Crusader Kings II
-
jocika #2297 Tudom volt régebben szó róla, de még mindig valami nem tiszta. A birodalom területeinek menedzseléséről lenne szó. Az rendben van, hogy az általam uralt grófságokban a kastélyt, ami az enyém fejlesztem. Ami nem az én birtokomban van, azt majd fejleszti a gazdája. De. A gazdasági tanácsadó képes a technológia fejlesztéseket gyorsítani, ahhoz, hogy a fejlettebb épületek elterjedjenek, most akkor az én birtokomra, vagy a hűbéresem birtokára kell tennem a tanácsadót? Mert nem igazán vettem észre, hogy a tevékenységének hála, gyorsult volna a fejlődés és a terjedés. A másik, hogy az jó sorrend, hogy kastély fejlesztés-építés, majd adózással kapcsolatos építés-fejlesztés, és legvégül katonai építés-fejlesztés? Arról nem is beszélve, hogy vannak nagyon komoly előnyt biztosító épületek pl. egyetem, de borzasztó drágán. Érdemes rágyúrni? És érdemes minden birtokolt város telepíteni egyet? Gondolom ezt csak akkor érdemes, ha már primogenitura van, mert különben másnak építettem a drága cuccokat...