Samsung Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindegyiknél kell egy-egy saját accot létrehozni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A mai napon megérkezett a telefon és elképesztõ. Annyi kérdésem lenne, hogy ti mivel oldjátok meg az msn de legfõkébb a skype dolgokat?
Köszönöm a választ elõre is.
Köszi
Haverral készülünk elhagyni az országot jó sok idõre, okokat nem mondok, biztosan sejtitek. A minap rendeltem egy Samsung Wave Ebony Gray telefont. Remélem jó döntést hoztam. Egyiptomban lesz látnivaló úgy gondoltam, hogy egyetlen készülékkel tudjak felvenni videót jó minõségben illetve képeket csinálni (igen, mobilt fogok erre használni mert nem egy kiba***ott fotós vagyok). Asszem ez mind megvan a Wave-ben. Aztán ezeket lehetõleg meg is osztanám a haverokkal Facebook-n meg YouTubera a videók, of course. Asszem ezt is mind tudja (WLan, Social HUB kliensek). Valamint nem fog ártani az 1500mAh-es akksi sem a huzamosabb használatra. Mivel, dolgozni megyünk nem árt a gyors és rugalmas használat amihez kiváló hardverrel és rendszerrel rendelkezik a telo. Ja és még valami ezt mind-mind meg lehet csinálni iPhone-nal csak, hogy ez a teló elsõ bada rendszerként alapból tud mindent míg a 3G-3GS fanboyok hasonló dolgokra vártak a következõ OS-ig. A 4G meg kb 2,5szer annyiba kerül mint a fent említett telefon. + ahogy elnéztem a samsungapps oldalát Egyiptomban is elérhetõ. Gameloft játékok jönnek ki rá, és folyamatosan fejlõdik az egész market, hiszen a bada rendszerbe sokat fektettek a kis vágott szemüek. Nagyon várom már, hogy láthassam azt a csodás kijelzõt. Videókat teszek majd itt is ki. Meglátjuk szarabb-e mint az iPhone.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
nálam 10/10
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
S8500 Wave mobilt akarok venni aggyon valaki tanácsot hogy érdemes 100000-ret kicsengetni érte mert havertol halottam hogy vannak hibái a telefonak.
Elöre is köszönöm
nyelvtanilag éppfordítva, amennyit tud, annyit ér <#buck>#buck> tudom, tudom, pénzben mondod:)
a samsungnak pedig világ életében ilyen elrendezésü és színü volt a menüje.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
-tRs-Landor
Beszélhetnénk errõl a telefonról is?
Szerintem kezdjük ott, hogy utáltam minden érintõs cuccot, amíg iPhone nem volt a kezemben... Gondolom mindenki ismeri azt a tesztet, ahol összehasonlították az iPhone érintõképernyõjét sok mással, hát nem kis alázás volt. És mivel érintõképernyõs telefonokról beszélünk, ezzel kezeljük õket, nem árt ha ez jól mûködik. Sokat ér a tudás ha 100. érintésre se azt csinálja amit akarok. Netezésre 100% hogy nincs jobb összeállítás Magyarországon egy iPhone + T-mobile net + Safari-tól telefonra, sõt ha egy számítógépes t-mobile nettel összehasonlítja az ember, akkor is az iPhone a nyerõ nem kicsit. Desire is jó, egyik haveromnak az van. Nálam ott elakadt, hogy én olyan wifi hálózatokra tudok csatlakozni egy gagyi 3GS-el amit az õ telefonja nem is talál. Kijelzõje annak is hiper-szuper ezerpixeles' ledes, napon mégis takargatni kell, 3GS-t nem.
Az iPhone 4 pedig szintén vakus 5 megás, a 720p-t ugyanúgy tudja, még egy iMovie-val megfejelve. "A szakértelem hiánya nem ok az iPhone szidására."
Azt pedig végkép meg se említsük, hogy ha az ember esetleg még az App Store-t is használja, akkor mire képes a telefon. A képek feltöltésére meg mondjuk jó a flickr programja is, szintén 2 kattintás és nem csak a melletted álló "bluetooth-os emberke" fogja megkapni, hanem mondjuk még 200 ember. Illetve, azt is szeretem, hogy zárt rendszerû az iPhone, és ez mindenkinek baj. Gondolom azoknak akik még nem használták huzamosabb ideig. Mivel nem engednek semmilyen "hulladék" programot a rendszerbe, ezért fixen mûködik. Nincsenek fagyások, akadozások, stb.
Úgyhogy biztos jó ez az S8500, de mivel mondjuk 20 ezerrel többért már biztosan van 3GS, nem kérdés, hogy mit kellene venni. Ha mondjuk 50-60 körül lenne akkor megérteném.
Ingyen adnák se kellene iPhone.
Ez a Wawe viszont érdekes, annak ellenére, hogy Winmobile párti vagyok.
http://www.freetvmaci.info/
Mi az hogy nincs az iphone on bluetooth? erröl mindenki kussol, elég nagy érvágás, az iTunes is macerás egy pöppet. A bada meg teljesen szeparáltan fejleszti a témáit, ha mást majmolna, jobb nem lehetne, ezért evezik új vizekre.
Szóval összegezve, gyorsabb, szebb, és fejleszthetõbb.
oké HTC 4G Evo, 4 G, és? annyira nem vagyok geek :)
Kiváncsi vagyok milyen telefonod van, és ha felajánlanának neked egyet, akkor elfogadnád e
Egyébként nem hiába kapott szinte minden teszten nagyon jó értékelést.
Egyébként nagyon jó készülék, és egyáltalán nem "kamu iphone"
Néhány hasznos oldal:
http://samsungwave.hu/
http://badaforums.net/forums/viewforum.php?f=18
http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-themes/
http://www.mysamsungwave.com/
Nem tudjatok, hogy a java programok ( pl. msn ) futnak-e a háttérben? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a bada oprendszerre mikor lesz msn alkalmazás? nem tud errõl valaki valamit?
Te mi alapján mondod hogy azok jobbak? tényleg kiváncsi vagyok rá!
Figyi a Bada alig pár hónapos, honnan tudod hogy nem lesz sokoldalú innovatív OS? Az androidra is azt mondták elöször hogy szar, most meg mindenki isteníti. Meglátjuk mi sül ki a Badából.
Amúgy 75-ezerért már lehet kapni Wave-eket.
A Bada és más zárt platformok szvsz zsákutcába vezetnek, sosem lesz rá annyi fejlesztés, mint pl Androidra.
#19: A Galaxy-n olyan netezni, hogy reggel sokszor már be se kapcsolom az asztali gépet, mert híreket és blogokat olvasni ugyanolyan jól lehet a telefonon is, és ráadásul ki is vihetem az erkélyre és ott kényelmesen elvagyok vele.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Amit kell azt tökéletesen tudja.
Amúgy egy ilyen telón, mint pl. az S8500 milyen netezni? Élvezhetõ? Nem mintha meg szeretnék venni, mert amíg szükségem és pénzem nincs rá addig felesleges.
Szép, nem szép, ez a legkevesebb, nekem a rombusz style simán bejön, max a színe nem.
Kamu iPhone...
elárulom hogy ugyanazt a procit használja, csak nagyobb hatásfokkal, a grafikai hardwer messze jobb. a kijelzõje pedig kontrasztosabb és sokkal kifinomultabb a rendszere. Persze lehet a Bada-t fikázni, de erre a kérdésre térjünk vissza egy év múlva. mivel ez az elsõ mobil amin a Bada fut.