1924
-
#681 A pvp alatt a duelre gondolsz?
Ez igazából egy pve game. 2 "város van benne, a másosik vároz lvl 25- től kap szerepet, mert ott lehet megtanulni a craftolást. Eztán lvl 50-en kap nagyobb szerepkört akkor kezdenek majd megnyilni az ottani battlék.
A játék pve battlekből áll. Nincs pvp battle még! Persze bármikor tehetnek bele, de USA szerveren sincs. Duelre kihívhatsz bárkit, de kb. semmi jelentősége.
Jah és még egy gondolat... a pecázás kb. a legunalmasabb dolog a játékban. 5 percenként 3 hal elúszik a csónak mellett / alatt és kb 0 goldos itemeket lehet kifogni. Az kb ilyen AFK- ra való hely, vagy csevegésre. -
Fallingstar #680 Uram és esetleges Hölgyeim!
Ez úton folyamodnék Moderátori joghoz a témában, melyhez kérném támogatásotok. Pár napon belül építjük a Vindictus hazai weboldalát, a Facebook oldal TS3 szerver már rendelkezésre áll (84.21.11.243:19987). Jómagam a League of Legends Hungary, DOTA2 Hungary és MOBA Hungary felett rendelkezem, ehhez csatoljuk a Vindictus Hungary-t (www.vindictus.hu) is hamarosan. Támogatásotokat egy jellel jelezzétek, de én elfogadom a-t is:)
Wizard -
Fallingstar #679 Nem, a teljes verzióban lesz pvp meg sok más finomság:)
Itt olvashatsz ezt-azt amíg megnyitjuk a magyar oldalt hamarosan:) -
gabor696 #678 Üdv mindenkinek,
Azt szeretném kérdeni hogy a game "csak" ennyiből áll amit a mostani beta alatt lehetett látni? Azaz csak ilyen battle game ek vannak és nem lehet szabadon mászkálni mint a többi hasonszőrű mmoba? (wow,rift,warhammer, etc.....) És csak csaj shield es warrior van? :D
Gondolom Nub kérdések de köszönöm a választ elöre is. -
#677 VÉGE A CBT-nek! JUHEJJJ! XD
NA MOST KEZDJETEK EL IZGULNI, HOGY MIKOR ÉS MELYIK EPIZÓDDAL ADJÁK KI AZ OB-T! XD
Még sehol semmi info! -
#676 Ha más kreálja a partit az is jó, csak olyan Oath of Honort-t válasszon a leader ami neked nincs meg :) Mielőtt joinolnál egy partyba írja, hogy mi az Oath (kivéve, ha a leader nem jelöl be semmit). Viszont minden Battlenak érdemes Oath-ot választani, mert több exp!
Ezen felül, minden Battlenak van jópár Bonus Mission -ja, azért is kapsz pt-t, ha sikerül megcsinálni valamelyiket a run alatt.
Ha nyomsz egy "N"-t, kiválasztod a Battlet majd az előugró ablakban "Battle Points" fület tudod ellenőrizni melyik Oath vagy Bonus van már kész. (pt-t csak 1X kapsz értük, de expet illetve pénzt annyiszor ahányszor elkészíted) -
#675 Köszi, sikerült! Azon voltam, de rájöttem, hogy nekem kellett a partyt csinálnom és bejelölni pl. "alone" +Pt-ért...:) -
Tenkory #674 igen ez benne van a pakliban :) köszi hogy leírtad -
#673 Nem törlik, legalábbis így indulnak neki minden Open Betanak, aztán közbejöhet bug, vagy bármi aminek köszönhetően akár rollback, akár karakter törlés is előfordulhat. Azért "Beta", hogy ilyenekkel számoljanak a játékosok. -
Tenkory #672 Egyenlőre nincs info róla, de szerintem október körül. Bár attól függ mit értesz éles verzió alatt, mert számomra már az Open Béta is éles. Ugyanis nem törlik a karikat. -
unusual #671 Sziasztok. Tudja valaki mikor lesz EU éles szeró? -
Tenkory #670 csináld meg mind a 4 nehezítő körülményt a plusz pontokért -
#669 Nem tudjátok véletlen, hogyan lehet a Hoarfrost hollow pályát 100 PT fölött teljesíteni?? Egyáltalán mitől függ, hogy mennyi Pt kap az ember?? -
Fallingstar #668 Hamarosan érkezik a magyar weboldal igényes dizájnnal:)
Ezen a TS3 szerveren gyülekezhettek: 84.21.11.243:19987
legfölül a Vindictus szobába, jelszó: 123 -
Tenkory #667 halott a szerver, senki se tud játszani -
#666 Sikerült ma valakinek belépni az EU szerverre?
