Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis a december 2. annyiból logikus lehet, hogy ugye december 1-én jelenik meg az új update, a King of the Gnolls,és ezzel párhuzamosan esetleg fellõhetnék az eu szervereket,az usában már mûködõ contentekkel.
Elég nyakatekert logika,de ki tudja.
Elég nyakatekert logika,de ki tudja.
Wikipedia-n láttam, de azt bárki szerkesztheti. Valami más forrás?
Nagyon nagyon szeretném, ha az lenne.
Nagyon nagyon szeretném, ha az lenne.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Európai Release
A Nexon Europe bejelentette, hogy 2010 december 2-án jelenik meg.
A Nexon Europe bejelentette, hogy 2010 december 2-án jelenik meg.
am én akárhányszor probálta eddig mindig lagg volt vagy én vagy ök :p vaolt amikor jobban.. az elég gáz volt. xd
Felvettelek 😛
Viledj
ohh... valaki vegyen fel ingame friendlist-be!<#alien>#alien>
nagyon jó!<#pias>#pias>
remélem ki tudjuk eszkábálni a cuccot evltársaim.<#vigyor2>#vigyor2>
egyébként Kansas-be van a server gép.
a hozzá értõ embereknek:
Login portok: 27015 és 36567
a szerver port: 27000 - 27050
town port: 27023
group port: 27024 és 27005
ezekkel lehet sakkozni, de aki nem ért hozzá, nem éri meg szórakozni vele.
a proxy rules-mél amit érdemes beállítani:
katt a ''Proxy Rules''-re ,katt az ''Add''-ra, a rule name tök mindegy mi.
az Applications-nál katt az Add-ra, mutassátok meg a vindictus.exe elérési útvonalát!
IP ranges-hez semmit nem kell írni!
a Port range-hez írd ezt: 27015!
tegyétek a pontot a ''Process only the following + manually proxified''-re!
remélem ki tudjuk eszkábálni a cuccot evltársaim.<#vigyor2>#vigyor2>
egyébként Kansas-be van a server gép.
a hozzá értõ embereknek:
Login portok: 27015 és 36567
a szerver port: 27000 - 27050
town port: 27023
group port: 27024 és 27005
ezekkel lehet sakkozni, de aki nem ért hozzá, nem éri meg szórakozni vele.
a proxy rules-mél amit érdemes beállítani:
katt a ''Proxy Rules''-re ,katt az ''Add''-ra, a rule name tök mindegy mi.
az Applications-nál katt az Add-ra, mutassátok meg a vindictus.exe elérési útvonalát!
IP ranges-hez semmit nem kell írni!
a Port range-hez írd ezt: 27015!
tegyétek a pontot a ''Process only the following + manually proxified''-re!
Én egyetlen egyszer próbáltam a játékot egy másik magyar sráccal, kikapcsolt proxyval, tökéletesen, maximális sebességgel ment a játék.
egyetértek...
magyarok között próbálta már valaki kisilabizáni miként érhetõ el a legjobb összeköttetés a party hoster és a többi játékos között?
magyarok között próbálta már valaki kisilabizáni miként érhetõ el a legjobb összeköttetés a party hoster és a többi játékos között?
Nem csak a proxy miatt van lag, hanem mert a játék úgy mûködik, hogy a parti leader gépe lesz a szerver, hozzá csatlakoznak a többiek. És ha a parti leader:
- netkapcsolata szar
- torrentezik a háttérben ezerrel
- európai játékos és nem kapcsolta ki a proxyt 😊
akkor az egész partinak lagos lesz, és ezen nem segít majd az európai Vindictus sem sajnos
- netkapcsolata szar
- torrentezik a háttérben ezerrel
- európai játékos és nem kapcsolta ki a proxyt 😊
akkor az egész partinak lagos lesz, és ezen nem segít majd az európai Vindictus sem sajnos
most olvastam, hogy ez a lag nem a proxy miatt van.(nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal)
nézzétek meg a fórumokat! az amcsik is a lag miatt sírnak.
õk is ugyanazt élik át, mint mi. remélem kitalálnak valamit a fejesek...
nézzétek meg a fórumokat! az amcsik is a lag miatt sírnak.
