Risen 2 - A Risen folytatása
  • W B
    #1308
    A hárítás és kitérés (parry és dodge aszem ezek azok) automatikusak. Nem akarok hülyeséget írni, de ha jól rémlik azért függ bizonyos képzettségektől, mint az adott fegyver vagy fegyver nem? (Pengék) Továbbá ha jól rémlik fókuszálni kell az ellenfélre, nem emlékszem már egészen, azt hiszem jobb egérgombot kell nyomva tartani.
    A lényeg, hogy passzív és még pár dologtól függ, hogy milyen gyakran hárít a karakter vagy tér ki a csapás elől.
    Riposzt az az ellentámadás? (magyarul játszottam vele) Erre már nem emlékszem hogyan is van.
    A bezárt kalóz... a kendője kell még mindig? A cukornád ültetvényen van az inkvizíciós kinek a kobakján van (ezt már te is tudod), elvben ki lehet hívni párbajra vagy úgy felhergelni, hogy ránk támadjon. Ekkor a rabszolgák és a többi kék kabátos is csak nézi a harcot. Ha leütötted, vissza adja a fejkendőt. - Talán előtte beszélni kell valamely rabszolgával. Illetve valami beszéd készség is lehet kell.

    Úgy egy éve vittem ki utoljára, így csak ennyit tudok segíteni. Ezek rémlenek. A puska pedig ezért kell, mert lesz pár ellenfél, mit úgy könnyebb megölni hogy felmászol valahova. (Pl. a nagy darab élholt még ezen a szigeten)

    Pár jó tanács:
    Mikor szakál urasággal Kard parton leszel illetve a lányával, teljesen mindegy mit választasz utolsónak, hogy hova mutassa az utat. A lényeg, hogy ne menj be ama településre és mikor a közelében vagy hagyd ott a kapitányt. Mert ha vége a kísérgetős küldinek Patty ismét nem lesz az oldaladon, pedig itt még jobban fog kelleni. Azt ajánlom, hogy elsőnek a bennszülöttek falujába menj a kapitánnyal (itt kicsit több messzebbre mászkálós küldi van), majd az inkvizíciós város/kikötő felé, de a város közelében hagyd az úton a kapitányt. Kezdj el küldözni, kinyírni mindent, de a város közelébe és legfőképpen be ne menjél, mert bukod a küldit és Pattyt. Ha nagyjából meg van minden küldetés a városon kívül akkor fejezd be a szakálkás világnézős küldit és a városban lévőkkel zárd le eme hely küldetéseit. Majd választani kell az inkvizíció (puskák) és bennszülöttek közt (vudu).

    Majom idomítást amint tudod tanuld meg, mivel sok olyan hely és pár küldi van mit csak majommal lehet megoldani. Ilyen pl. a franciától ellopni a pisztolyt, vagy Greg kapitány (gothic húsvéti tojás) által ellőt akasztó kötelet megszerezni a raktár legfelső emeletéről. Továbbá jó kis felderítő.
    Majd magasabb szinten több képzettséggel jó lesz a közelharc. Sőt, talán túl könnyű is lesz az 1-1 elleni harc.
    Mikor a tolvajok szigetére mész, úgy 2-3 kanócos bomba legyen nálad, ha nem akarsz szívni egy bosszal ami megeszi a kezedben lévő fegyvereket. Ha csak egyet tudsz eddigre szerezni (Kardparton az inkvizíciós raktárból) akkor a szigeten is tudsz majd egy gnómtól venni, ha jól rémlik.
    Szerintem piszkos trükknek bőven elég a pisztoly. Legbrutálisabban akkor fejleszthető fel ha az inkvizíciót választjuk.
    Vudut én nem igazán tudtam használni. Nem jött be. Persze pofás, hogy mások bőrébe bújhatunk, de csak pár küldi erejéig. Viszont a bennszülött lány ki csatlakozik az felgyógyít minket ha az életerőnk lemenne.

    Puskák, ha komolyabb nehézség nélkül csak ki akarod játszani. Vudu ha szerepjátszást szeretnél. Vudu az alkémiát is erősíti.