Crusader Kings II

7439670952_0001009b22_b.jpg
  • Csahi
    Crusader kings 2 Old Gods:
    A kiegészítő lehetővé teszi, hogy pogány és zoroasztránus úton is elkezdhessünk játszani különös hangsúlyt fektetve a vikingekre, a fosztogatásra és a kalandra.

- pogány vezérként feldúlhatod gyengébb szomszédaidat, ha túl sokáig lesz béke nyugtalanság lesz földjeiden.
    - új speciális kezdés 867-ben, több érdekes karakterrel
    - zoroasztránus úrként előtérbe helyezheted a régi vallást
    - Földnélküli karakterek gyűjthetnek hadsereget és elindulhatnak új birodalmakat létrehozni
    - Szervezd meg az inváziót: Állpísd meg a kalandorok és nyugtalan harcosok szándékait és kezdj bele az invázióba, de várj túl sokáig mert darabokra hullhatnak terveid
    - A lázadások már nem csak úgy történnek, mindíg lesz vezére és zservezkedés a háttérben.
    - Szervezd meg a fosztogatást a tartományokban. Égesd fel a városokat és vidd el az aranyat.
    -Áldozz odinnak a nagy Blot(-on,-nál) ((Valami oltár vagy szobor lehet szerintem)
    - A keresztényel és muszlimok külön követségeket alapíthatnak, hogy megtéríthessék a züllött pogányokat
    - Új pogány interface
    - Új események és döntések: ámokfutások,sejdr(???),átkok,előjelek,rúnakövek és még sok más

Remélem jól fordítottam le a szöveget :)
    Én kifejezetten örülök ezeknek az újításoknak, különösen a fosztogatásnak, mert feudális úrként, ha nem királlyal kezdek sosincs aranyam semmire.
    Nektek mi a véleményetek?