850
  • pointer4
    Hát az nem lesz, majd azt az egyet festegetik össze vissza :D
  • SirAlo
    Nekem pl. az F1 2010-nek annyira a grafikaja nem jön be , az ilyen elmosódott grafikátol nem valóságos :( de az iRacinghoz ha meglenne az összes Forma1 autó nah az sokkal valóságosabb volna
  • pointer4
    Ezt tőle kérdezd meg :D

#165: Miből gondolod? Mer megígérték a reklámban ? :D

#167: PS3 emuval majd egyszer :D rFactor meg nem elérhető X-Box-on, meg PS3-on.
    Amúgy tuti csak azért támadta az rFactort, mert neki csalódás volt, hogy nem bírt felnőni a feladathoz, vezetni egy FSOne-t vagy valamelyik módot...
  • b-type
    sztem mert ez nem volt elérhető PC-n.
  • Kenny85
    én nem vérpistikézem le az összes olyat aki arcade játékkal tolja, kicsit félreértelmezted.
    Én csak az olyat nem szeretem aki ugrál meg csattog, hogy "keci toltam 3 milliós driftet kurvakirály vagyok"... tegye fel LFS-t aztán kezdjen el azon gyakorolni, megnézném ott hogy driftel. Dirt2-vel is játszottam 10-15 pályát aztán ment a kukába, oké, hogy csilli villi dx11-es pocsolya van 2 méterenként, de mégsem élveztem, mert gáz meg fék 0-1 állásban volt használatos, szóval vagy nyomtam vagy nem. Csapatni lehetett benne az tény, de RBR-ben meg egy olyan fékezést lenyomtam volna úgy mentem volna a fák közé, hogy öröm lenne nézni.
    De hát mindenki mást élvez 1 játékon.
    Igazából az az f12010 vs rfactor cikk nyomta fel az agyam meg amit itt lerendezett padavan... olyanról cikket írni ami még ki sem jött, szóval tapasztalata annyi, mint nekem az űrsétálásról...láttam már videón. Nyomorult rfactor meg szembeállítani vele...
  • SirAlo
    Hát ennél azér sokkal szimulátorosabb lessz az F1 2010 :D
  • GPx8
    Nekem van wii-re Codemasters F1 2009-em! :)
  • drdrehun
    Miért kellene bármihez is hasonlítani? Ha az élőhöz hasonlítjuk, akkor az összes program elmehet a 'csába. A rendelkezésre álló felszerelésről nem is beszélve. Ez minden műfajra igaz szerintem.
  • pointer4
    Há ott van valami ps3-as F1, az is szép volt, mérnem ahhoz hasonlítgatják? :)
    Az is konzol cucc, meg híres neves gyártótól való, hiteles adatokkal, szimulátornak lett hirdetve, esik az eső benne, szép az út is...

Valahogy DeJaVu-m van :D
  • b-type
    miért mihez lehetne? Az F1c már régi, a NetKar-ban nincs F1, SimBin-ben nincs F1, iRacing-ben még nem volt....
    Marad az LFS és az rFactor amiben benne van a Bömös.
    Az rFactor meg annyiban nagyobb felület, hogy van benne F1 pálya, és többgenerációs F1-s mod, neves készítőktől.
    :)
    ...vagy legalábbis remélem hogy ez, és nem a másik tábor támadása volt a cél.
  • pointer4
    Tökéletesen igazad van, attól még hogy nem szim, lehet jó, a pitstop 1-2 is jó volt.
    Csak azt nem értettem sosem, ha az rFactor olyan szar, akkor miért mindig ahhoz hasonlítják :)
  • Nightt
    Sztem senki se mondta, h rossz jatek lesz, sot. Attol, h arkados lehet jo!

Azt fikazzak itt az emberek, h nagyon szimnek allitjak be es valszeg nem lesz az. Es a verpistikezes is azert megy mert nehanyan ezt nem birjak elfogadni.
  • oneal1
    ezt én is ugyan igy látom!
    Én Gpl-eztem anno elég sokat, a komolyat szerettem, de attól még lehet élvezni egy játékot, hogy kicsit árkádosabb.
    szerintem.
  • drdrehun
    Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet jó egy játék, ha kicsit árkádosabb? Miért kell vérpistikézni? Én játszottam PMDG737 géppel FS 2004-ben ami szintúgy igen komoly szimulációnak tekinthető, de az nem zárja ki, hogy az Ace Combat is tetsszen. Ugyanez a helyzet autós téren is. Ettől még nem érzem magam vérpistikének, de F1-es pilótának sem. De szerintem az az ember se érezze magát F1-esnek aki iRacinggel játszik, mert lehet 1 kör után lefőne a kávé élesben, szóval csínján a fikázással!
  • GPx8
    Ilyenek sajnos az iRacen-ben is vannak...
    Szóval a vérpistiség nem játékfüggő, van aki az iRaceinget is ügyességi játékként kezeli és van aki úgy megy vele, mintha igazi autót vezetne, ezért aztán eszébe sem jut olyanokat megtenni, mint a vérpistinek. Én sem fűzök nagy reményeket egyébként az F1 2010-hez, de remélem, azért majd jól el lehet vele játszani. Nekem elég ha hangulatos és ha már olyan "Race On" szinten van, akkor örülök... :)
  • Kenny85
    mutathatom ezt a videót is..itt kikapcsol mindent, mégsem látok semmi lényeges változást...bár abból a 2 kanyarból sokat nem lehet leszűrni, sőt elég gyorsan restartol
    de az is lehet, hogy ennyire jól nyomja....
  • bakkerman
    "Semmi ellenkormányzás, csúszás, csak rá kell tenni az ívre és hadd menjen."

