• crosscut
    Először magamról: Imádom a FC sorozatot, megvettem kb mindenféle verzióban.

A mellékküldetésekben egyetértek, rohadt egyszerűek és unalmasak. De igazából csak azért unalmasak mert pl az outpostok elfoglalása nagyon hangulatos, változatos.

Ha szerinted unalmas az outpost elfoglalás akkor szerintem Neked nem az FPS stílus a kedvenced. Vagy pedig túl sokat vártál a játéktól sandbox megközelítésből. A játékban koránt sincs annyi változatos tartalom mint mondjuk egy GTA5ben, vagy akár egy GTA4ben, és sokszor én is új tartalomra vágyok, de én nagyon sokszor végigjátszottam már.
    Első végigjátszásra szerintem bőven elegendő tartalom van benne.

Ha valami unalmas a játékban még azok a relic gyüjtögetések. Értelmetlenek és unalmasak.

A történet pedig nyilván nem ér fel egy Beyond Two Souls/Heavy Rain/Baldus Gate/Lost odyssey-hez de azért a fejlesztők/kiadó sem azt hangoztatta hogy "viszontagságok, korrajz, alakítás", és azért lássuk be: Ha valaki egy jó sztorival megpakolt játékra vágyik nem az FPS kategóriában kezdi el elsőre a keresést.
    Plusz ugyebár azt is tudtuk a játékról hogy sandbox lesz, ott méginkább háttérbe szorul (persze nem nagyon, de a műfaj velejárója) a story az "úgy haladok előre ahogy akarok" miatt.
    A misztikus dolgok meg inkább amolyan művészi utalások Brody elmeállapota változására. "You are so fucked jason"....miután megölted és mikor magadhoz térsz "We are so fucked jason" Vagy mikor Willits a butterflyt formálja a karjaival.
    Számomra ezek igazi "+" dolgok voltak, de persze egyéne válogatja hogy mennyire jön át vagy se.