S8500
-
Felesleges összehasonlítani ebben a tekintetben, mivel az iOS 2-3-4(mittudom én nem is érdekel) éves addig a Bada még egy sincs, de már exponenciálisabb a fejlődése ennyi idő alatt, mint a iOS-nek vagy az Androidnak, hiába jobbak azok, volt idejük fejlődni.
Ergó pontosan ezért van rajtuk több alkalmazás jelenleg.
A GPS nem müködik az egyetem falai között, legfeljebb megmutatja honnan ered a net amit google maps-al fogsz.
teszten és grafikonon(nézd meg akárhol, de a legjobb a kézben, nem pedig szaros jutubvideókon ahol fals fényviszonyok vannak.) a SuperAmoled kijelző nyert, ezt az Apple is belátta, nem véletlenül vásárolta fel a Samsungtól az összeset, hogy 2011-ben egy új készülékébe rakja bele, akárcsak az összes hardvert amit a samsungtól vett, lásd Cortex Proci, természetesen made by Samsung.
Böngészés, mivel a csajomnak 2 éve 3GS-e van, így volt időm tesztelni mindkettőt egyszerre, és egyetlen dologban jobb az iphone a samsung wave és galaxynál, az pedig a giroszkóp reakcióideje. (fél másodperces eltérés)
A Safari böngésző jó. aláírom, majd lesz badára is. Mivel az iphone világszerte 3 éve terjed igy nagyobb motiváció van arra hogy fejlesszék, ha a samsung is eléri a nagy eladást, márpedig eléri, akkor többen vágnak bele a badafejlesztésekbe. (Gyakorlatilag már így is minden szükséges program napvilágot látott egy nyár alatt.)
15. a Billentyüzet, EGY AZ EGYBEN UGYANAZ. ha nem hiszed, mint mondtam...vedd a kezedbe mindkettő készüléket.
Az utolsó mondatra fentebb válaszoltam, azért nem mert sokba kerül inkább eladták az Applenek. :)