és mivan ha billel tolta a srác? mivan ha minden segítség bevolt kapcsolva?
  • Kenny85
    ka-50-be beleültetnének lehet be tudnám indítani, biztos nem szakszerűen minden ellenőrzést, rádiózást megcsinálva :D
    pont ennek a játéknak a manualja 385 oldal, kb be tudom indítani, felszállni, repkedni, meg a fegyverzetrendszer nagy része, navigáció meg célpont küldés/fogadás még kicsit homályos, szóval ha 15%-át kihasználom talán sokat mondok de mégis élvezem :D
    Vérpisti meg nekem ott kezdődik, hogy pl egy serveren nem tud viselkedni, fingja nincs a féktávokról, nekimegy mindekinek,nem tudja hogyan kell egy kicsúszás után visszajönni a pályára, kék zászló vajon mi? és a többi. Meg persze az sem, hogy veri magát, hogy lever mindenkit, mert nap 24 órájából 20-at játszik és tudja pl hol kell levágni a kanyarokat, hogy ne dobja el a kocsit, rfactor szerverek is tele vannak ilyenekkel. Nem a játék miatt játszik hanem, hogy lealázzon mindenkit és első legyen..
  • pointer4
    Én konkrétan utálom az F1-es módokat, játékokat, de szívesen próbálgatom őket :D Szóval elfogult véleményt tőlem nem kapsz ez ügyben :D
    Amúgy az LFS S3-tól nem várnék sokat, hacsak nem történik valami katasztrófa a fejlesztő életébe, megözvegyül (nem kívánnék neki ilyet), munkanélküli lesz, hogy visszasodorja a gép elé az élet...

• b-type
    Lola T...majdnem elsírtam magam :) ...megvolt az az autós kártya, absz. ütött mindent :)

Egyébként én sem temetném ezt az F2010-t, én pl. tuti kipróbálom, szép meg hangulatos...
    Jó F1-l még nem is hiszem hogy mentem, volt már olyan formula autó amit kifejezetten jónak gondoltam/gondolok, de F1....totál leszorítva még talán némelyik, de ahogy a gumiknak kell dolgoznia ott túl esetlegesek egy versenyautóhoz.
  • GPx8
    Na jó, de gondolom Te sem tudnál felszállni egy igazi (harci) helikopterrel vagy egy vadászrepülővel, mégsem vagy "Vérpisti". Most gondolj el egy olyan szimulátort, mint amin a pilóták tanulnak! Mennyire élveznéd kiképzés nélkül? :)
  • Kenny85
    kifli jobban ízlik :D
    Codemasters már csak marketing szempontból sem csinálhat szimulátort, mert bukta lesz. Képzeld el, ahogy Pistikék beszélgetnek a suliban, hogy na milyen "áhh a boxból sem tudtam kiállni", itt pistike#2 elkönyveli, hogy nagy szar játék. Ellenben ha pistike#1 azt mondja, hogy "király, hardon is kurvára levertem massát", akkor pistike#2 délután fut a boltba és megveszi.

