• sanyicks
    #71
    "USB-s bővítésről, videóchatről már leírtam, hogy miért teljesen ellentétes egy tablet eszköz használatával."

    és aki ellenkezik az eretnek, és máglyán égettetik el! Mert a nagy inkvizítor steve jobs, és követői megmondták mire használható, benne van a 32 parancsolatban :)

    "másrészt egy média lejátszó helyből több terrás háttértárral rendelkezik, mert valahol a tartalmat tárolni kell. Streamelésnek sincs értelme, mert a ma kapható TV-k nagy része eleve DLNA képes."

    Fura alapon az mpeg4-es dvd lejátszóm talán egy pár száz kilobájtos rommal rendelkezik a lemezt bele kell rakni. Hogy lehet ez?
    Máshoz meg usb-n lehet vinyót csatlakoztatni. Ja ilyet sem lehet az ipaddal.
    A másik furcsaság, hogy a gépemet is médialejátszónak is használom, elég régóta, még anno 80 gigás vinyóval is ezt tettem... sj mondta hogy médialejátszó csak több terrás saját háttértárral rendelkező eszköz lehet?
    DLNA? Persze... és ha nincs éppen kéznél ilyen (úgy 20 ból 1 tv tudja egyébként), leugrom a tescoba és zsebből veszek egyet, még akkor is ha nem otthonra kell, hanem mondjuk egy utazásra több ezer km-re?

    "Vállalati környezetre meg feltaláltad a vékony klienst, kár, hogy ezt már évekkel ezelőtt feltalálta más is és azóta meg is bukott a koncepció. :)"

    Furcsa mert, erősen terjed a vállalti környezetben, mindenhol. Nekem is ilyenre kellett átállni az előző munkahelyemen, egy banknál.
    Ezt is sj mondta hogy megbukott, vagy saját agyszülemény?