![]() | |||||||||||
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
trigorin #5227 Tegnap végre sikerült belekezdenem a játékba. Amilyen kíváncsisággal és lelkesedéssel vágtam bele, annyira sikerült visszapattannom róla.
Érdekes, hogy ultra grafikán is néha igencsak kockás low res textúrákat kap a talaj. A 2. részben a leveleknek közelről az erezetét is látni lehetett, itt ez sehol sincs. Amúgy persze szép a játék, csak a részletekre nem szabad nagyon odafigyelni. Egyébként más is tapasztal hasonló furcsaságokat?
A térkép egyenesen borzasztó. Ha megnyomom az M billentyűt, minek kell várnom kb. 1 másodpercet, hogy összerakja. Nem grafikai lassúság ez, hanem így van leanimálva. Felesleges. Ráadásul azonnal oldalra vágja az egérkurzort, és a térkép kicsúszik a képernyőről. Ráadásul valami szörnyű, alig kivehető, flash-szerű screen az egész. A 2. részben nekem jobban tetszett, hogy egy jól kivehető térképet tart az ürge a kezében a GPS-szel együtt. Egyáltalán az egész menürendszer nehézkes, a HUD is csupa kavalkád az itt-ott felvillanó üzeneteivel.
Meg hát ez a kommersz FPS feeling is kicsit zavaró nekem. A videók alapján kicsit többet vártam. Nyomom a hátra gombot, de persze beleakadok vmibe (egy sátorzsinórba), ami miatt nem haladok. Aztán meg 5 méterről lőnek rám ketten, de persze alig találnak el. Máskor a nyílt úton lövöm oldalról az ürgét, aki tőlem szintén max tíz méterre áll egy fa mellett, egy batár puskával durrantgatok, de csak nem fordul felém, hogy szembe támadjon. Mindezt normal fokozaton. Azóta menüben feltettem hard-ra, remélem, játékon belül számít a szintváltás.
Amúgy persze ígéretes a cucc, ez a krafting rendszer érdekes, meg a skillek is. És a 2. részhez képest itt tényleg van élet a dzsungelben, nem csak az őrpontok közelében, amik ráadásul újraépültek időről időre. Szóval azért adok neki még esélyt :)