• Koppa
    Túl vagyok a próbán :)

Nekem nem tűnik kevésbé laggosnak mint USA, ugyanolynannak találom :) Mondjuk én kreáltam a partikat, mert mire bejoinoltam volna egybe már megtelt.
    Jó lesz ez az XE amint lesz Evie+Karok. Minden battle egy Rush, Bossok easyk. Semmin nem kell variálni, csak nekimentek a bossnak a levegőben aztán már fekszik is. Ahogy mondtam a szerver 90%-a Lann már így a CB alatt. Minden kari alapból gyorsan fut, nem fogy a Stamina sprintelés közben, a skilleknél is kevés fogy, kb. olyan, mintha nem is lenne (akár ki is szedhetnék a játékból). Ez az ugri bugri vicces, pláne, hogy városban is lehet, ott is mindenki ugrál :) Van pár skill amivel még nem találkoztam, ez gondolom az XE-nek köszönhető...
    Ez a CB nagyon alap, max skillek lvl 42-őig vannak, bár kétlem, hogy az 5 nap alatt bárki eljutna odáig... esetleg a nagyon kockák. Market illetve guild system és még sok apróság nem üzemel. Abszolút EP1 :)Partik tényleg 20 másodperc alatt telítődnek, bár mivel mindenki kicsi ez természetes. Én USA szerveren kicsi szinten is mindig találtam partit, ezzel soha nem volt gond, 50+ felett kezdődött ott, hogy nincs parti.
    Itt azonban én be is fejeztem a tesztelést, egyrészt, mert törlik a karikat majd, másrészt ez a 2 kaszt ami választható nekem nagyon nem jön be.