• Nuclearity
    nem értek egyet veled
    nem tipikus mmo, pont erre vártam, végre egy mmo ami elött nem kell az egész életem ott tötlenem, hogy tudjak is csinálni valamit, nem kell azért aggodjak, vajon mikor éri el a haver is a max level-t ugy hogy munka miatt korlátozotabban van mint én és végre mikor tudunk játszani, tény soloban nem annyira élvezetes és lehet uncsi (mint minden mmo) de szerintem grafkoja minden eddigi mmot ver és számomra a játék stilusa is. pl a jobb és bal klikk combok egy idő után biztos uncsivá válhatnak (amit kétlek, hisz lvl 25 töl beindul a game és nem a langyibandi mobok vannak hanem Hero mod ;) ) az emberekröl nem sokat tudok mondani, számomra a forumon leirták magukat a vérpisti amerikaiak, mikor nagypofával elküldtek mindenkit a melegebb éghajlatra, merthogy ez az ő gamejuk és nekünk is jön majd (cirka 3/4 évig néztem az amcsi oldalon a Coming Soon feliratot, nem fogok 1-2 skill átnevezésért még ennyit nézni EU ba is, nem beszélve a puszta tényről, hogy kb áprilisra mondják GW 2 öt, TERA is Q1 be jön ha minden igaz...)
    szoval nekem a game nagyon átjött, cirka 10-12 fös társasággal érkeztem a játékba, tegnap az online haveroknak sikerült is megoldani, mindenkinek megy pöpecül. nincs lagg, delay is csak a proxy miatt van az éppen akkora amilyen proxyd van, (nekem 1-2 secet kell várnom mig a gameba connectálok a kari választásról, az elsővel is kb 10 sec volt) leteszteltem ingame is, mert ugye kicsi amcsik azért sirtak hogy mennyire laggolunk a szerverükön, azért laggolunk mert IP block miatt az ember proxyt kell hogy használjon ami jelentösen lassitja a netet, proxy nélkül a west szerverekhez (játszottam már amcsi west szerveren más játékkal) 50 es volt a max pingem... szoval a saját hibájuk ugyszolva.

megprobálok összeállitani egy guide-t én hogy izzitottam be és akkor sok sikert mindenkinek és jo játékot. hozzá teszem, ha müködik annyival majd azért tiszteljetek meg, hogy nem fogok a játékban olyat látni, hogy: Vannak magyarok? és a többi... :) tessék megbeszélni itt, és ne ingame magyarul sikitgassunk.