Én amúgysem szeretem ezeket a tömegjátékokat, szinte csak rétegjátékokkal játszom, ha játszom (rfactor, lfs, black shark, lock-on, arma2). Lehet, hogy béna vagyok bennük, de mégis az köt le :D
    De múltkor éppen tescoban kerestem black sharkot, és egy 16 éves körüli srác apával, anyával (gondolom ajándék gyanánt) nézegelődtek, és gyerek felkapta nfs shiftet a polcról, hogy "ÚÚÚ EZ NEMRÉG MÉG 13EZER FORINT VOLT MOST MEG 4....A VILÁG LEGJOBB AUTÓS JÁTÉKA". Megvakartam a fejem és inkább távoztam onnan...
    De hát kinek a pap kinek a papné. Pistike a suliban elmeséli, hogy shiftben összedriftelt 3milliótrilliócsillió pontot billentyűzettel. Akik meg valóságban is driftelnek versenyszerűen, azok költségkímélő megoldásként mégsem nfs-t használnak hanem lfs-t, mert bevallásuk szerint 90%-ig hasonló az autó reakciója, mint valóságban.
  • Solt
    Szerintem olvasd el még egyszer amit írt...
  • ajem kisa
    MINDENtől és MINDENKItől van jobb/rosszabb...attól függ honnan, kinek a szemszögéből nézzük!:)
    Ha rajtad múlna, te mit sütnél? Kiflit vs zsemlét?
    A kiflit feleannyian veszik, sőt, lehethogy annyirasem!
    Nos?
  • Kenny85
    Lehet jobb lenne ha 10 éves korosztályt erősítené, mert így, hogy elvileg 35-40 közé esik, az már a vicces és szánalomra méltó kategória, hogy felnőtt fejjel ekkora szemellenzőt visel és nem tud reálisan a dolgok mögé nézni...csőlátás, és csak az f1-2010-et látom se jobbra se balra semmi mást. Honlapját megnézve és rfactoros cikkét elolvasva csak a fejemet tudtam fogni. Az "Arany!!!" című postból konkrétan ez a szösszenet mosolyogtatott meg "Komolyan mondom, olyan ez, mint valami nemzeti ünnep."... spontán magömlés megvolt?
    Valóban én sem játszom rfactoros f1-es modokkal, mert nem jönnek be.... f12010-et meg majd letöltöm kipróbálom és majd meglátom (de már itt hozzáteszem, hogy nem fűzők hozzá nagy reményeket) csak ezt a VIDEÓT kellett megnéznem és végképp megerősítette bennem, hogy vérpistikenek szánt játék lesz. Semmi ellenkormányzás, csúszás, csak rá kell tenni az ívre és hadd menjen. Végül is a piac ezt kívánja meg, erre van igény.
  • GPx8
    Most nem azért, de egyrészt nem tíz éves a srác, másrészt Te ugyanúgy messiásként várod a Ferrarit... (Aztán meg ha mondjuk nem lehet T-Cam nézetből vezetni, akkor meg sírsz...) :D
    Fel kéne fogni, hogy ezek játékok! Szerintem az F12010 semmivel sem lesz rosszabb mint a GTR/Race sorozat, vagy akár az rFactor.
    De, hogy mondjak valamit, majd ha egyszer megjelenik az Lfs S3, akkor majd az mindent visz, mint a Lola-T az egykori autóskártyában! :)

• JUVEfun
    F1 Challenge '99 - '02 ( a különböző kiegészítésekkel ,mindmáig...)
  • JUVEfun
    3. (ha beleszólhatok)
  • ajem kisa
    De ha aztnézzük, hogy mennyi embernek van kormánya otthon vs konzol gamepaddal, vagy akár még valamilyen kormánnyal is...
    És azt is figyelembe kell venni, hogy F1-es gém jóideje nemvolt se konzolra, se a kormánynélkülieknek!
    Mégha fos is lesz, akkoris benne lesz a top10-ben (mint a dirt2), mert nincs konkurenciája, és most a F1 nagyon felkapott dolog lett (eddigis az volt, csak most még+)!
    Ez talán annyiban lesz jó nekünk, hogy talán észreveszik olyanok is, akik jobbat akarnak csinálni...(az Iracing-on kivül is)!
    Reménykedhetünk csak!:D
  • pointer4
    5. 6.

Én amúgy megértem ezt a kretént.

Álláspontja szerint még az életben nem készült jó F1 game. Már egy jó ideje várja (vele együtt az a sok marha), hogy megjelenjen az F1-2010.
    Mint a megváltóra úgy tekintenek arra a játékra, és ha árkád fos lesz, sem ismerik be maguknak sosem. Márpedig az lesz....
    Mivel ez nekik szívügyük és másnak nem tetszik, ezért az az ember csak gonosz és buta lehet. (tiszta vallási kérdés)
    Ráadásul most itt ez a játék vagy demó vagy akármi, aminek az időzítése még extra fricska az orruk alá.
    Hát én se tudnék aludni, és nekem is lelki traumát okozna hallod... tíz éves fejjel.
    Erről nem is beszélve.
  • szabii98
    2. és 3.
  • Solt
    A lényeg, hogy eltolta a bringát...

Alex, jöhet a banner! :)
  • bakkerman
    padavanhun
  • SirAlo
    Nem neked irtam hanem Padavannak:D
  • Solt
    Kire gondolsz?
  • bakkerman
    én kúltúráltan elmondtam a véleményem,mert engem ez is érdekel,meg az F1 2010 is,ennyi! nem értem min problémázott a srác úgy 1 órája...
  • oneal1
    :D:D
  • bardocz
    És R2D2 vezeti, vagy mi?
  • SirAlo
    Olyan kell ameikbe nem ül pilóta mert ha kitesznek egy massast majd azt mondják hogy az sg massafan :D
  • SirAlo
    Azt meg nem ertem hogy ha valakit annyira nem érdekel egy játék miért kell a fórumjába írni ? Keressen egy játékot ameik érdekli és ott dumálhat :D