Crusader Kings II

7439670952_0001009b22_b.jpg
  • saccavirano
    A betyárját, sikerült rendesen elszúrnom a dolgot. Szomszédos herceg aki 3 hercegi címet is birtokolt 1 leánygyermekkel rendelkezett, szépen ajánlottam neki egy házasságot ha felnő a poronty, majd miután elfogadta apucit eltettem láb alól, nagy tenyérdörzsölés, hogy az lehetséges utódom egy részét csak megörökli majd a házasságból. A gyerek szépen felnő, küldi is az ajánlatot, hogy akkor házasság én örömmel elfogadom, közben szomszédos gróf kiharcolta a pápánál, hogy kiátkozzanak, de szerencsére mindenki a szomszédságból el volt foglalva szent háborúval vagy birodalmi harcokkal így kb. 4 év alatt visszavonattam és mindenki újra szeretett. Gyerek világra jön, nagy örülés, hogy húú fél francia ország az enyém lesz! Majd jön a fekete leves, kiírja hogy a jelenlegi utódommal el fog minden veszni. Nézem, hogy matri házasság... Basszus még nem volt mentésem, az auto save meg nem nyúlik vissza olyan messzire ahol tudnám változtatni, hurrá! Tanulság: minden hülye ajánlatot olvassatok el rendesen. :)