-
perseus99 #665 csak tudnám miért kapok dc-t amikor be szeretnék lépni... -
#664 Most elég sokat online vagyok az event miatt (már 3. napja, hogy nem léptem ki) XD Szóval nem biztos, hogy válaszolok ha rámírsz, mert sok a meló, így csak ücsörögni szoktam a 200-as channel tábortüze mellett :) -
#663 Van 1-2 skillje ami nem korrekt, főleg, ha dueleztek és nem te vagy az Evie, akkor tuti anyázol, mert simán bealáz mindenkit (azonos gear-azonos szint) :)
Nekem nincs gondom amúgy vele, sztem egy nagyon játszható karakter. Egyedül a Golemje zavar, meg tudnám folytani az Evie-t amikor a Golem elém mászik, és nem tudok közlekedni tőle... -
#662 Hát figyu én Lannokat, Fionakat mindig beverem DPS-ben, még a nálam nagyobbakat is. Tök8 milyen fegyóval tolják. Mondjuk nekem 54-esen már 10324 Attackom volt, ez a 61-es Pillarral hamarosan meg fog nőni :)
A transformot nem kevertem ide bele, bár valamelyik nap egy nálam 2 szinttel nagyobb Fiona transformolt a partyban és úgy erölködött a bossnál, de nagyon nem ment neki... 60%-át én vittem a bossnak transform nélkül. :) Hasonló tapasztalataim Lannal is vannak. Én 54-esen már Saucy Succubus Slayer titlével rohangáltam, haver a Lannjával lvl 61 előtt nem bírta legyakni pedig spearral és sworddel is nekiment :)
Jah és duelezni is szoktam a sráccal, én 54lvl ő66lvl és 6 mérkőzésből 4-et én nyertem :) Nem magamat akarom fényezni de szerintem ha Karokkal valaki jól tolja és odafigyel a gearjára, + skillek AP-zására simán jobb DPS-t tud tolni vele mint egy Lann vagy egy Fiona. -
Probatbicol #661 Evie-vel nekem csak egy bajom van: szerintem nem illik a játékba. Vagy másképp fogalmazok, azzal teljesen más a játék. Amikor az amerikai szerverre berakták kipróbáltam, de a lann után egyáltalán nem jött be, nekem ez a játék a közelharcról szól, annyira fílinges az aprítás, a távolról történő varázsolgatás sokkal inkább a hagyományos mmo-kra emlékeztet. A Vindictusban a fizika>>>>bármi más, és ez a közelharcosokkal érvényesül igazán. -
#660 You have been disconnected from server.... :( -
MrBones #659 Az a gond,hogy igy end game "ep7-ep8 meg kesobb ep9",szinten ez eleg gear meg skill fuggo.
En igy ep7+ Raid szintbe ezt tapasztalom "leszamitva a total gyoker playereket tragya gear be":
Staff evie/Spear lann>Hammer fiona>Karok/Scythe evie>Sword lann>Sword fiona
Par napja tettem szert egy uj fegyore lann "sword" al es most igy lett 12900 Att,es meg igyse tudom ki dpselni a 12300 as staff evimet ugyan abba a raid be ugyan azon a transz szinten:P
Nem is beszelve,hogy mennyivel kevesebb erofeszitesbe tellik ez evivel,lann al eleg 1-2 szer meghalnom es mar kozelebe se vagyok.
11300 as karok al kemeny 9 es transz al "tobbinek 25 van",sikerult elernem a 11800 as lannom % at egyszer, szal vannak itt erdekes dolgok.
De mivel ahogy elneztem a skillek mukodesi elvet Xe-n ezt totalisan lenyegtelen Xe hez hasonlitani az egeszet,
Mar csak arra leszek kivancsi,hogy a szegeny evit meg karokot,hogy kurjak el Xe be:P
Koppa,fel foglak venni Lann al F list be mert Karokot nem igen jatszom mar,vagy csak rohadt ritkan. -
#658 Hát igen, mert a Fiona nem nagy szám, mondjuk a Lann sem az amint lesz Evie + Karok...
Kb. DPS szerint így néz ki USA szerveren:
1. Evie staffal - na meg ő healel is szal nagyon hasznos...
2. Karok
3. Evie Scythe -vel
4. Lann
5. Fiona
Ez a DPS rangsor az én megfigyelésem, nem egy hivatalos adat. Sok alkalommal leDPS-eltem már Staffos Evie-t is azonos szinten, de nagyban függ a geartól, skillek AP-zásától, játékstílustól stb. (mert sok a noob). Jelen pillanatban USA szerveren kb. ilyen arányban vannak a high lvl playerek:
50% Evie
30% Lann
15% Karok
5% Fiona
Ez megint csak saccolás... (Persze az is közrejátszik, hogy Karokot sok USA player nem szereti a bőrszíne/kinézete miatt - még kifehérítve sem) Így elképzelhető, hogy EU szerveren más lesz az arány, mert iszonyat DPS-e van neki, csak kicsit lassú amit mondjuk lehet ellensúlyozni egy jó Pillarral.
