• NiGhTM4R3
    Hihetetlenül nagy csalódás volt ez a játék számomra.
    Saját vélemény következik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A megmentendő barátaink "ismeretlenek" és kifejezetten idegesítőek, kicsivel jobban is bemutathatták volna az egymáshoz viszonyuló kapcsolatunkat de legalább szimpatikusabban is ábrázolhatták volna őket (a drogos srácot saját kézzel öltem volna meg).
    Így igazából maga a fő sztori is nevetségesen gyenge, semmitmondó amit hiába próbáltak feltölteni misztikummal, egyszerűen szar. Egyáltalán nem éreztem, hogy most bulizó fiatalból hirtelen rambóvá avanzsálok át, nem "jött át" ez az egész Rakyat-szál sem.

Vaas az egyik legérdekesebb karakter akit mostanában láttam de kb. 5 percet szerepel az egész játékban és azokat a jeleneteket is már MIND láthattuk a játék előtt.
    A játékmenet monoton és rohadt unalmassá válik már az elejétől fogva. Tornyok megmászása? őrposztok elfoglalása? állatok levadászása? mind dögunalom. A mellékküldetéseknél is fogtam a fejem, volt hogy egy nő kért meg, hogy űzzem el a férjét mert a halott lányukat akarja kiásni a sírból a gyűrűje miatt vagy micsoda. Erre lőjek egyet a földbe és rögtön meggondolja magát, kreativitás a köbön! Vagy mikor nevetségesen szutyok módon megöltem Vaast de ott volt még a sosem látott "golyófogó öngyújtó" esete is.

Igazából szinte az egyetlen pozitívum részemről a grafika, nagyon szépen kidolgozott és a sokadik patch után már optimalizált is.