1358
Risen 2 - A Risen folytatása
-
Sunrider924 #678
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem el a veget... egyik szeme sir a masik nevet, mindenben sikerult felulmi minden korabbi munkajukat a Piranha fiuknak de a vegso bossfight.. az... Annyira epic a tortenet, jo a hangulat, humor, kaland, minden amitol tokeletes le(het)ne, de a vege... -
Sunrider924 #677 A kagylok darabonkent teljes 3 aranyat adnak, ha makod van 20bol egybe lesz gyongy ami 50g, na ebbol fizessed te majd a szintenkenti 1000/1500goldos tandijat -
#676 http://guides.gamepressure.com/risen2/guide.asp?ID=14627
De eleve a kerdesed is rossz. :P Semmi graveyardban eldobott kulcs nincs ott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cellajanal az udvaron dobtak el a kulcsot, szinte szemben a cellaval a szemkozti falnal, amit keres meg az egy idol, ami ott van szinte a hata mogott, amikor elvisze egy utelagazashoz es megall. A kepen a linken latni fogod. -
#675 Nem volt penz ? Vegig mesz a parton es felszeded a kagylokat es tele leszel penzzel, foleg ha kinyitogatod oket. :P -
#674 Na elkezdtem ma én is!Nem sokat játszottam vele eddig csak 5 órát de a szokásos hangulat az megvan.
Tacarigua szigetén még 2 feladat van és kész itt minden és hajózok tovább,de egyenlőre agyalok hogy mik ezek mert fogalmam nincs és arról sem hogy hol vannak.(The Left Boot és The Hand Mirror) -
#673 Blade part of Wave Dancer is located in a north eastern cave on the Isle of Thieves.
nah nekem ez a sziget még nincs -
#672 Köszi! -
#671 gugli dobta ki.
-
Sunrider924 #670 Nem csak utalasok, a risen 2 konkretan az elso resz folytatasa, viszi tovabb a tortenetet a titanokrol. -
#669 Jut eszembe, egy szép bannert nem érdemelne meg a topik? -
#668 Alakul a Henri-s Risen mém? :) -
#667 http://www.sendspace.com/file/2oalw4 -
#666 Van történetbeli kötödés az 1 és 2 között vagy csak utalások? -
#665 köszi, mindjárt neked is lelövöm a pisztolyt :) -
#664 A sziget keleti részén a kunyhó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(de elötte menj a keleti részen a parton be a barlangba, és így kevesebb futkosás.) -
#663 Henri pisztolyozással én is megakadtam (ezek az ügyességi minijátékok nagyon nem fekszenek...) Megköszönném, ha valaki meg csinálná, csak ezt az egyet:) Köszi:) HENRI -
#662 Antiguában hol találom a halászokat? kellenének azok a halak a hajóra -
Sunrider924 #661 Nekem 3 fegyver kuldibol eddig csak a Soul caler lett meg, ugyhogy egyelore nincs otletem.
@ marcuc - az udvaron van, ott a cella ajtaja elott, ha sotetben boklaszol hasznalj faklyat, akkor konyebben eszre fogod venni. -
#660 segített a reload. akinek kell egy jó kard az menjen
Rick's raktárjába antiguaba nyissa ki a ládákat az emeleten, majd menjen a sword szigetre a kovácshoz tanulja meg a kovácsolást, vagy rabolja ki calderába az inkvizíció ládáját.
minimum követelmény
20 as zárak nyitása és 2500 gold
aki a Wave Dancer 2. részét megmondja hol találom annak köszi :D -
marcuc #659 @Sunrider924
igen, eddig énis eljutottam hogy nehéz kiszúrni, de melyik részén? a fáklyáknál? vagy bent a kriptában? ha tudnád egy kicsit konkretizálni.. -
Sunrider924 #658 Probalj egy reloadot, hatha segit.
@marcuc - pedig az a kulcs ott van ahol mondja csak nem konnyu kiszurni a foldon
@tutituti - igy ez keves, melyik reszen vagy elakadva, mi az alquest vagy valami pontosabbat -
#657 Nekem megoldódott a probléma Joe-t vagy kit kell a voodoobabával megigézni.
De steelbeard's artefactnál tanácstalan vagyok. -
#656 ez bug lehet? beérkeztem egy kikötőbe, intéztem a dolgom, majd visszamentem a hajóra és eltűnt patty. beszorultam? -
marcuc #655 sziasztok, kéne egy kis segítség.
