• sanyicks
    #66
    "Balfaszka te vagy, ha azt gondolod, hogy a flash csak a procitól megy :D
    Mindenesetre próbálkozz 480p-nél nagyobb flash videó lejátszásával Winden, jó diavetítést."

    Milyen flash te nagyonhülye? 720p-t írtál simán, flash nélkül. Ja mostmár flasht írsz mert az nem megy 720p-ben rajta, hogy neked legyen igazad? ipadon meg hogy megy? Sehogy... Vicc ahogy ferdítesz hogy neked legyen igazad, csak kár hogy feltűően csinálod, így senkit nem tudsz etetni ;)

    "Egy tabletet az ember szabadon forgathat, nem kell arra figyelnie, hogy melyik szögből mennyre olvasható, vagy sem a tartalom."

    sötét vagy mint az éjszaka, sj megmondta a frankót, vakon hiszel a faszságaiban... Képzeld van TN paneles monitorom van. Tudod mennyi a betekintési szöge oldalról? 170 fok, alulról 160, és képzeld el tényleg, ha megnézem így van. Bár értelme nincs, mert épeszű ember ilyen lapos szögből messze nem néz monitort, ugyanis nem lehet olvasni már papírt sem ilyen szögből.

    "Olvass vissza, nem cáfolt meg senki, csupán csalt a gyerek, mikor ez kiderült, többet nem is szólt a témához."

    persze persze neked minden csalás ami megcáfol, még az is ha valaki bemutatja neked a szerinted nem multitaskos win7-et multitaskolni gyönörűen, vagy bármit ami a hülye képzelgéseidnek kétségtelenül ellentmond.

    "Gondolom apád Suzukijával mész szántani is, mert hát mit mondják meg neked, hogy mi mire való. :D"

    Jó szar hasonlat megint. Tudod mi a torrent? Olyan kis erőforrásigényű p2p amit sokan kukázott 486-on futtatnak naphosszat, hogy ne a nagygép menjen miatta...
    Pc tablet pc normál esetben arra való amire egy tabletpc.... AMIRE KÉPES, és a felhasználó akar. Torrentre még egy gagyi mobil is képes... bár lehet hogy egy ipad nem, hiszen apple, ha tudna is valamit az durva lenne :D
    Suzuki képes szántani? Nem, rögtön elakad ahogy lemegy az útról...

    "Ennek fuss neki még egyszer, ha nem megy, akkor kérj meg valakit, aki látott már ilyet, vagy matekból nem húzták meg, mint téged."

    Ne erőlködj, faszságot írtál, kész. Megcáfolni nem tudod :) (tudod a felbontás arányt nem képpontszám alapján szokták meghatározni, hanem inkább külön külön irányonként).