Crusader Kings II

7439670952_0001009b22_b.jpg
  • DeenQa
    Nekem is lenne kérdésem. Első játékomban azt csináltam, hogy a hozzám hű embereknek adtam a hercegségeket, megyéket, városokat stb... De egy trónutódlásnál mind fellázadt kb...
    Újat kezdtem, most hercegi címet nem adok senkinek, és nem csinálok olyant hogy egy úrnak túl sok megyét engedek. Maximum olyan emberek vannak a megyék élén, akiknek még van egy másik megye max, vagy esetleg valahol egy kastély... De mindenképp szétdaraboltam őket. Hercegek nincsenek, vagyis csak egy, havasalföldi herceg van, a többiektől árulások alkalmával elszedtem, és mind a királyt illetik meg. A legjobb embereimnek is csak megyét adok, de mindnek külön-külön egyet. Erre megölte valaki a királyt, van jogos utód (fia) aki elfoglalta a trónt, de most az összes ilyen szemétláda -80 opinon körül van, és polgárháború lett, egy csomó kis apró szemét csatlakozott a király ellen. Most akkor mi a jobb? A királyságot hogyan lenne optimális felosztani? Még az elfoglalt területekre is magyar embereket raktam, erre meghal a király és a fiát gyűlölik...