• Botond #889
    Szal age 1: Agathon, kék, 16%al kevesebb kajába kerül a paraszt, és 40%al több hpja van
    ag2: Trainer Conall, kék, minden egység 1,2 HP-t regenerál másodpercenként
    age3: Nekhbet, protector of the lost, epic (ez szerintem küldi reward), és akkor desert warrior championt lehet erődben képezni

És ami még fontos lehet (bár lehet ez evidens mindenkinek), én pl azért is raktam le 5-10 erődöt, hogy egyszerre tudjak 5-10 desert champot képezni, ha pl a sereg gerincét lándzsások adnák, akkor barack kellene 5-10, mert zerget egyesével képzett hadsereg nem fogja fel. Szóval erődökön duplaklick, mondjuk 8as groupnak kijelölni, és amikor képezni akarok csak behívom 8as grouppot és spammolon a trainelés gombot, amíg tart a nafta. Így mondjuk 5 erődnél első gombnyomásra mindnél megindul a képzés egyszerre, 5 másodperc múlva 5 egységem lesz kész egyszerre, újabb gombnyomásra, készül a második ötös, újabb nyomásnál mondjuk már csak 3ra van nyersanyag, akkor random 3ba kezdi el képezni, vagy 3 képzésnyi idő alatt lett 13 katonám. Ezt persze meg kell bolondítani egy közös rallyponttal, hogy ne kelljen összekeresni a katonákat. Bár nyílván ezek egyértelműek mindenkinek, de pl ha a haverod kezdő érdemes vele megosztani ilyen "titkokat" hátha fejlődik tőle, és az is segíthet azért. :)