xfaktor-1024x512.jpg
  • precision
    hogy ki az a Geszti Péter? hm... wiki
    remélem ez megválaszolja a kérdésedet

amúgy tényleg szánalmas már ami ebben az országban folyik... síri csend volt eddig a topikban viszonylag, csak a Zámbó gyerek pörgette fel a számlálót (meg Adélka kefélései)... erre megnyeri Gergő és jönnek a hozzád hasonló iq megmondó huszárok és elkezdenek cigányozni...

persze, vannak igénytelen, "bűnöző" cigányok, de ha neked ezek jutnak eszedbe ha a Gergőre nézel az már régen rossz...
    ha egy cigány nyer az már kisebbség pátyolgatás és nem a tehetsége miatt nyert mi? talán nem értesz a zenéhez és csendbe kéne maradnod... a személyes ízlésed pedig innentől kezdve rohadtul nem mérvadó mert elvakítja az igénytelen rasszizmusod

az a bajod, hogy egy normális cigány gyerek sikert ért el, emberi értékrenddel, maga szerethető egyszerűségével és rohadt nagy énektudásával... ez a kép nem igazán fér bele az "összes cigány egy rohadék, gázkamrába velük" világnézetedbe... nem szeretném azt a fájdalmat érezni amit most te :) :P

amúgy egyre több a normális cigány ember (persze vannak olyanok is akikről beszéltél, senki sem tagadja)
    én is pl az vagyok, nem nagyon emlegettem eddig mert kit érdekel, de főiskolát végeztem, van rendes munkahelyem... örülök, hogy Gergő megnyeri, erre feljövök ide és a hányinger hozzászólásaidat kell olvasnom...

remélem jövőre is egy "kokeró" nyeri meg, meg a Voice -t is, ott is van egy pár "testvér"... a biztonság kedvéért azért egy jó adag Xanax -ot irass fel magadnak

-fav