Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Megoldás Nvidiásoknak:
301.42-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql
Nekem ez a driver tökéletesen bevált 😊 de gondolom idáig is tudtátok, csak megosztom azért 😊
Az asztaliban otthon nvidia kártya van de nagyon ritka, hogy feketeképernyõt kapnék vagy kifagy. Sõt, azelõtt nem is volt míg meg nem vettem a dlc-t de eddig is csak kétszer volt ilyen eset.
Botond
ATI kártyán is fekete-fehér kockák vannak néha városkép helyett...
Üdv Bátor Harcosok! Akinek Nvidia kártyája van, az még legyen egy kis türelemmel. UBIék végre egyeztettek az Nvidiával és április elejére a közös együttmûködésnek hála várható egy 2.0-s patch, amiben igyekeznek közösen javítani az Nvidia kártyákon jelentkezõ hibákat. Reméljük sikerül eslõre, szóval már csak 1 hónap, addig legyetek türelemmel. Baráti üdv!
Csibusz
Gondolom te is olvastad.. Most próbáltam 1.8-al.. de ugyanúgy rossz.. Sõt.. Majd kíváncsi leszek, hogy te is így jársz-e.. De biztos nem fogom downdate-elni. (még emiatt sem 😊 )
gandrus
Kíváncsi leszek, nekem lesz-e ilyen gondom vele. Épp most váltok nvidiára (jövõ hétre várom a kártyát).

Csibusz
Igazából mindegy is, hogy megvásárolt vagy sem.. Egész nap a fórumokat néztem.. És én is azok a szerencsétlen emberek közé tartozom, akiknek nem bírja az NVIDIA driverét a játék.. Városnézetnél egybõl kifagy.. Gratulálni tudok...
gandrus
Ha megvasarolt peldanyod van, akkor automatikusan frissít, ha meg nem, akkor azt javaslom vedd meg!

Csibusz
Sziasztok!
Újra elszántam magam, hogy játsszak a játékkal. Tudnátok segíteni abban, hogy mely Patcheket rakjam fel? Melyiktõl érdemes? Köszönöm elõre is 😊
gandrus
Mármint fõleg akkor lehet rossz, ha esetleg konzolokra készül. Remélem nem.

Acidlich
Raneztem erre a beepitett ranglistara...h a farncba lehet az, h az elsoknek -teszem azt egy kampany kombinalt pontoknal- ilyen 60 millio pontja van, mig nekem alig tobb mint egy millio😊
Ez rendben is lenne ha tobbszazezredik lennek, de elso 5k-ban vagyok benne...ezeket a pontokat osszeadja, ha tobbszor vegigviszel egy kampanyt mondjuk vagy h lehet ekkora kulonbseg?

gandrus
Jó lenne, de csak ha nem szúrják el. Manapság már nagyon pesszimista vagyok ilyen téren. Fõleg, ha (esetleg) konzolokra készítik elsõsorban.

Jó lenne, elég régóta hanyagolják, csinálhatnának vmit.😄

Ha lesz is akkor 18.-as karika? 😄😄
Jó lenne.
EZ a titkos oldal jelent meg a hivatalos M&M portálon.
Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy Might & Magic 10 bejelentést várjunk a Pax Easten (március 22-24).
DE ÚGY sem jó
b-type
"pls segítsetek nem értem mért de fel crackeltem a heros 6.."
töröld a crack-t, és futtasd a jó exe-vel.. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hali!! pls segítsetek nem értem mért de fel crackeltem a heros 6 de nem mûködik mindig elindítom a játékot majd 3 másotpercre kidobja a kezdõ abalakot majd mûködése leáll nem értem legutóbb még mûködött a gépemen de most 3-4 hónap múlva már nem nem értme mit kéne csinálni pls aki tudja megoldást segítsetek!?!
köszi az infót, én már réges régen jelentkeztem a bétára.
Inferno 2. pályáján ha beikszelem a villám csatát kifagy a játék.
Másnál is van ilyen??

Értem, köszi.😊
Jónak tûnik szal jöhetne idén.

Shiwo
jó neked (: nekem többször is hibára futott már dlc nélkül is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Eddig elsõre mindig sikerült neki, amióta megvettem az elsõ dlc-t azóta csinálja.
Shiwo
yep... ez már a kezdetek óta ilyen sz@r

Másnál is kilépés után nehezen szinkronizálja a mentéseket a uplay? Elsõre sose sikerül neki.
Skill: Standalone kieg lesz, tehát nem lesz szükség az alapjátékra hozzá.

