1924
  • Tomy Lee
    EU-s gamescom rendezvényről bemutatott vindictus video tehát abból összevágott jelenetek ahogy játszottak játékosok vindictus-al
  • Josthi
    a news ba van valami amit augusztus 11. én raktak fel
  • Koppa
    Én nem látok ott semmi újat! o_O
  • Josthi
    Most kiirtak valami **** ot a vindictus.nexoneu.com ra. Az mi?
  • Koppa
    Oké köszi, abszolult megértelek, nem akarlak én zargatni, már nekem is meg van a magam kis társasága, csak mindenki Evie vagy Lann. Nekem meg volna pár hülye kérdésem :-). Este felveszlek friend listemre Jaqu karimmal. Köszi
  • MrBones
    Hat az elegge lehetseges sajna.
    Hat megadom a karok om nevet de oszinten szolva nem nagyon szeretem a magyarok tarsasagat.7+ evig diabloztam es sok volt a rossz tapasztalat,szal ha lehet inkabb kerulom a feltunest.
    Majus ota egy kicsi de stabil Amcsi guild ba vagyok ahol mar befogadtak.
    Mostansag nem jatszok annyit karok al de azert szoktam csinalni ezt azt vele.
    SonOfYmir

Ja amugy meg alap hogy east en tolom,kb osszes kulfoldi ott nyomatja mert az kozelebb van Eu hoz:P

Elvileg most delutan 5 ig kb aramszunet lesz szal nemtom mikor leszek.
  • Koppa
    Hmm. Nem lenne rossz:-) Valószínű előbb meg fogjuk ezt látni USA szerveren mint, hogy játszhassunk egyáltalán Karokkal EU-n! Mi a neved a játékban? Megkeresnélek, mert volna 1-2 kérdésem Karok skilljeiről pl: Absorb shock... Remélem East szerveren tolod!
  • MrBones
    Masfajta fegyver amit lvl 24 en kapsz meg.
    Lann nak spear,evinek kasza,fionanak hammer.Karoknak jelenleg csak pillar van.
    Elvileg meg csak tesztelgetnek otleteked de eleg valoszinu hogy,vagy 2db 1 kezes balta/hammer vagy okol fegyver lesz belolle.
  • Koppa
    o_O Mit értesz másodlagos fegyver alatt Karoknak? :) Amit a másik kezében tart a Pillar mellett és csak + statot ad, vagy egy másfajta fegyvert amit tud használni?
  • MrBones
    Hat nemtom,elve a jatek elso 4-5 epizodja nem vmi nehez szal mire eljutsz oda,hogy kezd tenylegesen nehezedni a jatek mar azert lehet ismerni a dolgokat.
    US verzio is atment egy "Nerf" en nem is olyan reg,ez annyiban nyilvanult meg,hogy az elso 5-6 epizodba lehuztak a bossoknak a hp jat,sot ep 1-3 ba meg bossok mozgasa is konyebb lett.
    Ezt elvileg azert csinaltak mert ugye junius elottig a jatek Token rendszert hasznalt,vagyis nem tudtal akarmennyit jatszani vele."kb 6-7 run/nap ha nem akartal kifogyni belolle a kov ujratoltesig".Vagy vettel penztert tokent.
    Azt kint voltak E3 on es bejelentettek,hogy kiveszik a token rendszert,szal egy rakas uj player ugye,gondolom azoknak akartak kedvezni,hogy gyengitettek a jatek elso ~5/6 epizodjat.
    Az a bizonyos ranger kari meg Kai lesz de az meg nagyon odebb van,Koreaba tervezik kb telre ep 10 el egyutt,meg valamivel elotte ki akarjak adni karok masodlagos fegyveret.
    Nalam ez meg a nagy kerdes,ha lesz token rendszer akkor tutti,hogy nem fogok hosszu tavon jatszani vele.
    Meg igyis token nelkul meg,hogy mar oda vissza vagom a gamet tartott kb 1 honapig mire 61 es lett a karok.
    Hat mind1 majd kiderul de en nem sok jot varok ettol,meg Nexon eleve egy eleg elbaszott egy bagazs..
  • Josthi
    amugy az nem lehet hogy azért indtották XE n hogy könnyebben lehessen kiismerni a játékot azoknak akik nem játszottak még vindictuss al?? lehet hogy hülyeséget beszélek mert még én sem játszok vele xD
  • manking
    Ezeket már próbáltam :) de semmi.
  • Koppa
    Nyomj entert :)
  • manking
    Hali!
    Tud nekem valaki segíteni? A leírtak alapján megcsináltam a vindictust, játszottam is de nincs kurzor, hiába nyomkodom az esc-et és az altot. Előre is köszi!
  • Koppa
    Jah és úgy hallottam jön az 5. kari (EP 9) USA szerverre egy ranger személyében októberben. Ők ezt kapják míg mi az XE open betat :-) muhaha
  • Koppa
    Arról már nem is beszélek, hogy ettől az ugri bugri style- tól a combo kiírástól, no meg a bevitt sebzés látványos kijelzésétől teljesen olyan feelingem van, mintha a Cabalt koppintották volna le. Ennyi erővel azzal is játszhatnánk, hisz az már egy stabil, játék kicsivel több karakterrel mint a Vindi XE, csak az a baj azt én speciel már 3 éve meguntam... Pont az egyediségét gyilkolja ki ez az XE a játéknak sztem, de majd meglátjuk mi lesz!

