1924
  • Nuclearity
    cserélj proxy-t egy gyorsabbra
  • fejnelkuli
    Es ez nem is MMO!Ez egy cooperativ modba jatszhato kardozos-baszos-zsanmari jatek.Viszon ebbe a kategoriaba a legjobb jelenleg.
  • Makee
    Jha, ez volt nekem is, párszor a csónakoknál is meghülyült, most inventory is xarakszik.
  • Titan
    Nektek is von olyan(nálam elég sűrűn), hogy miközben beszélek a kocsmában valakivel, kifagy? Nem a játék, hanem mintha gondolkodna mit is mondjon..:)mert minden menüt közben tudom nyitogatni(inv, battle...stb.)
    Relog meg nem enged vissza, mondván a szerver nem válaszol..
  • KaszaN
    Ha én most ki akarnám próbálni hogyan csináljam? Baromira nemértem már az egészet.
  • Nuclearity
    nekem is volt, relog megoldotta!
  • Nuclearity
    pénzért vehetsz dolgokat, Vindictus esetében, más hajak kinézet...stb DE azt mondták semmi olyan item nem kerül be az Item Mallba ami balance problémát okozna.
  • Nuclearity
    jó is!

ha egész nap a gép elött akarok ülni akkor megyek Aionozni vagy WoWzodni. végre egy nem hétköznapi tucat mmo, nem hétköznapi combat systemmel, ami kikapcsolodást és élvezetet (tessék kérem kiparodizálni :) ) nyujt. Mások vagyunk, másra vágyunk, mások az elvárásaink, ettöl nem fail, neked nem jön be. Szerintem várj Blade and Soul-ra vagy TERA-ra vagy GW2 re (elég sok mmo topicban látom érdeklödsz de ugylátszik eddig egyik sem fogott meg, ezeknek a játékoknak lesz sajátosságuk azért ajánlom!)
  • Makee
    Jól sikerült ez a patch is, nem tölti be az inventory-t.
  • fejnelkuli
    Hat akkor egy ujabb nagy remenyseg fail.Pedig de jo lehetett volna!
  • KaszaN
    mi az a "item mall"?
  • Nuclearity
    ha jol tudom a normális világ ami olyan elég picike, inkább insták vannak.
  • Nuclearity
    free lesz item mallal, euba év végére mondják (mert sok idő mig amerikairol azt a 2 skill nevet átnevezik. de szerintem csusznak vele ugyis, nameg nexon alapjáraton fos... eldöl. (Early Acces Beta karik tehát akik most játszanak, ezek a karik már nem lesznek wipeolva, ergo az élesben folytathatod tovább!)
  • Probatbicol
    Köszönöm szépen a leírást, nekem is működik
  • fejnelkuli
    Itt csak instabol instaba lehet jarni questelni mint a GW1-be?
  • KaszaN
    Mikor lesz végleges? Mert ha free lesz akkor felesleges beta szirszarjaival vacakolnom.
  • Titan
    Bent is vagyok! :D Nagyon köszi a leírást!
  • Fpocok
    Na küldtem Steariel nek, hátha van még.
  • Fpocok
    Hogy tudok neki küldeni pmet? Egyszerűen nem tudok kiigazodni ezen a fórumon.
  • David9317
    amugy mikor fogja kérni a kulcsot? :D
  • Anthrax
    második kulcs is elküldve, Steariel, tőle is lehet 2-t kérni :D
  • David9317
    upsz most látom h már te is xD
  • David9317
    küldtem privit :)
  • Anthrax
    Már csak egy, David9317 kapta, ő is kap 2t tőle is lehet kérni :D
  • Anthrax
    Van 2 kulcsom ,2 leghamarabb Pm-ező megkapja
  • Nuclearity
    linket tudok keresni ahol probálgass nekem is innen van.

Beta key chain
  • corwus1974
    Lehet elhamarkodttan itélkeztem.Megnéztem pár videót és úgy tűnik tényleg élvezetes csatákat tud nyújtani a játék egy jó csapattal.Kicsit idegnkedek ettől a két gombos módszertől de tény hogy kellett már valami vérfrissítés a sablonos skillezés helyett./reméljük tényleg nem lesz uncsi/Amúgy mindenki nevében köszi az útmutatót!Lényegesen egyszerűbb mint az Aol-os.
  • ApPa123
    Milyen open beta az ilyeN?? ahova kulcs kell még midnig.. Nagon örülök ezért lehtölthettem meg várhattam ennyit érte:( annyira elkeserítő:S ha valai tudna egíteni h tudok-e még vhonnan szeeórezni kulcsot örülnék. Köszi!
  • Nuclearity
    ip: 84.21.31.230
    port:9987
    =[M]= Kouta néven fogsz megtalálni és ha feljösz rakj egy =[M]= et a neved elé plz (kötelező a sufix a szeron -.-)
    nem megy, pár honap után a class balance kiidegeli az embert, hogy mindig mindenhol csak assa meg ranger van amik 2 sec alatt leszedik a 7k hp-d mig te 4-6 seces stun idő alatt 1 combot nem tudsz elnyomni... elcseszték a fiuk...
    mindegy mert vindictus iszonyatosan bejön, megy a srácokkal a dolog ;)
  • Probatbicol
    Na, mikor kipróbálnám persze, hogy offline a játék...

