Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
kész? áthozzák majd usából, kapunk mi is egy CB-t egy OB-t a cb lesz mondjuk 1-2 hetes utána 2-3 hét csend majd beinditják az early accest itt is 2 hétre, természetesen semmit nem változtatnak de ezek kötelezöek... és mondanom sem kell hogy ezt valamikor decemberbe fogják kezdeni (kétlem, hogy hamarabb...) szóval még jóideig szopunk mi Europaiak...

KaszaN
Hát, ma két óráig próbáltam elindítgatni, már kipróbáltam mindent, nekem nem megy, feladtam. Majd az eus...csak legyen már kész. -.-

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

WhiteRiC
Voltak eddig is. 10perces Atk és Def buffot ad, + tölti a hpd. De csak a medvénél van értelme használni. Esetleg még a 10 tüzrakás titlét is megszerezheted, bár túl sok bonuszt nem ad.

Ezek a tábortüzek eddig is benne voltak a játékban, csak nekem nem tûnt fel, vagy új dolog? Csak mert patch ugye nem volt.
Titan
...hát pedig én karácsony környékén már partyzni szeretnék eu szerveren..😄

Nuclearity
csak ne NC Westes soon legyen, mert akkor soha az életbe nem jön ki euba... igysem hiszem, hogy idén megkapjuk...

Titan
Az lesz, de mikrotranzakciós(vagymijharák) lesz benne...

KaszaN
Francba...akkor inkáb megvárom amíg nemlesz az véglegesbe. Remélem free lesz, csakmert mindenhol azt olvastam.

csokikutya
még európában nincs Vindictus.. sajnos..Eu-s hivatalos oldalvindictus eu
amerikában van béta teszt ahová csatlakoztunk páran csak hát ip block van..

http://www.moddb.com/members/hungarocell

KaszaN
Nem vágom. Minek kell ezeket? Nem EU szerver van? Meg én nem is így töltöttem le. Még amikor olvastam egy hírben, hogy jön a vindictus eleve az elsõ pár sorban volt, hogy európába. Nekem mostmár teljesen összekavarodott.

csokikutya
igen néhányan játszunk vele bár így csak arra jó hogy megnézd magát a játékot.. de a játékélmény a hatalmas lagg miatt nem az igazi😊.És hogy is játszunk??: 89-es hozzászólás😊

KaszaN
De ti most akkor már játszotok vele vagy mi? De hogyan?

Nuclearity
blockolják az usa és canadai ip ket is 😄

Evvel nem vagy egyedül! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Tökéletesítik az ip-blockot 😊
Titan
Na, kíváncsi leszek, hogy mi kerül be 7 órás leállás után..

valaki tudna küldeni privátba egy beta key kulcsot légyszi?

elöre is köszönöm

Nuclearity
nem a grafkoja, a fejlesztö vagy üzemeltetõ cég szerencsétlenkedett valamit. ha jol tudom

fejnelkuli
Mi gaz van vele?Tenyleg jolnez ki.

Titan
Skacok!

Nincs ebben a játékban láda amibe lehet pakolni, hogy ne az inventorym terheljem?
Ill. a sapka láthatóságát hol lehet kikapcsolni?

Nuclearity
mert koreában is gáz van vele ha jol tudom... 😊

Titan
EZ vajon miért nem jön az eu piacra? Szívesen kipróbálnám...<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Nuclearity
agree

Fpocok
Igen, megpróbáltuk fordítva is, meg proxy pipa nélkül is, ugyanaz.
Szép és jó, de majd játszunk vele, ha kijön a rendes játék EU szerverre és már nem laggol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nuclearity
forditva néztétek?

finn haverommal toltam õ is volt host én is voltam, semmi gond nem volt (proxyval) viszont a magyar haverommal laggolok mint atom :s

majd ma kiprobálom a proxy pipálást de tegnap elszált a vinyom :S szal most rakosgatok ujra mindent... 500 giga Q.Q

Anthrax
Végül nekem is sikerült belépnem,de ez valami baromi lagos partyban, pedig kiszedtem pipát proxynál de akkor is

Fpocok
Srácok... haverommal próbálok partyban instázni, de bárhogyan is hozzuk létre a partit, a leadernek teljesen jó net kapcsolatot ír ki, a másiknak meg egy pálcikát, és laggol mint a szar? Nem lehet rajta valahogy javítani?

