1710
-
Rusy #910 Olyat szeretnék kérdezni, hogy vannak a görögökkel épületeim ami pl egyiptomiakkal lehet csak felépíteni, át tudom küldeni valahogy saját magamnak egyiptomi civilizációmnak vagy adjam el -
#909 Úgy néz ki megjavult. -
#908 Már dolgoznak a dologn. -
donatus13 #907 Senkinek nem elérhetőek most a szerverek? -
donatus13 #906 köszi:) -
#905 Jelenelgi hibáról ennyit írnak: "The Age of Empires Online servers are currently unavailable. We are aware and actively working on the issue." -
#904 Talán ez segít: link
vagy ez: link -
Rusy #903 Nem tudom én sokáig nyomtam a free verziót de nem emlékszek hogy kulcsot kért volna -
Rusy #902 ja ok köszi nem figyeltem még soha, de majd megnézem legközelebb -
#901 Jelenleg globális hiba van. Én is Marathon-on vagyok és nincs gond vele soha. Igaz én figyelem, hogy mikor is van karbantartás, mert írni szokták, hogy a héten mikor is ne akrjuk használni. -
donatus13 #900 Mit is kell tenni ha kéri a játék kulcsot az ingyenes játéknál ? vissza olvastam de nem találom:S -
Rusy #899 Tudja valaki, hogy esetleg melyik szerver a legjobb? Mert most marathonon vagyok, de sokszor kiírja most nem jó a szerver gyere vissza később, vagy nálam van valami hiba? -
#898 na im nothing without you majdnem meglett. elején sikerült a felderítő lovassal az ellen segeregét percekig körbe körbe csalogatni, felépült a champion bandit fortress meg az őrtornyok, előttük körözgettem és szépen lenyilazta az ellen seregét:DD haver eközben falat húzott meg tornyokat meg fortot. engem lenyomtak közben a lovasok meg a ram-ek amik jöttek, átmentem haver fala mögé, bírtuk is sokáig, még a ram-eket is levertük ha jöttek. mikor viszont megjött 12 elit hippikon, 4k-s élettel, meg 6 ram, abból 4 elit, akkor végünk lett mint a pelyva. kezdek ideges lennni:) de már haladás ez is hogy eddig bírtuk. pap kellett volna konvertálni:( majd legközelebb.
skacok kérdés: lehet venni a papnak +damage-et adó cuccot. mivel a pap nem sebez, ez növeli az átalakítás sebességét? vagy erre van külön cucc? ha igen mi a neve? -
#897 ill. nem is kék, lila jobb lenne, csak az a legjobb:D de kék is jó ha nincs lila... -
#896 skacok kellene kis help.
átköltöztünk haverral a marathonra, elvileg itt vagytok legtöbben.
kellene kék idézhető egységek, meg kék bandit fortress. tud valaki ilyet adni? természetesen fizetek érte goldot.
meg kellene csinálni az im nothing without you-t:)
ha valaki tud ilyennel szolgálni, akkor vegyen fel: Djuree
de bárki felvehet barátnak. -
#895 be lehet valahol állítani hogy ablakban fusson? -
#894 hát igen, ez ilyen pálya, taktikázni kell keményen, máshogy nem megy. -
Rusy #893 Igen én is végül ilyennel tudtam megcsinálni a rush-olós pályát, illetve még én használok egy olyan kártyát hogy 20%-al kevesebb az erőd építési ideje, egyébként nekem az előbb említett pályán volt 6 erődöm, de még így is ölte néha a parasztokat, kb 1 órán keresztül a bal alsó sarokban voltam egy kis kockába beszorítva se nyersanyag semmi, csak farm, és piaccal vettem az aranyat követ, utána nagy nehezen tudtam csak elindulni úgy hogy egy idő után nem támadott de vagy 2 óra volt, lehet hogy elfogyott a nyersanyag mert az egész pálya ki volt pucolva mindenhol ő volt, és akkor lenyomtam úgy hogy nem volt semmi ellenállás :D -
#892 ilyeneket -
