Risen 2 - A Risen folytatása
  • Sunrider924
    Nalam az cunning priorits volt, mert a jatek jo 1/3ig allatira nem volt penz, nem tudtam ladat nyitni, se zsebtolvajkodni, se lopakodni, magyarul semmit se tudtam csinalni. Kardozas masodlagossa valt onnanto kezdve hogy allando tarsat kaptam a hajorol, mert igy a tars volt aki elorerohant es feltartott nekem miden szornyet. A pisztolyozas az nem trick, az igaz hogy E betuvel aktivalod, de pl amikor musketat szervalsz azt hotkeyrol hivod elo, nalam a 3ason van a skillbar-on. A musketa nagyon durva lett mert 2 sec a reload time es nagyot ut, mas kerdes hogy szinte minden szorny ugral elszalod forog, szoval celozni eleg korulmenyes vele. kardozassal osszevetve, hiaba tanultam parryt, rugast ezek alig aktivalodnak, ez egy suket filozofia szerintem QTE ebbe a jatekba annyira nem hianyzott, az a lenyege hogy akkor aktivalodik a skill ha valamilyen feltetel teljesul es csak akkor kapsz egy 5 seces idointervalumot hogy elnyomd a skillt, emiatt a kardozas kicsit felemasra sikerult. A trick az kulon kategoria, a papagaj nem er semmit max az achievemntet, a monkey az nagyon jo es sokszor segitett bejutni rejtett helyekre, a sand az megint vagy bejon vagy nem, talan ketszer sikerult az ellenfel szemebe homokot vagjak az emlitett idegbeteg forgolodas/ugrabugralas miatt(ghoul), vagy a warrior/savage az capoeirat hasznal sok sikert eltalani a szemet homokkal..
    Kicsit hosszura sikerult de ez a valasz a kerdesekre.