Risen 2 - A Risen folytatása
  • Botond #494
    Autopatchert ki lehet kapcsolni. :)

Nekem meg elegem volt már a dvd kerregtetésből, cserélgetésből, hogy ha nemtem vhova akkor vagy külön vinyó kellett, vagy dvd hegyeket vittem magammal, hogy már 2 földtől plafonig érő könyvesszekrény tele játékok dobozaival. Sokkal kényelmesebb egy login passal közlekedni, bárhol leülök, letöltöm ami kell és már tolom is. Nekem patcheléssel se volt sose gondoom. Pl. G3+kiegjének CPit is simán fel tudtam rakni, és a DLC-ket is tudom kártyával fizetni nem kell még bioware meg kutyafüle pontokat venni és azt beváltani, plusz az akciók ugye, amik mindent visznek. Risen-ről pl lemaradtam anno, végül tavaly pótoltam 5 euróért akcióban, és tegnap végeztem vele. De mondhatnék még 50 címet, amikhez fillérekért hozzájutottam steamen. Nyilván az új kiadások olcsóbban boltban, de végülis tegnap arra jutottam nem veszem most meg risen2t, majd csak ha le lesz akciózva 20 eur alá az összes dlcvel. CIV5el is ezt kellett volna csinálni amúgy,de az volt első steames játékom, még nem volt rutinom. :)