Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Lokker #9901 Szerintem nem az a baj, hogy nem figyelnek egymásra, hanem mindenki lusta, hogy kicsit szétnézzen és megpróbálja maga orvosolni a problémát. Szó se róla szívesen segít az ember de rögtön ide irkálni, hogy ez meg ez a baj hát az inkább lustaság.
1) Csak meg kellett volna nézni egy nagyobb webáruház oldalát ott fent van minden megjelenés. (Ismételten lustaság.)
2) Ez így igaz. Tegnap is zsinórban lenyomta 4 óra játékidőt. Valószínű a dungeon egységek nerfelése köv. patch-el.
3) Erről nem tudok nyilatkozni, nekem sima Uplay-s változat van. Mint itt a nagytöbbségnek szerintem.
4) Igen a steam automatikusan felpatcheli mindegyiket (magyar, cseh, angol, stb.). Míg a Uplay nem ezért kell külön letölteni, de ez is fent van a HIVATALOS fórumon, mindegyik nyelv patch-e linkelve van ott. Megint lustaság.
5) Pontosan.
6) Csak a steam-es verzióval volt gebasz de javították.
7) Tört játék miatt eredeti verziós fórumra jönni felesleges.
Emberek, tényleg no offense, de mielőtt kérdez valaki valamit akkor tessék már előtte kicsit szétnézni a hivatalos oldalakon, ott hamarabb lesz válasz mint itt reagálna bárki is.