õk is ugyanazt élik át, mint mi. remélem kitalálnak valamit a fejesek...
http://www.youtube.com/watch?v=4uIEKEqQl0Y&feature=player_embedded
új class video.
december 14én teszik fel koreai serverekre.
aztán jön az archer.
új class video.
december 14én teszik fel koreai serverekre.
aztán jön az archer.
Van felvétel magyar klánba 16 os vagyok Fiona karakterrel az East szerveren. ha van akk aki akar felvehet barátnak 😛 nevem : Heny
elvileg a proxy rules ben kéne beaddolni a vindictus-t de amint megteszem a vidictusban nem lesz amerikai ip-m. De nélküle mükszik tegnap (nem akarok hülyeséget mondani) olyan 4-5 órát folyamatosan végig toltam lagg volt de azon kívül semmi gond nem volt.
+ mi ez a proxy rules?
megnéztem azt a kis fülecskét de csak egy "loopback" nevû izét lehet ki meg be pipálni
megnéztem azt a kis fülecskét de csak egy "loopback" nevû izét lehet ki meg be pipálni
az a baj hogy nem kapcsolom ki :S -.-"
beállítom a progit (Proxifier) és kb. addig mûxik amíg egy instát végigtolok, utána kiír valami hibát és nem mehetek uj instába, viszonnt npc-kel ugyanúgy tudok beszélni, kraftolni, tradelni...
ez ilyenkor mi?
ha a proxy a szar akkor az npc-kel sem tudnék kereskedni
beállítom a progit (Proxifier) és kb. addig mûxik amíg egy instát végigtolok, utána kiír valami hibát és nem mehetek uj instába, viszonnt npc-kel ugyanúgy tudok beszélni, kraftolni, tradelni...
ez ilyenkor mi?
ha a proxy a szar akkor az npc-kel sem tudnék kereskedni
GyalogGalopp csak akkor kell ujra proxykat keresgélned h ha enm kapcsolod ki a progit a játékban.. ha kikapcsolod akkor enm kell és egész élvezhetö nem annyira laggos. 😊
Ezzel énis igy vagyok.. xd Meg alig találok olyan proxit ami viszonylag hosszab ideig müködöképes marad..
Redmarlboro: kösz a proxy-t de nálam ez se mükszik Xd
Nem tudom mivan.. lehet valamit én rontok el. :p
Redmarlboro: kösz a proxy-t de nálam ez se mükszik Xd
Nem tudom mivan.. lehet valamit én rontok el. :p
nekem az a bajom a proxy-kkal hogy max 20 percig jók és valami iszonyat idegesítõ hogy egy dungit végigtolom utáéna kezdhetem elõröl ezt a proxy-s szarozást<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
szééét vet az ideg.....
valaki pls segítsen
szééét vet az ideg.....
valaki pls segítsen
5-ös
nézzétek meg ezt
24.77.172.248
27977
2 napja folyamatosan megy
24.77.172.248
27977
2 napja folyamatosan megy
Hali.
Csak 1 kérdésem lenne.. az mitöl van hogy, ha a proxyfier azt irja ki egy proxy-ra h OK zöldel és minden spasszol.. akkor elfelejti átváltani az ipcimem arra a proxy ipcimre..? Ez nagyon érdekelne.. nem tudom mit rontok el. :S
Csak 1 kérdésem lenne.. az mitöl van hogy, ha a proxyfier azt irja ki egy proxy-ra h OK zöldel és minden spasszol.. akkor elfelejti átváltani az ipcimem arra a proxy ipcimre..? Ez nagyon érdekelne.. nem tudom mit rontok el. :S
köszi a google-s infot,
viszonnt ami kikészít ez az állandó proxy vadászat! ÁÁH :S
nem tudtok véletlen olyan oldalt ahol olyan proxy-k vannak amikre nem kell fél órákat vadászni?
viszonnt ami kikészít ez az állandó proxy vadászat! ÁÁH :S
nem tudtok véletlen olyan oldalt ahol olyan proxy-k vannak amikre nem kell fél órákat vadászni?
elvileg East-en
gyakorlatilag még egy magyarral sem találkoztam😊
gyakorlatilag még egy magyarral sem találkoztam😊
Sziasztok. Érdeklõdnék melyik szerón van több Magyar? 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Az elég olcsó poén lenne, hogy keresd meg a google-n, ugye? 😊
Egyébként azt jelenti, hogy a teszt a proxyn keresztül próbálja elérni a google-t az adott porton. Ha ez hibát jelez attól még simán mûködhet.