Most Karokot és Eviet húzok az USA szerveren, lassan 1 hónapja tolom :). Karok nagyon odavág, persze Evike sem rossz. (Gladim volt Aion offon a main karim az elmúlt 1,5 évben így rá kellett döbbennem, hogy Karok játékstílusa áll hozzám közel, az lesz a main!). Nekem nagyon jól működik a proxycap, így ha nem ficcentenek egy Karokot az EU szerverre akkor kérdéses, hogy én ott meg jelenek- e?! Max az Eviet kipropbalom ugri bugri stylban :-)
  • MrBones
    Hi.
    Hat ennek ense orulok,azt a szavazast szepen megcsinaltak mondhatom.
    XE nek beraknak egy flancos csili vili videt a rendesnek meg vmi Mabi heroes "koreai neve",beta/alpha bol valo valamit..Alap hogy aki nem vagja a kulonbseget az a Xe re szavaz.
    Early acces open beta ota tolom Us en,van 68 lann/67 evie/63 karok om szal ezek utan nem hiszem,hogy lesz gusztusom XE-n bohockodni:/
    Kina verzio az egy hibrid lett vegulis:

- Normal mode: Bosses and mid-bosses flinches from consecutive normal attacks, they have an extra taunt animation, WARNING signs over their heads whenever they are preparing an attack along with a heavily slowed down attack animation and easier AIs.

- Hard Mode: Bosses and mid-bosses don't flinch from normal attacks, no extra taunt animation, no WARNING signs anywhere, no slowed down attacks and same AI as our version.

Ez igy meg egesz turheto lenne Hard on,kerdes hogy mi az alap Xe vagy vmi alakitottat kapunk.

Berakok 2 videt Ingkells rol "ep 8 part 1, 8 fos raid boss":

Premiere "Na/Kr" verzio:
    http://www.youtube.com/watch?v=BRuqAd0zBWg&feature=channel_video_title

XE:
    http://www.youtube.com/watch?v=xK1V2laJ86I

Na most laikusnak nem nagyon feltuno de ha jobban megnezitek latni,hogy mennyivel lasabbak a komboi+latni a hp csikjat amit amugy nem lehet.
    Amikor Us ba kijott ez a boss,random partival kb 10 partin mentem keresztul mire meg tudtuk olni,de amint a tobbseg vagja hogy mit merre,mar eleg konnyen megy de meg igyis azert eleg nehez de ez igy jo sztem. "Hogy a legutobbi raid bossrol Glas rol ne is beszeljek"

Ja amugy bocs,hogy nem írok ekezetet,regi diablos beidegzodes es mar ez a termeszetes.
  • Koppa
    No utánajártam az XE verzionak kicsit alaposabban. Az XE verzió az egyetlen Koreai szerveren EP 6 nál tart. 3 játszható kaszttal (Lann+Fiona+Evie). Így Eviet valószínű mi is gyorsan meg fogjuk majd kapni. Vann fent egy elég látványos trailer a yuotubeon az XE ről, és mint alternatív verziót az eredeti mellé én is el tudnám képzelni, de mivel nálunk csak ezt akarják elindítani ígz nem preferálom. Gondolom nem tervezték easynek az XE-t, de az ugra bugra style- ba nem fér bele ha elfogy a staminád, és az se ha interruptolnak a mobok a felugrasi idő alatt, így azok kevésbé agresszívak. Karok karaktert nyilvan nehez vagy lehetetlen beleilleszteni ebbe a világba, ránézésre nem az a röpködős típus. Szóval más illetve új skillekre számíthatunk mint USA ban. A szavazás egy vicc a facebookon, alatta van az XE trailere ami mondom látványos, ki ne voksolna arra... Gondolom mivel mindenütt a premier verziót favorizálják az XE verziót nem olyan ütemben fejlesztgették... na de majd most, hogy végre egy egész kontinensnek el tudják adni! Szóval bármi lehet belőle, csak idő...
  • Koppa
    Én nem szavaztam :( Nem is tudtam róla! Akkor még nem figyeltem a facebookon!

De erdekes, hogy mindent a Facebookon csinálnak! Se egy fórum a normális honlapon, se semmi. Csak a facebookon lehet elérni őket, csak ott lehet kommentálni, no persze válasz sose jön rá egy GM szerűségtől... Az egész ahogy ezt csinálják már most nem tetszik!
  • Probatbicol
    Mondjuk az az érdekes, hogy mindenki szidja az XE verziót (nekem se tetszik), viszont a facebookon mikor szavazásra rakták fel, hogy melyiket szeretnénk, az XE kétszer annyi szavazatot kapott mint a premier. A népnek úgy látszik látványos röpködés kell.
  • Jowanson
    EP 1
    XE (eXtra Easy?) verzió

szánalom
  • Koppa
    Igen, én is olvasom a Facebookot folyamatosan.