#891 Prémiummal két szakmát tudsz választani, az egyik legyen gyalogság, és akkor tudsz URL=http://aoedb.net/consumables/ConsumableBanditHorseHunter_R]ilyeneket[/URL] gyártani. 5 percenként 5 lándzsás, én a termelő kapacitásaim ennek rendelem alá, mindig van nálam száz, és nem habozok azonnal használni, ha lejárt a cooldown. Sok kicsi sokra megy. :) -
#890 görög vagyok, haver egyip-tomi:) ez az agathon van benn nekem is. haver tud hívni desert archert meg warriort, szokta is. én meg tudok samitophylaxot, ami ide jó lehet, 900hp+ meg erős védekezésben. az a baj hogy mire felépülne az első erőd, addigra betámad és nincs mivel védekezni. ha meg katonát gyártok nincs pénz erődre, de még harmadkorra sem. pedig 20k-s élete van a fortomnak, 5k meg a towernek, rá vagyok gyúrva a védelemre, mindig így játszok:) csak hagynának egy pár perccel több időt. na de majd próbálkozunk, csak összejön előbb utóbb. kösz a tippeket. -
#889 Szal age 1: Agathon, kék, 16%al kevesebb kajába kerül a paraszt, és 40%al több hpja van
ag2: Trainer Conall, kék, minden egység 1,2 HP-t regenerál másodpercenként
age3: Nekhbet, protector of the lost, epic (ez szerintem küldi reward), és akkor desert warrior championt lehet erődben képezni
És ami még fontos lehet (bár lehet ez evidens mindenkinek), én pl azért is raktam le 5-10 erődöt, hogy egyszerre tudjak 5-10 desert champot képezni, ha pl a sereg gerincét lándzsások adnák, akkor barack kellene 5-10, mert zerget egyesével képzett hadsereg nem fogja fel. Szóval erődökön duplaklick, mondjuk 8as groupnak kijelölni, és amikor képezni akarok csak behívom 8as grouppot és spammolon a trainelés gombot, amíg tart a nafta. Így mondjuk 5 erődnél első gombnyomásra mindnél megindul a képzés egyszerre, 5 másodperc múlva 5 egységem lesz kész egyszerre, újabb gombnyomásra, készül a második ötös, újabb nyomásnál mondjuk már csak 3ra van nyersanyag, akkor random 3ba kezdi el képezni, vagy 3 képzésnyi idő alatt lett 13 katonám. Ezt persze meg kell bolondítani egy közös rallyponttal, hogy ne kelljen összekeresni a katonákat. Bár nyílván ezek egyértelműek mindenkinek, de pl ha a haverod kezdő érdemes vele megosztani ilyen "titkokat" hátha fejlődik tőle, és az is segíthet azért. :) -
#888 Hát az én társam is nagy híve a falnak, én soha nem tettem le egy centit se. Ugyanakkor ő nem papokat rakott a fal mögé, hanem ijászokat (azok elég gyorsan konvertálják az ellenséget élőből halottba... :) ), én meg erődöket.
De ismét mondom, nagyon fontos milyen advisorod van, pl age1ben agathor (vagy ilyesmi), aki mondjuk kékként már azt adja, hogy -20% kajába kerül a paraszt (így 40 kaja, nem 50), az már elég sokat segít a kezdeti felépülésen. Aztán age3ra epic nemtomki volt, aki azt adta, hogy desert warriort lehet képezni az erődőkből, 25 kaja 35 arany vagy ilyesmi az ára 5-10 sec amíg elkészül, mivel age3ra a falak mögött már 5-10 erőd van, így nonstop lehet f*sni őket, és mivel eddigre már masszíven zergel, hát kell is. Ha jól érzem te is egyiptom vagy, neked is kellett lennie küldi rewardnak. Minden más unit vagy túl drága, vagy túl lassan trainel, vagy 1 ütéssel szétküldik az elite ellenségek. Azt hiszem a desert warrior (vagy champion, na mindjárt belépek megnézni ezeket) instant tömegtermelés is kritkitus része volt a győzelemnek.
