S8500
  • ba32107
    Sziasztok! Okostelefon vásárlás előtt állok, és rátaláltam erre a telóra. Iszonyatosan tetszik. Mobilarénás tesztet elolvastam, és nagyon bizakodó vagyok. Szeretnék kérdezni néhány dolgot. Lesznek közte láma kérdések is, mert még sosem volt okostelefonom :D
    1. Olvastam, hogy nincs beépített google maps, csak böngészőből. Ez gyakorlatban mit jelent? Ugyanolyan jól használható, szóval azonnal mutatja a pozíciómat, stb?
    2. A gps úgy "alapból" is működik, tehát le tudom olvasni a saját koordinátáimat?
    3. A navigációs programmal végülis mi a helyzet (route66)? Működik, teljes verziós, nincs semmi korlátozás?
    4. MSN és Skype kilensek vannak előtelepítve? Ha nincsenek, akkor meg lehet valahogy oldani?
    5. Az emailkliens a Gmail mellett tudja kezelni az egyéb (céges) emaileket is ugye?
    6. Tényleg három napot bír az akksi?
    7. Tok jár a készülékhez? Ha nem, hol tudok venni, mennyiért?
    8. Kártyafüggetlenül szeretném megvenni... nézegettem neten, és láttam hogy 75-80 ezer forinttól lehet rendelni. Tényleg ennyibe kerül? Milyen oldalt ajánlotok ahonnan rendeljem?
    9. Ahogy olvastam, többeteknek volt gondja a T-mobile-al... én is ott vagyok, Domino csomagban, eddig semmiféle internetet nem használtam, se MMS-t, kizárólag telefon / sms. Ha én nem szeretnék 3G-t használni, csak wifi-t, akkor az megoldható? Van globális 3G és wifi kapcsoló? Magyarán biztos lehetek benne hogy nem történik velem olyan hogy a teló magától szinkronizál, és számlát csinál nekem?
    10. Ezt biztos nem tudjátok, de pókerklienseket lehet valahogy telepíteni rá? Esetleg távoli asztalként lehet használni a telót (saját számítógépemet irányítom rajta interneten keresztül)?
    11. Filmnézésre milyen a telefon? Olvastam hogy lejátszik mindenféle divx / xvid videót, valóban? A kapott füles milyen minőségű?
    12. Mennyi az alapértelmezett memória? MicroSD-vel bővíthető ugye?
    13. A beépített böngésző sortörés hiánya meg lett már oldva? Ha nem, ez mennyire zavaró?
    14. Operát lehet rátenni böngészőnek?
    15. A billentyűzet valóban olyan jó és pontos mint az iPhone-é?
    16. Java-ban tudok rá alkalmazást fejleszteni?

Egyelőre ennyi, bocs a sok kérdésért. Előre is köszi ha tudtok segíteni!