Ugye a készítő cég 2 verzióban készítette el a játékot XE: Xtrem Edition és Premier.

Így néznek ki a szerverek:
    Korean szerver : XE & Premiere
    USA szerver : Premiere
    Japanese szerver : Premiere
    Chinese szerver : Premiere

Nem tudom miért gondolják, hogy nekünk az XE verzióra van szükségünk!?
    Mivel csak a Koreai szerveren fut ez a verzió (egy Premier szerver mellett) így csak onnan vannak videók a Youtobon. Íme az összehasonlítás: http://www.youtube.com/watch?v=INmdi1arxws
    Akit még esetleg érdekelnek videók a Youtube-n "Vindictus XE" címszó alatt talál párat.
    A lényeg annyi, hogy az XE verzió easy szerverként funkcionál, remélem nálunk ez másként lesz... Ki tudja, hátha felerősítik, mire elér hozzánk!

Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy Vindictus EU emberei tudják mit csinálnak, mert a B&S+Terra+GW2 nagyon gyorsan le fogja mosni ezt a játékot a piacról, ha valami gagyival állnak elő! A Facebookon már most sokan kiakadtak mondván, hogy nem erre a sz.r XE verzióra várnak 2 éve!

A zárt béta (amit anno úgy harangoztak be, hogy nem tervezik) sztem pont azér lesz, hogy a visszajelzéseket felmérjék! Kulcsokat majd osztanak, le fogják írni Facebookon, hogy mikor és hogyan.
    A zárt bétát egyszer csak követi majd az open beta aztán az éles, szóval örülhetünk, ha elindul a game decemberben!

Nagyon úgy néz ki csak 2 (Lann és Fiona) karakterrel indul el a Vindi EU. Tehát az elejétől EP1! Nyilván ez sokat változott már a 2 évvel ezelőtti USA EP1-hez képest (biztos bugtalanították), no meg nálunk XE verzióban fut majd, de aki Evie-vel szeretne játszani annak óvatos becslés szerint a start után várnia kell 3-4 hónapot még, aki pedig Karokkal annak sztem 1 évet is!
    Nyilván jóval kevesebb itemmel, skillel, instával, levellel kezdődik meg a sztori (ne feledjük, hogy az USA-ban már EP8 part2-nél tartanak)így akik tolták/tolják az USA szerveren azoknak hatalmas csalódás lesz!

• Probatbicol
    Néhány új infó az eu-ról a fb-on:

1. Nálunk az XE verzió lesz - én ennek nem örülök, a videókból úgy láttam ott agyatlan röpködés van, sehol a jól időzített félreugrások.

2.Zárt béta szeptemberben.
  • Koppa
    Ez akkor a kicseszés... ma a login állt le, és azt javítják...
    Nem hiszem el, hogy a szabadnapomon hal be a szerver mindig!
  • musha
    10 után valamivel már sikerült belépni, akkor egyelőre nem ban...
  • Koppa
    Waaa!

Nincs szerver mert valamit updatelnek QQ

• perseus99
    nekem se engedi meg nyitni a web oldalát
  • musha
    oh, csak nem banán? (egyik nexon-os oldalt sem tudom megnyitni)
    egy kicsit azért még reménykedek egy server maintenance-ben...
  • musha
    csak engem nem enged ma be délután folyamatos authentication failed felirattal?
  • Koppa
    Ismerős!...
  • wardogzombie
    32 bites vágom hogy kell csatlakozni csak lusta vagyok egyetlen játék miatt ujra rakni
  • Koppa
    Lol miért nem? Win7 64bit + ProxyCapŸ! :-)
  • wardogzombie
    fasza hogy én is bent vagyok a guildba de win7el nem tudok játszani
  • Koppa
    Remek! Amint online leszek beveszlek a guildba!
  • Senton
    Okés megvan én is betettelek friend listába.
    Elküldtem a jelentkezésemet.
    Köszi
  • Koppa
    No, szóval ingame a képernyőd jobb oldalán van egy olyan icon, hogy Guild... Ott keress rá a HUNterS Guild-ra majd nyomj egy join-t :)

Amúgy felvettelek friend listre Sejla karimmal!

• Senton
    Szevasztok.
    Hol találok magyarokat az east szerveren vagy guildet. SelentinHU a nevem.
    Köszönöm.
  • Koppa
    Passz, ilyet nekem még sose írt :)

Ma volt egy update hajnalban az EP8 Pt:2 Lehet ez az oka!
    Max. rakd újra a gamet és talán megoldódik...
  • kudi
    Szia Koppa Gáz van nembírok felmenni... Ezt írja: An erro has occurred during the (win32) Hackshield auto-update process.

PLs segíts:D:D
  • Koppa
    Az kimaradt, hogy Win7 64bit kell hozzá!