam már az évek alatt, pár ezer kilométert NKP-be is beletekertem már, de az a kör egész egyszerûen gyönyörû !

Halálpontos féktávok, lágy kormányzás, nincs orrtúrás, pont annyi a géz-fék hogy ne legyen se alul se túlkormányzott, ahogy kicsit is stabilizálódik az autó kanyarból kijövet abban az ezredmásodpercben lecsap a gázpedálra. Én el vagyok ájulva tõle!!!
Eddig amikor ilyen szép autózást láttam az lassú is volt, ez meg megcsinálta ugyanígy csak rohadt gyorsan !

( Aztán persze lehet nem is Massa ment vele ...😊))

bardocz
Pontosan ez.
A hangsúly azon van, hogy maszatka úgy megy kurva jó idõt, hogy nem koppanásig tekeri a kormányt minden kanyarban... ergo "autózik"... úgy megy, mint akinek vannak fizikai korlátai... az ufók meg hirtelen koppig rántott kormánnyal teszik ugyanezt úgy, mint akinek láthatóan nincsenek fizikai korlátai... Szerintem ez lenne a mondanivalójuk...

www.smart-bus.hu

Nightt
Ez is el lett magyarazva, keress vissza.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

lac coo
Akkro a massa körben miért jól mutatja ? 😊)))

Nightt
A kormanytekerest rosszul mutatja, de ezt mar parszor leirtak...

SirAlo
Lehet, olyan idoket igazi autoval soha nem tudnanak menni, birnam ha egy igazi autoval is ugy tekernek a kormanyt 😄😄

lac coo
Lehet csak bemesélem magamnak, vagy nem értek hozzá, de Massa köre szerintem igen szépre sikerült!

Néztem videokat jobb idõkrõl YT-on, de ott tényleg ufo stílusban mennek jobb idõket, az övé meg teljesen autós . Más alátekeri a kormányt kanyarokban aztán valahogy befordul, Massánál nem igen van ilyesmi .

lac coo
Azért próbálkozzál, megoldod te azt, ahogy ismerlek ! 😄DDDD
Jah, Kunos jókat talál ki, csak lusta normálisan kikísérletezni, befejezni.
Mint a legelsõ NKP-s hang, az sem volt rossz ötlet, csak talán kicsit több melót igényelt volna .

lac coo
F2 az más, nem "Döcög" 😊)))

Pedig nagyon zsír, elég félelmetes lenne ahogy rázkódik 😞(((

Jacek
F2😊

Alexease
Sajnos nem:/ A kamera file-ok az autohoz tartoznak, az meg eleg jol le van vedve. Nekem is az a kamera tetszene vezetes kozben, de tul magasan van es tul sokat, dinamikusan dol:/ Igazabol az Alonso-s sisak kamerat probalna szimulalni, ami a siakja tetejen volt.

Ez is olyan Kunos, csinal valamit, ami jo lenne, de ez is felkesz, nem atgondolt;D
lac coo
Alex, helmet cam-et nem tudom megbuherálni kicsit, hogy ne legyen benne az oldalra dõlés? Minden más jó csak az ne lenne 😞((

lac coo
A buli az lenne, ha valaki begányolna néhány NKP pályát! 😄

Aludj, majd holnap... 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Most mi van ? 😊))
A játék könyvtárában lévõ cuccot piszkálgatom, vagy nem azt kell? 😊))

De egyébként most megjavult pedig semmit nem írogattam legutóbb...

Nekem nagyon bejön, a pálya kicsit nem tetszik de maga a játék szerintem teljesen a helyén van!

Szerk, tényleg alszom egyet... ! 😄DDDDDD<#banplz><#banplz><#banplz>

Alexease
A Documents and Settings-est irogatod?
Korabban irtam, hogy probaljatok a C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\-bol valamelyiket duplikalni, atirni, es azt betolteni. Talan segit, jobb lesz.
Ez a baj! 😄 Ott keresgélj és variálj, amit Alex írt...

www.smart-bus.hu

lac coo
Nekem is megjegyzi .
Fanatec-el most minden jó kivéve az FFB de az is 1-en van ...De minden más ugyanúgy van beállítva mint costumban írogattam, szóval teljesen nem értem a dolgot ....

kifli
nekem nem ^^
lac coo
Ja , akkor megveszem inkább ! 😊

Jacek
oo a majdnem eredetivel, minden ki belepeskor ujra calibralas, magyarul a masodik kormany menuben minden axist es gombo urja meg kell tanitani neki😄 mindig😊