Nézegetem közben a videókat, hát én ilyen dinamikus boss harcokat nem láttam még mmo-ban, eléggé felcsigázott. Kicsit a harcok hosszúsága meg stílusa miatt a wii-s Monster Hunter Tri-re emlékeztet, de ez jó mert ott is iszonyat nagy élmény lenyomni multiban egy bosst.

Például ebben a vidóban is mekkora már, ahogy láncokkal rángatják ki a gnoll lábát:
    http://www.youtube.com/watch?v=f4mRRYYBqbE&feature=related
  • Vagrant
    hmm koszi Nuclearity latom megint osszefutunk:)
    AOC megyeget még?
    TS johet nyugodtan
  • Nuclearity
    jah, ha valakit érdekel esetleg egy int guild (main nyelv angol ofc de van ts ahol lehet magyarul is kommunikálni akkor irjatok :)
  • Nuclearity
    nah összedobtam nektek egy útmutatót, hogyan oldjátok meg, de kérlek titeket tényleg ne irkáljunk magyarul globálba és a hasonloak. (bocsi de nekem ez a mániám. tartsuk tiszteletben a többi playert. nem beszélve arról, hogy valóban nem is játszhatNÁNK itt...)

útmutatóért IDE tessék.
  • Fpocok
    Ha esetleg van valakinek kulcsa... megköszönném, ha küldene egyet.
  • Nuclearity
    nem értek egyet veled
    nem tipikus mmo, pont erre vártam, végre egy mmo ami elött nem kell az egész életem ott tötlenem, hogy tudjak is csinálni valamit, nem kell azért aggodjak, vajon mikor éri el a haver is a max level-t ugy hogy munka miatt korlátozotabban van mint én és végre mikor tudunk játszani, tény soloban nem annyira élvezetes és lehet uncsi (mint minden mmo) de szerintem grafkoja minden eddigi mmot ver és számomra a játék stilusa is. pl a jobb és bal klikk combok egy idő után biztos uncsivá válhatnak (amit kétlek, hisz lvl 25 töl beindul a game és nem a langyibandi mobok vannak hanem Hero mod ;) ) az emberekröl nem sokat tudok mondani, számomra a forumon leirták magukat a vérpisti amerikaiak, mikor nagypofával elküldtek mindenkit a melegebb éghajlatra, merthogy ez az ő gamejuk és nekünk is jön majd (cirka 3/4 évig néztem az amcsi oldalon a Coming Soon feliratot, nem fogok 1-2 skill átnevezésért még ennyit nézni EU ba is, nem beszélve a puszta tényről, hogy kb áprilisra mondják GW 2 öt, TERA is Q1 be jön ha minden igaz...)
    szoval nekem a game nagyon átjött, cirka 10-12 fös társasággal érkeztem a játékba, tegnap az online haveroknak sikerült is megoldani, mindenkinek megy pöpecül. nincs lagg, delay is csak a proxy miatt van az éppen akkora amilyen proxyd van, (nekem 1-2 secet kell várnom mig a gameba connectálok a kari választásról, az elsővel is kb 10 sec volt) leteszteltem ingame is, mert ugye kicsi amcsik azért sirtak hogy mennyire laggolunk a szerverükön, azért laggolunk mert IP block miatt az ember proxyt kell hogy használjon ami jelentösen lassitja a netet, proxy nélkül a west szerverekhez (játszottam már amcsi west szerveren más játékkal) 50 es volt a max pingem... szoval a saját hibájuk ugyszolva.

megprobálok összeállitani egy guide-t én hogy izzitottam be és akkor sok sikert mindenkinek és jo játékot. hozzá teszem, ha müködik annyival majd azért tiszteljetek meg, hogy nem fogok a játékban olyat látni, hogy: Vannak magyarok? és a többi... :) tessék megbeszélni itt, és ne ingame magyarul sikitgassunk.
  • corwus1974
    Az AOL-os dolog müködik csak a videóban srácnál a beállításoknál Home Network-re van állítva.Nekem példáúl cabel-re kellett állítanom./gondolom a tényleges internet elérést kell megadni/Amúgy nekem minden belépésnél jelszó változtatást kér.Nem annyira zavaró de hosszú távon macerás.
    Szigorúan magán vélemény de én lvl 9-ig húztam egy karit de nem nagy durranás az egész pedig nagyon vártam.Szép, látványos de semmi köze az mmo-hoz.Szerintem nem éri meg fáradozni vele.Inkább ved elő a Witchert jobban jársz
  • Vagrant
    Valaki segitsen kerem.
    Ha valaki venne a faradtsagot es leirna hogyan tudnam elinditani a jatekot annak orulnek.
    4 orat ultem a gep elott mire sikerult kulcsot szereznem.
    De most az ip vel van a bibi.
    kiprobaltam 2 progit is AOL is benne van(youtubos link) az ipket mind bannoltak. hotspot shield el pedig azt irja probaljak kesobb csatlakozni.
    Szoval valaki vagy irja le mivel indithato, vagy adjon 1 proxy cimet.
    nemvagyok jartas az ilyenekben sajnos es egyre inkabb csak kuszalom a dolgokat ossze.
    Elore is koszonom a turelmeteket :)
  • Fpocok
    A fenébe :S Nem tudtam itt lenni pont ilyenkor, mert épp falat kellet vakarnom :D
    Ha van valakinek még... nagyon hálás tudok lenni
  • corwus1974
    Szép de eddig inkább egy fantasy akció tps mint mmo.
  • Krysael
    Elfogyott! :P xD