Fpocok
<#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi>

Nuclearity
nah meglestem 2 amcsihoz mentem, laggom igy is volt de ez betudhato az õ fos netüknek, holnap meglesem ismerösökkel, lényegesebben laggmentesítenie kellene mivel nincs proxy akkor és igy nincs + ping remélem tényleg jo lesz 😊

Nuclearity
na ember thanks

csokikutya
köszi !! isten vagy!!! nagyon megy így

Figyelem,fontos !! 😊

Kiderült, hogy csak a bejelentkezéshez kell a proxy szerver, ha már bent vagyunk akkor ki lehet kapcsolni ( a proxifiert nem szabad bezárni, csak a pipát kiszedni az ip mellõl és ok), és így közvetlen kapcsolattal lagmentesen lehet játszani !

Most nyomtam le a gnoll chieftaint 4 fõs partiban, teljesen folyamatos játékkal.

Annyi kockázat mondjuk van benne, hogy ha észreveszik, kinézhet egy user ban, de megéri kipróbálni milyen is lesz az igazi játék.
csokikutya
én már nem vágom de nagyon tetszik a játék😊

nem azzal akkor még nem volt jó. utána keresgéltem és találtam 1-et és kiprobáltam és jóó volt. nállam játék elején írta hogy másik ip-vel voltam web-en bejelentkezve és másik ip-n játszok . de nem tett semmi rosszat

csokikutya
az a gáz hogy az oldal szerint át sem váltotta az ip-met.. lehetséges hogy kivették volna az ip blockot??

Fpocok
Azzal az ipvel amit #179ben adott meg?

csokikutya
nekem is mûködik és nem vágom miért😄

Nah mûködik nekem is végre! fogalmam sincs mi volt eddig a probléma de mostmár mûködik hála az égnek! köszönöm a türelmeteket! 😄 Meg érte ennyit szenvedni egy ien jóó játékért!

Fpocok
Megpróbáltam a proxis dolgot vagy 6ot, de egyikkel sem engedett be, cserébe olyan lassú lett a FF, hogy örültem, ha betölti az oldalakat... :S

Titan
érdekes...ITT be tudsz lépni a jelszavaddal? Ha igen, akkor mi van ha innen indítod?

Sajnos ezzel se mûködött itt a hiba üzenet amit ír a játék kép

csokikutya
nah én ehhez vagy hülye vagyok (esélyesebb) vagy pedig a gépemnek nem tetszik valami..

Titan
Próbáld meg ezt: 67.84.23.117 port: 27977 !

Most néztem, ennek jónak kell lenni!

Igen csak USA ip-t

Titan
Milyen nemzetiségû ip-t írsz be a proxyfierbe? CSAK US és Canada jó! A port is megfelelõ?

no akkor elmodnom hogy csinálom ha valaki talál benne hibát szoljon!😄 Elindítom a proxifier-t fel megy az adott proxy listás honlapra elkezdem probálgatni az ip címeket és ahol bejön a myip.dk-s honlap azzal az ipével amit beírtam a progiba akkor utána elindítom a vindictus.exe-t betölt minden és bejelentkeznék és kiírja a hibácskát 😞 utána meg probálom még 1X tovább gondolkozik de ledob a szerverrõl.

be van regisztrálva a kulcs

balintk
Regisztráld be a béta kulcsot. 😄

grat! Hogy csináltad?😄 nállam eddig mindig azt írja a játék hogy authen..... Failed.

balintk
Na sikerült. 😄