Meg persze mi is elvéreztünk vagy 10x, szóval a gyakorlás is fontos. -
#887 hát próbáltuk tegnap is a papos taktikkal. már volt falam meg néhány pap, de valahogy betört, mintha egy ponton nem lett volna fal és végünk lett. majd ma is próbáljuk. heroic aid sajna már nincs. kéne a papoknak vmi cucc amitől gyorsabban konvertálnak. van ilyen? az a baj haver kicsit amatőr, én meg rts veterán vagyok, mindig havert szopatják be, nekem nem lenne problémám. -
#886 minden pályát simán be lehet védeni az elején pár toronnyal (kivéve a best friends forever sorozat). gyorsan kaja meg fa szedés, aztán másodkor és kajáról átállni kőre, és mehetnek a tornyok. hamar megvan 4-5 torony, pár perc. jó taktika ha még épülnek a tornyok és már támad, hogy a lovas felderítőddel addig elcsalod a seregét, mennek utána gyönyörűen, libasorban:D -
#885 Engem a Balistával szoktak megszívatni leginkább. -
Borg #884 Én a fishin hole-lal vagyok így. Már lvl25 vagyok freeben vagy mennyi, de az a pálya a mai napig nem jön össze. Túl gyorsan, és túl sok egységgel támadnak. -
Rusy #883 Én is most megakadtam egy picit 2-3 pályánál, nagyon gyorsan le rush-olnak, nem tudok olyan gyorsan se torony+fortresst csinálni, se katonát, még az elsőt éppen túl is élem utána 20mp mulva jön a következővel, utána nem lenne gond csak az elején van, esetleg valami taktika? -
#882 Mi úgy toltuk, hogy 35ös prémium, 33as nem prémium, az első 3 cooponly pályát az általad említett heroic aiddel lezergeltük, aztán jött a szopás rész, de még így is előrevergődtünk egy ideig, csak az utolsó pálya volt a sorozatban, ahol már kellett, hogy 40es prémium és 37es prémiumként toljuk. Így is kiírtottak engem (40es egyiptom) szinte teljesen, 5 paraszttal menekültem be a társam városába ledobni egy town centert, aztán mivel már csak egy pontot kellett védeni, akkor végül kivéreztettük őket. Taktika annyi volt, hogy a társam flottára gyúrt, én meg maxos elefántokra. Amikor elkészült a 28 elefánt, akkor már nem állított meg semmi.
Szóval meg kell, hogy legyen az, csak gyakoroljatok, és próbáljátok egymást kiegészíteni, pl. odaküldeni a katonáid, ha őt támadják és viszont. Meg persze adjatok rendes geart a katonákra, rendes advisorok legyenek, stb. -
#881 ez lenne az, csak a szöveg nem stimmel.
ezaz
nálam ez 30 katonát idézett:D
lehet tényleg csak küldi adja ahogy Botond írja. -
#880 hát 36 -osok vagyunk premium accal, de nem megy:) ideig bírjuk aztán felmorzsolnak. ha tornyozok meg fortressezek az sem jó, ha egységeket fosok az sem:( olvastam tippet hogy fal+mögé papok. jónak tűnik. akkor van szopás ha ostromgép jön...próbát megér. meg olyat is olvastam hogy át kell költözni gyorsan a szigetre. -
#879 Küldetések listája elérhető valahol népekre lebontva? -
#878 Melyikre gonodlsz? link -
#877 Amúgy meglepne, ha gyártani lehetne, szerintem az egyszeri küldi reward azt helló. -
#876 Meg lehet anélkül is, csak premiumnak kell lenni mindketten és 30 fölöttinek. A lila idézhető sereggel az első 4 megy le simán, utána már az se segít. :) -
#875 heroic aid idézhető sereget nem tud valaki gyártani vagy venni nekem? ez a lila idézhető sereg, 30 katonát idéz. best friends forever küldetésszálat enélkül nem lehet megcsinálni. a best friends forever megvan, de a következő küldi még durvább, a többi meg annál is. -
Rusy #874 Jaja akkor jól gondoltam, akkor gyúrok rá, mer most nekem is van egy ami nem sikerült elsőre -
#873 Más nemzetek városába vannak a fő küldetések, többségük ismételhető. pl. Nubia, Libia, Görög területek, Cyprus (itt már elég durva pályák vannak). -
Rusy #872 igen pont ezt akartam kérdezni tőled, nem rég kezdtem, hogy van valami fő küldetés szál? Mert megcsináltam a városodba a küldit azt hittem ez a fő szál, mert én már egy ideje ismételgetek, de miután kész lett nem adott ki új pályát csak az az öt van ami mindig ismétlődik illetve más városba van egy az lenne a folytatás? -
#871 Jöhetne már új nép vagy valami akció a görögökhöz, mert lassan már a Perzsáknál sincs semmi új pálya ami érdekelne, az ismételgetés meg nem túl izgalmas.