Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
~21 cm átmérõ, 30-32 cm hosszú, de a bibi az, hogy 10 centis lábakon áll...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nekem meg csak egy van, a manual hátulján, pedig CE. Ez egyre zavarosabb...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Ezért írtam ebbe ne menjünk bele ez nem a Risen 2 (de más game topikba sem való)
Spórolni muszáj nekem ,mert saját lakás kell!!! 49négyzetméteren vagyunk 4-en.És lassan 30 éves fejjel hallgatni a szülök ökörségeit már rendesen kiakasztó.De el kell viselnem mert az õ lakásuk.

rotator: Kiderült már mi az a 3. kód?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja mielõtt valaki megjegyezné, nem arra gondolok ,hogy ami van azt mindent el kell szórni de csak gyûjteni és nem kiélvezni ami van, ami megadatik tök hülyeség szerintem. Takarékoskodni nehezebb napokra persze javallott. Mondjuk mostanában csak nehezebb napok vannak szinte mindenkinek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor ezen leírás alapján panelban laktok, csupasz falak, ágy, szék, meg asztal+hûtõ, mert minden más felesleges. TV is csak azért van ,hogy a híradót nézzétek. Mi a szarnak a pénz ha nem azért, hogy az ember jól érezze magát belõle?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az elmúlt években elég sok pénzt buktam a tõzsdén (ezt sem tudják ha tudják kb nem élnék már)
Minden olyan dolog ami nem étel vagy ruha az számukra felesleges hülyeség.
(Anno kb tv-be illõ szappanoperát kellett lerendeznem hogy a szaros internetet beköttessem.)
Jobb ha nem tudják hogy 21 ezerér veszek ilyet amikor a 1-2ezer ftos játékokra is harapnak!
Mert igazából mint már írtam többször is az SG-n lakásra gyûjtök.De a jelenlegi állapotban is még 4-5 év mire lesz belõle valami.
Ennyi.Ez nem önsajnálat ,nem is kell reagálni rá csak leírtam nálunk mi a helyzet.

Shep
Itthon ne tudják meg, ez volt a nap kommentje 😊 Te pénzed, te kerested, nem fontos dolog helyett vetted ezt, akkor?

grebber
3. kódot írd be steam-be hátha az a másik dlc.
Hordó az mekkora tudnál képet berakni?
(Sajnos én haverhoz rendeltem itthon ne tudják meg de azt csak holnap tudom átvenni9

grebber
AZ!

Prince23
Steames a dobozos verzió?

rotator
025 😊

Nekem DVD-rõl installálja, nem tudom, nálad mi volt a gond. Amit nem értek, hogy 3 kódom van: 1 játék, 1 DLC, de mi lehet a 3.?

Ez a hordós kiszerelés pedig valami iszonyat ütõs. Ha a játék egy ratyif*s, ez akkor is megérte.

Molnibalage
OFF

2,5 éve megvan az NWW 2 két kiegje. Nincs rá idõ. A teljes BG I/II megvan. Arra sincs. Mire lenne, addigra kijön az új Enhanced...

Az NWN1-et sem toltam végig soha, mert minidg meghalt az operndszer és rántotta magával karakterem. A 4. fejezet végét a bátyus mesélte el. A kiegek közül is csak a 2. részre volt idõm.

Most is a Risen I viszi el ezek elõl az idõt. Mondjuk azért nincs rá, mert a számítgép elõtt tölött idõt inkább fejlesztéssel és cikkírással töltöm ki évek óta. Ritkán játszok. Ez mostantól változni fog. 😊

ON

Botond
ha a ... helyére az idõ jön, akkor nekem sincs. Ettõl függetlenül behúzok havi 2-3 akciósat steamen, aztán itt állnak sorban, hogy végigvigyem õket. Tegnap végeztem risennel, most a következõ two worlds lehet (aztán a második része), vagy witcher (aztán a második része), vagy nwn2, vagy L.A Niore, vagy GTA4 aztán kiegek, vagy Fable 1 aztán 3, vagy Sacred 2 vagy oblivion. Ezek mind végigjátszásra várnak, mert idõm nincs, de ilyen 5-10 eurért nem lehetett otthagyni õket. 😊 Plusz egy halom stratégia is végigjátszásra vár. 😄
Molnibalage
DVD hegyek? Kinek van ma évente 2-3 játéknál többre...? 6 éve veszek eredeti gammát és így van kb. 12 dobozom. A legtöbb DVD kettõnél többször nem volt a gépemben... A Risen I konkrétan egyszer volt. Feltettem, végigtoltam. Leszedtem. Azóta sem volt fent...