SlipKnoTiaN, Carmageddon: sajnos semmit nem tudni még.
ubisoftnál van most elvileg egy akció , ha veszek 20euroért valamit akkor kérhetem ingyen a heroes vi delux-ot. ez kell majd a kieghez vagy az új önmagában is elég ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Erre lennék kíváncsi én is.
Nem lehet még tudni h kb. mikorra várható??:/

Némi kedvcsináló a böngészõs Heroes-hoz:

Heroes VI nyereményjáték nyertesek
Februári Heroes Nyereményjáték - A Sorsolás
Hát nem tudom lesz e következménye de én kihagytam az a fájlt az ellenõrzésbõl és most felment teljesen jól, játszható is. De amugy találtam már róla 1-2 topicot ami kifejezetten uplay hibára utal. Azért köszi a segítséget.
Ha a fájlellenõrzés sikeres, akkor maga a fájl elvileg jó. Próbáld meg a telepítést alapra állított (tuning nélküli) géppel. Ha BIOS-ból tuningolsz akkor profilokat érdemes csinálni, így könnyû váltogatni. Lomtárat nem árthat kiüríteni, és mivel eredeti, a telepítés idejére a vírusirtót is meg lehetne próbálni kikapcsolni. Persze az is lehet pont hogy vírusod van 😊

Ha a letöltött fájl telepítése nem követel meg internetkapcsolatot, akkor más gépében is meg lehetne próbálni a telepítést (net kilõve addig), mert ha ott mûködik, akkor tuti a te gépeddel van gebasz. Aztán uninstall 😊 De mint mondtam az UPlay-t nem ismerem, nehogy az legyen hogy ha máshol telepítetted, nálad már nem engedi. 😊 Az UPlay rendszer alapvetõ mûködésével mivel azt használod gondolom tisztában vagy.
Ha a megjelenésre gondolsz akkor az még 2 hónap sajnos.

Szia!

Már telepített a file check az végigment és után kezdte el telepíteni. Amugy húzott de 24 óráig volt tesztelve ram/cpu és nem volt semmi gond vele ( i5 2500k 4.2-re szóval alig) HDD megnéztem már gyorsan de azzal se talált semmi elõtte kb 2 órával uplayrõl raktam fel a far cry 3-mat gond nélkül. Nem tudom mi lehet :S
Nem ismerem az uplay-t, a GoG-nál az van, hogy ha valamit letöltöttem, akkor leellenõrzi, és csak azután kezdi telepíteni ha rendben találta.
Tehát a kérdés nálad hogy telepítés közben, vagy a telepítés megkezdése elõtti ellenõrzésben ír ki hibát.

Mondjuk egy orthos teszt talán nem árt mindegyik tesztjével pár órácskát (ram/cpu teszt), illetve a hdd-d smart adatait is célszerû lenne megnézni, bár nem minden hdd támogatja korrektül a hibák rögzítését... ha egyáltalán hdd-d van 😊 Apropó géped alapon van, vagy túlhúztad?
Nah már csak 1 nap! Heroes VI Complete verziót mikortól lehet venni szerintetek? Steam-es verzió érdekelne, de ott még nincs fent.

Sziasztok!

Kis technikai segítséget szeretnék kérni. Ugye uplay akció kereteiben sikerült beszerezni a játékot de sajna mikor telepíteném kb 90% crc hibát dob ki data7.orc-ra hivatkozva. Többször pobáltam már újra letölteni gondoltam valami hiba volt, de sajna nem hozott sikert.Google a barátom de sajna segített. Bármi tippet ötletet nagyon köszönök.
Köszi a választ.😊
Hát nyalják meg! Ha már Complete akkor az tényleg legyen teljes! Remélem így lesz.

A videó utáni elsõ mondatból én arra következtetnék, hogy csak a kiegésztõ Uplayshop-on keresztüli elõrendelésért járnak az exkluzív cuccok. De kitudja, ubiéknál semmi se biztos. 😊
Csak mert nem igazán erõsségem az angol és biztos vannak itt nálam jobban tájékozott arcok is.😊

Srácok ezek a bónusz dolgok amik itt vannak felsorolva a Complete-ben is benne lesznek, vagy külön kellene megvenni õket Uplay Shop-on keresztül??

http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-79182&ct=tcm:6-231-32

Minden frakcióban 4 db 1 kockás lény és 3 db 2x2 kockás lény volt. (Kivéve a Sanctuary, ott csak a Kardos kígyó meg a Sárkány volt nagy) Ha jól veszem ki a videó végén, itt 4 db 2x2-es lény lesz: Minotaurus, Manticore, az a Lepkeszárnyú izé és a Fekete sari. Nem hátrány ez kicsit a csata elõtti taktikai elhelyezésnél?
1:19-nél az ott az Elfek favára? Lehet hogy titokban az is készül? Jó lenne!

A darkelfcsaj Xena-szerû dobókorongja elég fura 😄
szép és jó ez a videó szeretnék végre játszani vele
Shiwo
ez mondjuk sejthetõ volt elõre (:

Megismerhetjük az 5. részben már látott hõs Raelag kezdeti lépéseit és népének egységesítésére tett törekvéseit!
Viszont nagyon jól néznek ki és az animáció is tökjó, tényleg furcsa hogy a dark elfek méretileg is nagyobbak bizonyos egységeknél.

Shiwo
hát jah, úgy néz ki a helyzet :/