Crusader Kings II

7439670952_0001009b22_b.jpg
  • pocoksari
    mondjuk a királyom most fog meghalni...nagyon jól bírja a szakállas, végülis szent ember...

ha meghal, akkor a kicsi vazallusokat szétosztom a nagyobbak között, kiosztom a pár udvari címet, a tisztségeket, alapítok pár hercegséget, azt is kiosztom, hódítok gyorsan terkát, azt is kiosztom, pár gyengébb saját tartományt is leadok, kis pénzt is kiszórok...akinek meg így sem jó az mehet a börtönbe...

hogyan tudom megalapítani az orosz cárságot? ugye ikont (címert) nem látok rá, mivel nem létezik...kellene egy nagyobb címer, mert hogyan néz az ki már, hogy egyszerű király vagyok...

ez a meghívom az udvaromba a külföldit, hogy legyen cb-m nagyon nem működik...nem igazán akarnak jönni...

a tartományok úgy szoktam kiosztani, hogy a viszonylag erőseknek adok új tartományokat, ami ugye baromi messze van az alap területektől, hogy tudja gondozni (az ereje megvan hozzá), de ha ellenem fordulna, akkor szétszórtság miatt nem tudjon egyesült sereggel támadni...ez nem tudom, hogy hosszú távon mennyire fog működni,eddig tök jól ment