S8500
  • Laney 3000
    Halihó! Jó választás. kevesen értik meg és mégkevesebben hiszik el hogy ez a telefon ugyanaz mint a Galaxy-S szinte és tudásban hardverban (kijelzőben jobb) mint az Iphone négy, viszont árban egyharmada annak.

Sorrendben:
    1.Alkalmazás nincsen ha jól tudom, csak Java-s, bár a negyed képernyő ugrik a keypad miatt, meg eléggé nyögvenyelős, szóval buko. nem tudom minek google maps, van rajta route66, 30 napig ingyenes utána fizetni kell, de csak navigálásért(utvonal tervezés), azonkívül ugyanugy lehet helyzetmeghatározásra, és egyéb dolgok helyek megkeresésére használni.

2. alapból müködik igen, ha kimész az utcára.

3. fentebb írtam.

4. Skype még nincs, de lesz, Ebuddy van, Palringoval.

5. igen, mindent.

6. Igen, ha nem megy egyszerre a 3g, wifi, zene, fotózás, netezés, egyfolytában.

7. nem, vatera. vagy gsm boltok--->STFG

8. 75-80 körül mennek, ha tudsz valakit akinek van előfizetése és meghosszabítaná a sajátját, de nem sürün cseréli a telefonját, sokkal jobban is járhatsz. én pl megúsztam a zsírúj telefont 50ezer forintból garanciásan, mindenféle kötöttség nélkül. (kivéve telefonrészlet, azzal együtt 50.)

9. simán ki tudsz mindent kapcsolni, pofonegyszerü. (amíg nincs a kezedbe fölöslegesen irom le)

10. A flash-t kezeli szóval webről lehet hogy tudod, kliens még szerintem nincs, de mindenképp lesz.

11. nem találtam olyan formátumot amit nem játszott volna le. PErsze nem olyan hatalmas méretü a kijelző mint mondjuk egy Xperia 10, de annál sokkal jobb minőségü.(super amoled) Konkrétan a legjobb és legszebb kijelző a piacon, a köcsö szifonét is begyalázza. Akárhol előkapom (nem a pöcsöm) mindenki néz, hogy "aaaanyáddd ez milyen telefoooon?" én meg csak simán: "vév" majd elrakom. szóval igen, tökéletes filmnézésre.

12.Most igy hirtelen nem tudom, de azt hiszem, 1,5 gb amit a rendszer használ, és 500-at tudsz te, ilyen sms telefonszám stb stb-re. bővíthető 64 GB-ig microsd-vel.

13. Még nem, enélkül is nagyon faszán lehet viszont böngészni. Bada 1.1-es van itt valaki? lehet abba már van, bár én még nem találkoztam vele.

14. Azt hiszem még nem, TikiSurf van (elég fasza, bár néha kilépked) illetve az alapböngésző ami simán korrekt, csak kevés extra funkcióval.

15.A billentyüzet ugyanaz mint az szifoné.

16.Tudsz de nem érdemes. Inkább használd a Bada fejlesztő csomagot.

Remélem üdvözölhetünk a Wave-esek körében a késöbbiekben. Csak siess, mert már nem gyártják és pikpak el fogják kapkodni. sőt az ára is felfog menni. mivel nincs több super Amoled kijelző és a további 723-as modellekbe a sima lcd-t teszik vissza, igy szerintem ez drágulni fog.

rock and roll.