Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az OK, hogy csak a folyamatos qual miatt nincs tores, benzinfogyas stb., de azert megoldhato lett volna egy normalisabb rendszeru idomero. Pl. tankolhato benzinmennyiseg, ki mennyit szeretne, 1-5 korre, valaszthato gumitipus, es valoban, 2-3 kor utan mar hasznalhatatlan korok.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
De valóban ha már ilyen is van benne miért nem rázza a fejet a kocsiban ülve is ? 😊))
Mondjuk ez már így is túl nehéz meg bonyolult arra amire kiadták 😄DD
Nagy kár érte, teljes jól átjönnek a döccenések, minden, csak ehhez a dõléshez kevesen vannak hozzászokva....
Ki kéne venni belõle ezt, meg kicsit lejjebb engedni és szuper lenne .<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nem mindegy? 😊))))
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Szerintem nagyon profi, naná, szép is lenne ha nem így menne ...
Amúgy van ebben a játékban gumikopás ?
Amugy en a kormanyt, ugy hogy szinkronban van a jatekbelivel, nagyreszt 90 fokig forgatom, annal nem kell tobb, afelett mar radiroz (lehet, hogy egy egeszseges radirozas azert nem artana😛). Egyhelyen van 180kornyeken. De a visszajatszasban sem mutat nekem tobbet. Igaz, nem sok visszajatszast neztem😊
www.smart-bus.hu
Massa ( vagy aki vezet a nevében a videón ) láthatóan úgy megy, mintha élõben kéne abszolválnia a kört... mindezt kurva gyorsan, és halál pontosan! Szóval bárki is az, le a kalappal... nem csak az idõ, hanem a stílus miatt is...
www.smart-bus.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
www.smart-bus.hu
Halálpontos féktávok, lágy kormányzás, nincs orrtúrás, pont annyi a géz-fék hogy ne legyen se alul se túlkormányzott, ahogy kicsit is stabilizálódik az autó kanyarból kijövet abban az ezredmásodpercben lecsap a gázpedálra. Én el vagyok ájulva tõle!!!
Eddig amikor ilyen szép autózást láttam az lassú is volt, ez meg megcsinálta ugyanígy csak rohadt gyorsan !
( Aztán persze lehet nem is Massa ment vele ...😊))
www.smart-bus.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Néztem videokat jobb idõkrõl YT-on, de ott tényleg ufo stílusban mennek jobb idõket, az övé meg teljesen autós . Más alátekeri a kormányt kanyarokban aztán valahogy befordul, Massánál nem igen van ilyesmi .
Jah, Kunos jókat talál ki, csak lusta normálisan kikísérletezni, befejezni.
Mint a legelsõ NKP-s hang, az sem volt rossz ötlet, csak talán kicsit több melót igényelt volna .
Pedig nagyon zsír, elég félelmetes lenne ahogy rázkódik 😞(((
Ez is olyan Kunos, csinal valamit, ami jo lenne, de ez is felkesz, nem atgondolt;D
www.smart-bus.hu
A játék könyvtárában lévõ cuccot piszkálgatom, vagy nem azt kell? 😊))
De egyébként most megjavult pedig semmit nem írogattam legutóbb...
Nekem nagyon bejön, a pálya kicsit nem tetszik de maga a játék szerintem teljesen a helyén van!
Szerk, tényleg alszom egyet... ! 😄DDDDDD<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Korabban irtam, hogy probaljatok a C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\-bol valamelyiket duplikalni, atirni, es azt betolteni. Talan segit, jobb lesz.
www.smart-bus.hu
Fanatec-el most minden jó kivéve az FFB de az is 1-en van ...De minden más ugyanúgy van beállítva mint costumban írogattam, szóval teljesen nem értem a dolgot ....