-
Fallingstar #657 béta végén úgyis wipe van:( -
perseus99 #656 nah ma végre sikerült bejutnom :D fel mentem 17-es szintre :P el szomorító látni hogy a szeró 90%-a lann... egyedül is mozgásképtelenné tudja tenni a boss-t nem hogy 4-en... gaméban me gtaláltok persus299 néven volt egy elírási hibám amúgy perseus lett volna de nem volt már kedvem megpróbálni kijavítani... -
Fallingstar #655 Körbe vettek, nincs menekvés!:) -
#654 Az, hogy normal módban mennyire könnyü még talán annyira nem is baj, legalább nem veszi el a kedvét az új playereknek a game. 50+ on jön majd a Hero mód, sztem ott ráleltek majd a nehézségre. Mondjuk nagyon sok szóló videó van fent XEről youtube- on magasabb szintű battlékról, olyanok is, ahová én nem mennék be egyedül USA szervern, ez lehet jelent valamit! Az alapvető problémát én még mindig ebben a mondatban találom; "4 LANN végigdarálja az instát..." -
cickány1 #653 Sziasztok!
Hát én is kipróbáltam cb-t és nem valami meggyőző.4 Lann végigdarálja az instát 2 perc alatt a boss meg maga a röhely(még hardba és 3 perc volt chief és csak pillázott meg néha meegfordult).Így az embernek nem sok kedve van otthagyni usa-t max ha nem változtatnak... -
Tenkory #652 Igen, egy kis idő után visszarázódtam én is a játékba. Végig chaineztem Chieftaint többieknek...valóban elég könnyű. -
Probatbicol #651 Pedig sajnos tényleg jelentősen könnyebb, az a baj, hogy a bossok mozgását megszakítják az ütések, ezért ha négyen ütik akkor gyakorlatilag folyamatosan stun-ban lehet tartani. Hol van már Chieftain-nél a lánccal elgáncsolás, amikor a ha nem feküdt akkor közelébe sem mertünk menni 10% élettel? Most körbeálljuk 4-en és addig ütjük amíg el nem fogynak a csíkok, a mi életünk meg 90% alá sem megy. Ez így sajnos hosszú távon unalmas lesz. Ma megnézem majd hardon mi a helyzet.
És mintha a fejlődés is gyorsabb lenne, itt az elején 1 insta = 1 szint, az amcsi bétában eljutottam vagy 12-es szintig a végére, itt meg 2x 45 perc játékkal lvl 11. -
#650 Ezt én se tudom :( -
gamerkid #649 hát nem tom mi a baj nálam de még mindig rossz -
#648 Muhaha! Minket nagyon nem XD Full easy volt! -
Tenkory #647 Tűzfalat, vírusírtót nyomd ki, kezdésnek meglehet próbálni ezt. Am szerinem a nehézségi szint korrekt. Chieftain beabált minket. -
gamerkid #646 Hali
nem tudjátok mitől lehet h 5-6 perc alat egyből DC_t kapok, bármilyen öteltet várok! -
#645 Nincs infóm erről. Ez kb. attól függ sztem, hogy melyik Episoddal akarnak indítani. Ha EP1-el az már kész van, gondolom akkor a leghamarabb. -
perseus99 #644 velem meg szívózik és nem akarta elfogadni a kulcsot aztán próbálkoztam újra azt el fogadta el indítottam a letöltést egy darabig leszedte el ment a netem és most nem jut tovább a letöltésnél 180kb-nál xD folyton valami failt ír... az open béta kb mikorra várható? :D -
#643 Jah még1 apró gondoloat: Arra vagyok nagyon de nagyon kíváncsi, hogy Karok, hogy fog repkedni a big pillarral, és milyen Combói lesznek a levegőben!? Elképzeléseim vannak a már látottak alapján... Sztem akkor leszek majd EU kocka! :) -
#642 Túl vagyok a próbán :)
Nekem nem tűnik kevésbé laggosnak mint USA, ugyanolynannak találom :) Mondjuk én kreáltam a partikat, mert mire bejoinoltam volna egybe már megtelt.
Jó lesz ez az XE amint lesz Evie+Karok. Minden battle egy Rush, Bossok easyk. Semmin nem kell variálni, csak nekimentek a bossnak a levegőben aztán már fekszik is. Ahogy mondtam a szerver 90%-a Lann már így a CB alatt. Minden kari alapból gyorsan fut, nem fogy a Stamina sprintelés közben, a skilleknél is kevés fogy, kb. olyan, mintha nem is lenne (akár ki is szedhetnék a játékból). Ez az ugri bugri vicces, pláne, hogy városban is lehet, ott is mindenki ugrál :) Van pár skill amivel még nem találkoztam, ez gondolom az XE-nek köszönhető...
Ez a CB nagyon alap, max skillek lvl 42-őig vannak, bár kétlem, hogy az 5 nap alatt bárki eljutna odáig... esetleg a nagyon kockák. Market illetve guild system és még sok apróság nem üzemel. Abszolút EP1 :)Partik tényleg 20 másodperc alatt telítődnek, bár mivel mindenki kicsi ez természetes. Én USA szerveren kicsi szinten is mindig találtam partit, ezzel soha nem volt gond, 50+ felett kezdődött ott, hogy nincs parti.
Itt azonban én be is fejeztem a tesztelést, egyrészt, mert törlik a karikat majd, másrészt ez a 2 kaszt ami választható nekem nagyon nem jön be.