Botond
Autopatchert ki lehet kapcsolni. 😊

Nekem meg elegem volt már a dvd kerregtetésbõl, cserélgetésbõl, hogy ha nemtem vhova akkor vagy külön vinyó kellett, vagy dvd hegyeket vittem magammal, hogy már 2 földtõl plafonig érõ könyvesszekrény tele játékok dobozaival. Sokkal kényelmesebb egy login passal közlekedni, bárhol leülök, letöltöm ami kell és már tolom is. Nekem patcheléssel se volt sose gondoom. Pl. G3+kiegjének CPit is simán fel tudtam rakni, és a DLC-ket is tudom kártyával fizetni nem kell még bioware meg kutyafüle pontokat venni és azt beváltani, plusz az akciók ugye, amik mindent visznek. Risen-rõl pl lemaradtam anno, végül tavaly pótoltam 5 euróért akcióban, és tegnap végeztem vele. De mondhatnék még 50 címet, amikhez fillérekért hozzájutottam steamen. Nyilván az új kiadások olcsóbban boltban, de végülis tegnap arra jutottam nem veszem most meg risen2t, majd csak ha le lesz akciózva 20 eur alá az összes dlcvel. CIV5el is ezt kellett volna csinálni amúgy,de az volt elsõ steames játékom, még nem volt rutinom. 😊
Molnibalage
És a Civ V modvadászatot leszámítva semmi elõnyt nem látok. Skyrimnál nem akart elindulni az egyik patch kiadása után. Aztán autófrissített és megkaptam a focstalicska, mindent elkúró patchet.

Kösz, nekem Steam = púp a hátamon. Csivili semmire sem jó lószar.

Botond
Nekem CIV5nél volt ilyen, hogy hiába vettem meg a boltba dobozosat, install félbeszakadt és letöltötte. Hagyd ott nyugodtan a gépet és leszedi. Elsõ alkalommal engem is bosszantott, de azóta rájöttem, hogy mik az elõnyei a steames játékoknak és most pl kifejezetten örülök, hogy risen2 is steames.
Molnibalage
A karakterátvitelre.

Senki nem futott még bele abba, hogy Steamrõl akar letölteni? Hát a DLC-t hogyan kapom meg?

Botond
Melyik kérdésre nem a válasz? 😊
grebber
Ilyenrõl soha nem volt szó tehát nem!

Botond
Steamre, nem streamre.
Botond
Szóval a boltit is regisztrálni kell streamre? Másik kérdésem hogy át lehet vinni a karaktert elsõ részbõl vagy új karakterrel az elsõ résztõl független a történet? Köszi.
grebber
Risen.2.Dark.Waters.STEAM.UNLOCKED-ALI213 7,7GB

rotator
Nem szokott ilyen gond lenni pedig...

Palinko
a félbehagyottal nem lesz gond.
Molnibalage
Azért tényleg szánalom. Meveszem, és még engem szopatnak. Remélem, hogy a félbehagyott letöltést tudja folytatni egy a hulladék...

Palinko
de dlc tuti nincs ekkora
Molnibalage
Vagy amiatt tölte le, mert érzékeli, hogy egy CE és a DLC jön le?

Palinko
ezért kell warezolni 😄
Molnibalage
Akkor most mit csináljak...? Mert a kézikönyv nem ír semmit. Kövesd az utasítást. Anyád. Miféle utasítást...? Ekkora fostalicskát...

rotator
Nem kéne...

Molnibalage
Miu a faszért akar ez 7 GB-ot letölteni, amikor van DVD-m...?

rotator
Attól még ott lesz, csak halványan.

Molnibalage
A Steam valamit el kezdett letölteni, de hogy mit, azt nem tudtam elõcsalogatni. Fostalicska az egész. Eddig 3 Steames játékom volt. Most egyik sincs fent. Oszt mégis ott van a listában egy COD vagy mi a faszom...

rotator
Elindult már? Lehet, hogy VPN-t is kell majd használnod. Elvileg holnap 7-kor unlockolják EU-ban. Köcsög régiózár...

rotator
Az addig van, amíg legalább 1 perket nem unlockolsz a víváson belül. Addig tényleg Gothic 3 szint...

Elsõ részben is volt elõször csak 3 támadás. Ahogy fejlesztetted a harci képességet úgy lett egyre több és hatásosabb mozdulat.

Palinko
gondolom késõbb elérhetõek lesznek a kombók.
Molnibalage
Eddig olaszon volt. Átállítottam. Csinál a fejemre...

enlightened
Csá láttam egy gameplay-t youtubeon. Abban a kardozás abból állt, hogy 3 mozdulatot ismételt a karakter egymás után, így vágott le mindent. Ugye azért a teljes játékban egy kicsit élvezetesebb lesz a harc? Mert ez így 2012-ben akkor is elég gyenge, ha nem ez a játék lényege. Vág, vág, szúr.

rotator
A Steamen belül. Steam - Settings - Download

jarlaxxe
Nekem az is jó ha megveszi nekem...<#idiota>

Palinko
hát ha a cdrõl csinálsz képfájlt és feltöltöd a mediafire szervereire amik remélhetõleg nem terheltek, szerintem sokan boldogok lesznek 😄
Molnibalage
Hol?

rotator
Elõfordul, próbáld újra. Ja meg állítsd át a régiód magyarról. 😊

Molnibalage
Hát ez kurva jó. Raknám fel, az install közben benyögi, hogy bocsi a Steam szerver le van terhelve, gyere vissza késõbb.

Hát a jó kurva anyját azt...

rotator
Grebber és én! 😄 Mind a 3 példányt eladták akkor.

Botond
Lesz karakter átvitel, vagy nulláról indul új sztori új szereplõvel?
Molnibalage
Megjött a cucc. Jól látom, hogy sorszámozott a hordó? Enyém a 003-as. Kié lehet a 001 és 002? 😊

Molnibalage
Attól még megfûszerezhették volna itt-ott bandita táborokkal, tanyákkal, vadászó orkokkal, bujkáló menekültekkel, stb.