• Botond #888
    Hát az én társam is nagy híve a falnak, én soha nem tettem le egy centit se. Ugyanakkor ő nem papokat rakott a fal mögé, hanem ijászokat (azok elég gyorsan konvertálják az ellenséget élőből halottba... :) ), én meg erődöket.

De ismét mondom, nagyon fontos milyen advisorod van, pl age1ben agathor (vagy ilyesmi), aki mondjuk kékként már azt adja, hogy -20% kajába kerül a paraszt (így 40 kaja, nem 50), az már elég sokat segít a kezdeti felépülésen. Aztán age3ra epic nemtomki volt, aki azt adta, hogy desert warriort lehet képezni az erődőkből, 25 kaja 35 arany vagy ilyesmi az ára 5-10 sec amíg elkészül, mivel age3ra a falak mögött már 5-10 erőd van, így nonstop lehet f*sni őket, és mivel eddigre már masszíven zergel, hát kell is. Ha jól érzem te is egyiptom vagy, neked is kellett lennie küldi rewardnak. Minden más unit vagy túl drága, vagy túl lassan trainel, vagy 1 ütéssel szétküldik az elite ellenségek. Azt hiszem a desert warrior (vagy champion, na mindjárt belépek megnézni ezeket) instant tömegtermelés is kritkitus része volt a győzelemnek.

Meg persze mi is elvéreztünk vagy 10x, szóval a gyakorlás is fontos.