Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kész? áthozzák majd usából, kapunk mi is egy CB-t egy OB-t a cb lesz mondjuk 1-2 hetes utána 2-3 hét csend majd beinditják az early accest itt is 2 hétre, természetesen semmit nem változtatnak de ezek kötelezöek... és mondanom sem kell hogy ezt valamikor decemberbe fogják kezdeni (kétlem, hogy hamarabb...) szóval még jóideig szopunk mi Europaiak...
Hát, ma két óráig próbáltam elindítgatni, már kipróbáltam mindent, nekem nem megy, feladtam. Majd az eus...csak legyen már kész. -.-
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Voltak eddig is. 10perces Atk és Def buffot ad, + tölti a hpd. De csak a medvénél van értelme használni. Esetleg még a 10 tüzrakás titlét is megszerezheted, bár túl sok bonuszt nem ad.
Ezek a tábortüzek eddig is benne voltak a játékban, csak nekem nem tûnt fel, vagy új dolog? Csak mert patch ugye nem volt.
csak ne NC Westes soon legyen, mert akkor soha az életbe nem jön ki euba... igysem hiszem, hogy idén megkapjuk...
Francba...akkor inkáb megvárom amíg nemlesz az véglegesbe. Remélem free lesz, csakmert mindenhol azt olvastam.
még európában nincs Vindictus.. sajnos..Eu-s hivatalos oldalvindictus eu
amerikában van béta teszt ahová csatlakoztunk páran csak hát ip block van..
amerikában van béta teszt ahová csatlakoztunk páran csak hát ip block van..
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Nem vágom. Minek kell ezeket? Nem EU szerver van? Meg én nem is így töltöttem le. Még amikor olvastam egy hírben, hogy jön a vindictus eleve az elsõ pár sorban volt, hogy európába. Nekem mostmár teljesen összekavarodott.
igen néhányan játszunk vele bár így csak arra jó hogy megnézd magát a játékot.. de a játékélmény a hatalmas lagg miatt nem az igazi😊.És hogy is játszunk??: 89-es hozzászólás😊
De ti most akkor már játszotok vele vagy mi? De hogyan?
Evvel nem vagy egyedül! 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Tökéletesítik az ip-blockot 😊
valaki tudna küldeni privátba egy beta key kulcsot légyszi?
elöre is köszönöm
elöre is köszönöm
Skacok!
Nincs ebben a játékban láda amibe lehet pakolni, hogy ne az inventorym terheljem?
Ill. a sapka láthatóságát hol lehet kikapcsolni?
Nincs ebben a játékban láda amibe lehet pakolni, hogy ne az inventorym terheljem?
Ill. a sapka láthatóságát hol lehet kikapcsolni?
EZ vajon miért nem jön az eu piacra? Szívesen kipróbálnám...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Igen, megpróbáltuk fordítva is, meg proxy pipa nélkül is, ugyanaz.
Szép és jó, de majd játszunk vele, ha kijön a rendes játék EU szerverre és már nem laggol.
Szép és jó, de majd játszunk vele, ha kijön a rendes játék EU szerverre és már nem laggol.
Parasite Eve 2, best game EVER!
forditva néztétek?
finn haverommal toltam õ is volt host én is voltam, semmi gond nem volt (proxyval) viszont a magyar haverommal laggolok mint atom :s
majd ma kiprobálom a proxy pipálást de tegnap elszált a vinyom :S szal most rakosgatok ujra mindent... 500 giga Q.Q
finn haverommal toltam õ is volt host én is voltam, semmi gond nem volt (proxyval) viszont a magyar haverommal laggolok mint atom :s
majd ma kiprobálom a proxy pipálást de tegnap elszált a vinyom :S szal most rakosgatok ujra mindent... 500 giga Q.Q
Végül nekem is sikerült belépnem,de ez valami baromi lagos partyban, pedig kiszedtem pipát proxynál de akkor is
Srácok... haverommal próbálok partyban instázni, de bárhogyan is hozzuk létre a partit, a leadernek teljesen jó net kapcsolatot ír ki, a másiknak meg egy pálcikát, és laggol mint a szar? Nem lehet rajta valahogy javítani?
<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
nah meglestem 2 amcsihoz mentem, laggom igy is volt de ez betudhato az õ fos netüknek, holnap meglesem ismerösökkel, lényegesebben laggmentesítenie kellene mivel nincs proxy akkor és igy nincs + ping remélem tényleg jo lesz 😊
Figyelem,fontos !! 😊
Kiderült, hogy csak a bejelentkezéshez kell a proxy szerver, ha már bent vagyunk akkor ki lehet kapcsolni ( a proxifiert nem szabad bezárni, csak a pipát kiszedni az ip mellõl és ok), és így közvetlen kapcsolattal lagmentesen lehet játszani !
Most nyomtam le a gnoll chieftaint 4 fõs partiban, teljesen folyamatos játékkal.
Annyi kockázat mondjuk van benne, hogy ha észreveszik, kinézhet egy user ban, de megéri kipróbálni milyen is lesz az igazi játék.
Kiderült, hogy csak a bejelentkezéshez kell a proxy szerver, ha már bent vagyunk akkor ki lehet kapcsolni ( a proxifiert nem szabad bezárni, csak a pipát kiszedni az ip mellõl és ok), és így közvetlen kapcsolattal lagmentesen lehet játszani !
Most nyomtam le a gnoll chieftaint 4 fõs partiban, teljesen folyamatos játékkal.
Annyi kockázat mondjuk van benne, hogy ha észreveszik, kinézhet egy user ban, de megéri kipróbálni milyen is lesz az igazi játék.
nem azzal akkor még nem volt jó. utána keresgéltem és találtam 1-et és kiprobáltam és jóó volt. nállam játék elején írta hogy másik ip-vel voltam web-en bejelentkezve és másik ip-n játszok . de nem tett semmi rosszat
az a gáz hogy az oldal szerint át sem váltotta az ip-met.. lehetséges hogy kivették volna az ip blockot??
Nah mûködik nekem is végre! fogalmam sincs mi volt eddig a probléma de mostmár mûködik hála az égnek! köszönöm a türelmeteket! 😄 Meg érte ennyit szenvedni egy ien jóó játékért!
Megpróbáltam a proxis dolgot vagy 6ot, de egyikkel sem engedett be, cserébe olyan lassú lett a FF, hogy örültem, ha betölti az oldalakat... :S
érdekes...ITT be tudsz lépni a jelszavaddal? Ha igen, akkor mi van ha innen indítod?
nah én ehhez vagy hülye vagyok (esélyesebb) vagy pedig a gépemnek nem tetszik valami..
Igen csak USA ip-t
no akkor elmodnom hogy csinálom ha valaki talál benne hibát szoljon!😄 Elindítom a proxifier-t fel megy az adott proxy listás honlapra elkezdem probálgatni az ip címeket és ahol bejön a myip.dk-s honlap azzal az ipével amit beírtam a progiba akkor utána elindítom a vindictus.exe-t betölt minden és bejelentkeznék és kiírja a hibácskát 😞 utána meg probálom még 1X tovább gondolkozik de ledob a szerverrõl.
be van regisztrálva a kulcs
grat! Hogy csináltad?😄 nállam eddig mindig azt írja a játék hogy authen..... Failed.