elakadtam a "free tahana" küldetésben amikor a graveyardban eldobott cellájának kulcsát kéne megtalálni, de sehol sem találom. -
Sunrider924 #654 Ezer koszonet, mar nagyon felidegesitett, igy legalabb tudom folytatni/befejezni. Kosz megegyszer. -
#653 itt a save
http://www.sendspace.com/file/hohf31 -
Sunrider924 #652 Nalam az cunning priorits volt, mert a jatek jo 1/3ig allatira nem volt penz, nem tudtam ladat nyitni, se zsebtolvajkodni, se lopakodni, magyarul semmit se tudtam csinalni. Kardozas masodlagossa valt onnanto kezdve hogy allando tarsat kaptam a hajorol, mert igy a tars volt aki elorerohant es feltartott nekem miden szornyet. A pisztolyozas az nem trick, az igaz hogy E betuvel aktivalod, de pl amikor musketat szervalsz azt hotkeyrol hivod elo, nalam a 3ason van a skillbar-on. A musketa nagyon durva lett mert 2 sec a reload time es nagyot ut, mas kerdes hogy szinte minden szorny ugral elszalod forog, szoval celozni eleg korulmenyes vele. kardozassal osszevetve, hiaba tanultam parryt, rugast ezek alig aktivalodnak, ez egy suket filozofia szerintem QTE ebbe a jatekba annyira nem hianyzott, az a lenyege hogy akkor aktivalodik a skill ha valamilyen feltetel teljesul es csak akkor kapsz egy 5 seces idointervalumot hogy elnyomd a skillt, emiatt a kardozas kicsit felemasra sikerult. A trick az kulon kategoria, a papagaj nem er semmit max az achievemntet, a monkey az nagyon jo es sokszor segitett bejutni rejtett helyekre, a sand az megint vagy bejon vagy nem, talan ketszer sikerult az ellenfel szemebe homokot vagjak az emlitett idegbeteg forgolodas/ugrabugralas miatt(ghoul), vagy a warrior/savage az capoeirat hasznal sok sikert eltalani a szemet homokkal..
Kicsit hosszura sikerult de ez a valasz a kerdesekre. -
#651 de meglehet csinálni 1 es skillel is mindjárt nekiesek. -
bega82 #650 Mennyire kell vigyázni a szintlépéseknél? (Bár úgy láttam itt nincs is igazi szintlépés, csak a tapasztalati pontokat lehet elkölteni az attribute-okra). Szóval ha esztelenül elkezdem a kardot is fejleszteni, a pisztolyt is, a cunning-ot is, akor megszívom, mert semmiben sem lesz erős? Tehát inkább érdemes specializálódni?
Amit a cikkekben írnak, hogy a kardozás sokkal gyengébb, mint a lövöldözés... ezt ti is így látjátok? Én még nem nagyon tudom eldönteni, mert nagyon az elején vagyok, még azt sem igazán értem, hogy a pisztollyal lövés az mindig csak ilyen "trick" lesz (e betű), vagy ez csak a kezdetben nálunk lévő fegyverre igaz, később pedig lesz "rendes" lőfegyver is? -
#649 Mondom siman van koze. A kalozoknal alacsony skillel probaltam csinalni es jo ha 4 talalatom volt. 6-os skillel meg elsore mar nyolcnal jatam de nem tudtam, hogy bombat is dob es ha azt eltalalod automatikusan vesztesz,igy megegyszer megcsinaltam es maimum lett. Sokkal lassabbnak tunnek az eldobott targyak es sokkal konnyebben lelohetok. -
#648 na én nekem valami bebugzódott.
csinálom a Chani's plan küldetést.
megvan a haj,megcsinálom a voodoo babát.
de előtte a templom bejáratánál(az a marhanagy) odamentem és leöltem a 8 warriort meg a 3 kalózt.(nem volt egyszerű)
visszamegyek a markereket követve,ott semmi se történik
Viszont a a The chieftain's Hair küldi azt jelöli hogy menjek be az ajtón és vegyem el Bakir haját.Igen ám de hogy menjek be??
Itt akardtam el most úgy hogy se előre se hátra.Összes ezen a szigeten lévő küldi kész ez maradt csak. -
Sunrider924 #647 Na megis sikerult feltolteni. A lenyeg, az ximg es a save egyutt kell szerepeljen a jatek mentes konyvtaraban amit a C meghajton krealt a user neve alatt, risen 2 neven, valami ilyesmi, User/SaveGame/Risen2/SaveGame es ott kell akkor ximg es a save.
Aki erti es megprobalja, annak elore is koszonom. -
Sunrider924 #646 Nincs semmi koze a jatekbeli kepessegekhez, olyan mintha lagolna a kurva eger, mar annyit kinlodtam vele hogy csak a hajamat tepem. Mindent vegigprobaltam, textura minoseg csokkentestol kamera sebesseg allitason at, windowsba pointer sebesseg, usb-rol atraktam soros portra meg vissza, egeret csereltem, ez mind nem segit, rohadjon meg aki ezt a szart beleeroltette a jatekba.... -
Nos #645 Hú, ritka egy kérés :)
Én nem tudtam megcsinálni. Ha fejlődik a firearms skilled majd visszatérsz rá. Később biztos könnyebb lesz. -
Sunrider924 #644 Aff, storno, a save lemaradt csak az ximg file ment el, francba akkor ez nem fog mukodni :(( -
Sunrider924 #643 Nem szoktam ilyet csinalni, de segitseget kerek attol aki meg is erti hogy mit szeretnek. Az en gepemen keptelenseg megcsinalni Henry lovoldozos kuldijet, ezert feltoltottem a save game-t. Aki meg tudta maganak csinalni es ugy erzi hogy kisegitene, megkerem hogy toltse le, csinalja meg es mentse el, aztan toltse vissza fel nekem. Semmi mas nem kell csak az az egy rohadt kuldi a 8 talaltos lovoldozesrol. Itt a link
Henry. Fontos, aki leszedi elotte mentse ki a sajat jatekallasat hogy ne zavarja kozbe az enyem. Remelem nem lett tul bonyolult, es hatha valaki tud segiteni. -
Nos #642 :) -
#641 akkor mikor játszol? -
falloutfan #640 talán épp azért mert nem ülök a gép előtt mert nincs rá időm nem ? -.-'' és örülök ha hamar kapok választ -
#639 nem lógok a fórumon, csak óránként órán belül várom a választ :D