Crusader Kings II
-
farferi #2211 Hol a halál retkes f....n lehet megnézni, hogy mit kell egy háború gyors lezárásához elfoglalni? Bocs a durvulásért de nagyon felhúzott, hogy az ellenem fellázadt nemes birtokaiért alig kaptam százalékot, valami nevenincs pomerániai területemet meg elfoglalták, mivel nem is figyeltem oda és az egyből 10 százalék minuszt jelentett.A háború egy új király miatt indult, szóval abszolut nem értem.Kicsit idegesítő, hogy a drága pénzen fizetett zsoldosok meg a kb. 50 ezres seregem ilyen 1-2 százalékos sikereket érnek el ha elfoglaják a másik területeit, mivel nem tudom hogy hova kéne koncentrálni.Arról már nem is beszélve, hogy csatázás közben nem figyelek másra, és mire leverem már megint indulna egy másik felkelés.Bocs ha kicsit hosszú lett de tényleg érdekelne, hogy meg lehet-e nézni, hogy mit is kéne elfoglalni vagy ez csak egy vágyálom.Ha nem, akkor inkább küldöm az orgyilkosokat , 2 év alatt elment vagy 5 ezer aranyam és csak white peacet tudtam kötni mert kicsi volt a százalék(nem számít, hogy serege nuku az ellenfélnek)