Egyébként azt jelenti, hogy a teszt a proxyn keresztül próbálja elérni a google-t az adott porton. Ha ez hibát jelez attól még simán mûködhet.
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mi ez a Google.com:80?
ahogy a proxy-t tesztelem akkor adja ki hibának
lehet vele valamit kezdeni?
Nem tudja valaki hogy mi ez a Google.com:80?
ahogy a proxy-t tesztelem akkor adja ki hibának
lehet vele valamit kezdeni?
😞 Szomorú. Elsõre nem tetszett, de aztán szívesen játszottam volna vele...de ha csak jövõre jön, akkor lehet, kimarad, DA2 - Torchlight2 -D3 mellé már nem biztos, hogy befér 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Én egy kicsit pesszimista vagyok, a honlapjuk még mindig egy nagy nulla, a facebookon az utolsó bejegyzés aug. 21. Ráadásul alig van olyan ázsiai mmo, ahol megél külön eu szerver. Szerintem meg akarják várni, hogy az amcsi verzió nyereséges lesz-e.
Arról nem tud valami infót, hogy EU mikor indul? Korábban én is vacakoltam az amcsi szerverrel, de miután fél nap tökölés után haverral összehoztunk nagy nehezen, hogy tudjunk együtt játszani, olyan bitang lagg volt, hogy inkább ráhagytuk.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Mért nem engedi elinditanni a játékot? azt irja kihogy ??? ??? ???
de csak internetröl máshol elinditja de ott meg nem enged be a szervere mit kéne csinálnom hogy jó legyen?
de csak internetröl máshol elinditja de ott meg nem enged be a szervere mit kéne csinálnom hogy jó legyen?
http://sockslist.net/list/proxy-socks-5-list/
innen tudsz keresni ip-ket.
Amúgy levan irva a 89-es kommentbe részletesen hogy kell megcsinálni.
innen tudsz keresni ip-ket.
Amúgy levan irva a 89-es kommentbe részletesen hogy kell megcsinálni.
éN A REGISZTRÁCIÓNÁL LE RAGADTAM VALAKI TUDNA SEGITENi? HOGYAN KELL AZOKAT A SZÁMOKAT OTT LEIRNI? MERT MÁR MINDENHOGY PROBÁLTAM DE NEM MEGY:s
Aki az East szerveren játszik, csatlakozzon a Steel of Brother klánhoz(Magyar).
Minnél többen vagyuk annál több Crimson Tokent kapunk ingyen November 9. ig tart az event!
Minnél többen vagyuk annál több Crimson Tokent kapunk ingyen November 9. ig tart az event!
Tegnap este én is le töltöttem a játékot és abszolút nem sikerül belogolnom pedig nagyon kíváncsi lenék rá valakinek valami tipp ?
Áh igen az észak amerikai oldalon😞 Köszi azért. Majd az Európai mikor várható?
Az sme mindegy, hogy hol regisztráltál.
NA vagyis északamerikai portálon?
Mert nekem az Az sem mindegy, hogy hol regisztráltál.
Mert nekem az EU euorpai oldalon csak egy hamarosan jön felirat van angolul, meg két link.
Mert nekem az Az sem mindegy, hogy hol regisztráltál.
Mert nekem az EU euorpai oldalon csak egy hamarosan jön felirat van angolul, meg két link.
Hali. Még mindig tart ez a szar béta kulcsos izé? Mert most is azt irja hogy disconnected from the server....
Sziasztok, ha most én letöltöm a vindictust, tudok vele játszani Magyarországon? Mert úgy tudtam hogy még nem jelent meg!
A "Shadow Fang Helm" itemet kell megszerezned és megkapod a bonus misson-ért járó BP-t. Ha jól emlékszem az insta végi boss dob(hat)ja.
Elméletileg most nem megy az East szeró. Kivan írva az oldalra.
Alapból az east-en akartam menni (mégis csak közelebb van),de pont nem mûködött így kerültem a west-re és most se mûkszik nekem.
Ha valaki akar csatlakozni klánba East szerveren "Steel of Brother" nevezetû klán magyar!
Ravenmor(lvl 34 full blood prince set)
Ravenmor(lvl 34 full blood prince set)