• Koppa
    Igen, én is olvasom a Facebookot folyamatosan.

Ugye a készítő cég 2 verzióban készítette el a játékot XE: Xtrem Edition és Premier.

Így néznek ki a szerverek:
    Korean szerver : XE & Premiere
    USA szerver : Premiere
    Japanese szerver : Premiere
    Chinese szerver : Premiere

Nem tudom miért gondolják, hogy nekünk az XE verzióra van szükségünk!?
    Mivel csak a Koreai szerveren fut ez a verzió (egy Premier szerver mellett) így csak onnan vannak videók a Youtobon. Íme az összehasonlítás: http://www.youtube.com/watch?v=INmdi1arxws
    Akit még esetleg érdekelnek videók a Youtube-n "Vindictus XE" címszó alatt talál párat.
    A lényeg annyi, hogy az XE verzió easy szerverként funkcionál, remélem nálunk ez másként lesz... Ki tudja, hátha felerősítik, mire elér hozzánk!

Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy Vindictus EU emberei tudják mit csinálnak, mert a B&S+Terra+GW2 nagyon gyorsan le fogja mosni ezt a játékot a piacról, ha valami gagyival állnak elő! A Facebookon már most sokan kiakadtak mondván, hogy nem erre a sz.r XE verzióra várnak 2 éve!

A zárt béta (amit anno úgy harangoztak be, hogy nem tervezik) sztem pont azér lesz, hogy a visszajelzéseket felmérjék! Kulcsokat majd osztanak, le fogják írni Facebookon, hogy mikor és hogyan.
    A zárt bétát egyszer csak követi majd az open beta aztán az éles, szóval örülhetünk, ha elindul a game decemberben!

Nagyon úgy néz ki csak 2 (Lann és Fiona) karakterrel indul el a Vindi EU. Tehát az elejétől EP1! Nyilván ez sokat változott már a 2 évvel ezelőtti USA EP1-hez képest (biztos bugtalanították), no meg nálunk XE verzióban fut majd, de aki Evie-vel szeretne játszani annak óvatos becslés szerint a start után várnia kell 3-4 hónapot még, aki pedig Karokkal annak sztem 1 évet is!
    Nyilván jóval kevesebb itemmel, skillel, instával, levellel kezdődik meg a sztori (ne feledjük, hogy az USA-ban már EP8 part2-nél tartanak)így akik tolták/tolják az USA szerveren azoknak hatalmas csalódás lesz!