Crusader Kings II

7439670952_0001009b22_b.jpg
  • Snipa
    A helyzet egyszeru, kezdesnel angolokat valasztva indulasnal haboruban vagy normannokkal es norvegokkal. Egy darab 7000 -es seregem volt. A kincstar 50 arany -2,5 -el csokkenve. 6500-as norveg sereg yorkban. 12000-es normann sereg Londonban. Toborozni nem lehet uresek a teruletek levykbol, zsoldosokra nincs penz. Norvegot lenyomva nem volt mas lehetoseg csak nezni hogy a normannok sorrba beveszik az erossegeim elertek 100%-ot elvettek koronat. Plusival megbeszeltuk, akkor inkabb kezdek normannokkal es meghoditom angliat. 12000 es sereggel ostromlok, 5000 angol sereg jon leverem, seregem 3 fele osztva ostromlok tobb helyen minel elobb behodoljon. Erre angolok 10 naponta osszeraknak egy 1200-as sereget kb. 10 naponta toboroznak es teruletein megjelennek 80-120 fos csapatok. Kerdem en hogyan? Mikor en voltam angollal senkit nem tudtam kiszedni teruletekbol mert total uresek voltak. A gep meg 10 naponta kiszedi a nepet. Ez vegig igy volt mig be nem hodolt anglia. Eleg idegesito volt a szitu! Egy sereggel allandoan ezeket a kissebb nagyobb csapatokat kellett uldoznom, ha kicsit vartam 1500-2000-es sereget osszedobott. Azert 10 naponta enyhen szolva is tulzas! De meg havonta is az volna! Nem beszelve arrol, hogy forditott helyzetben nekem angollal semmit sem engedett a gep toborozni.