• Kenny85
    kifli jobban ízlik :D
    Codemasters már csak marketing szempontból sem csinálhat szimulátort, mert bukta lesz. Képzeld el, ahogy Pistikék beszélgetnek a suliban, hogy na milyen "áhh a boxból sem tudtam kiállni", itt pistike#2 elkönyveli, hogy nagy szar játék. Ellenben ha pistike#1 azt mondja, hogy "király, hardon is kurvára levertem massát", akkor pistike#2 délután fut a boltba és megveszi.

Én amúgysem szeretem ezeket a tömegjátékokat, szinte csak rétegjátékokkal játszom, ha játszom (rfactor, lfs, black shark, lock-on, arma2). Lehet, hogy béna vagyok bennük, de mégis az köt le :D
    De múltkor éppen tescoban kerestem black sharkot, és egy 16 éves körüli srác apával, anyával (gondolom ajándék gyanánt) nézegelődtek, és gyerek felkapta nfs shiftet a polcról, hogy "ÚÚÚ EZ NEMRÉG MÉG 13EZER FORINT VOLT MOST MEG 4....A VILÁG LEGJOBB AUTÓS JÁTÉKA". Megvakartam a fejem és inkább távoztam onnan...
    De hát kinek a pap kinek a papné. Pistike a suliban elmeséli, hogy shiftben összedriftelt 3milliótrilliócsillió pontot billentyűzettel. Akik meg valóságban is driftelnek versenyszerűen, azok költségkímélő megoldásként mégsem nfs-t használnak hanem lfs-t, mert bevallásuk szerint 90%-ig hasonló az autó reakciója, mint valóságban.