10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kene84 #9904 Sziasztok!
Ezek után félve kérdezem, de a tegnapi akció keretein belül megvettem az alap verziót(Deluxe).
Viszont feltelepítettem és angol nyelvű, gondoltam menüben változtatható,de tévedtem.
Nem a megfelelő verziót szedtem le a steam-ről? Sajnos ez a steam dolog nekem teljesen új, első ilyen vásárlásom.
Előre is köszi a választ. -
TomChaos #9903 Emberek! Hát nem azért írtam soraimat, hogy elkezdjük gyilkolni egymást.
Utánanéztem hátha találok neked valami linket. Emlékeim szerint volt dobozos complete az 576-nál de most én sem látom sehol.
Arra alapoztam, hogy lesz, hogy gold is volt. Steamen és Uplayen már most is van. Uplay pedig azt írta, hogy "both of them" a kiadásra. Tehát digital és box is lesz belőle. Magyarországra pedig a dátumokat nézve késik a lokalizációs dolgok miatt. Ezt tudom csak elképzelni.
Amúgy akkor egy kérdésem lenne nekem is. Ha most jött ki a complete változat akkor ez azt jelenti, hogy az ubi nem is akar tőbb DLC-t és kieget kiadni amiben a wizard/dwarf/elf fajok is benne lesznek? Látott erre valaki valami negatív vagy pozitív információt? -
SlipKnoTiaN #9902 1) Megnéztem és képzeld nagy okos.. egyiknél sincs feltűntetve a Complete Edition. Wááááááóóóó. De lusta voltam h meg mertem kérdezni 1 a játékkal foglalkozó fórumon azt, ami nem derült ki egyik webáruház oldalán sem. Vagy mutass nekem 1 megbízható magyar webáruházat ahol most ott van a CE és nem mellesleg megbízható is legyen az a cég ha már itt tartunk. Inkább segítek, nem fogsz ilyet találni.
Talán neked is körül kellett volna nézned pár oldalon (lustaság??) mielőtt dumálsz és lustasággal vádolod a másikat.
És ha nem értenéd h mi kell nekem.. nem a Gold Edition, nem a Shades of Darkness, nem az alapjáték és nem is a DLC-k, hanem (magyarra fordítva) az a változat amiben minden eddig megjelent cucc benne van. Szal a CE-ről kérnék 1 megbízható webáruházra mutató linket, ha nem gáz.
Baráti üdv. -
Lokker #9901 Szerintem nem az a baj, hogy nem figyelnek egymásra, hanem mindenki lusta, hogy kicsit szétnézzen és megpróbálja maga orvosolni a problémát. Szó se róla szívesen segít az ember de rögtön ide irkálni, hogy ez meg ez a baj hát az inkább lustaság.
1) Csak meg kellett volna nézni egy nagyobb webáruház oldalát ott fent van minden megjelenés. (Ismételten lustaság.)
2) Ez így igaz. Tegnap is zsinórban lenyomta 4 óra játékidőt. Valószínű a dungeon egységek nerfelése köv. patch-el.
3) Erről nem tudok nyilatkozni, nekem sima Uplay-s változat van. Mint itt a nagytöbbségnek szerintem.
4) Igen a steam automatikusan felpatcheli mindegyiket (magyar, cseh, angol, stb.). Míg a Uplay nem ezért kell külön letölteni, de ez is fent van a HIVATALOS fórumon, mindegyik nyelv patch-e linkelve van ott. Megint lustaság.
5) Pontosan.
6) Csak a steam-es verzióval volt gebasz de javították.
7) Tört játék miatt eredeti verziós fórumra jönni felesleges.
Emberek, tényleg no offense, de mielőtt kérdez valaki valamit akkor tessék már előtte kicsit szétnézni a hivatalos oldalakon, ott hamarabb lesz válasz mint itt reagálna bárki is. -
TomChaos #9900 Mintha ezen a fórumon nem igazán figyelnénk egymásra, mindenki csak a problémájára vár megoldást... de ha már végigszenvedtem a témát akkor had válaszoljak pár kérdésre:
1) Igen lesz Complete Edition. Ha ma akarod beszerezni akkor a Steamen 50 Eur körül mocorog. Dobozosan ha jól láttam 1 hét csúszással kerül az 576 polcaira pl.
2) A játék nekem bejön. Az elfek über tápok és barom nagy taktikát le lehet velül verni.
3) Én steamen fettem, de a Steam-Uplay páros indítása egy hányás. 3 alakalomból 2X nem indul (újra elindítod és jó) de eddig stabilan működik ha megy, a patch számom meg 1.80 pedig még mielőtt megvettem volna 2.1 volt. Érdekes. Conflux csak az első nap volt bajos.
4) A játék nyelve magyar amit letöltöttem. Smmi trükköt nem kellett vele csinálni.
5) Az pedig, hogy volt egy idő amíg érdekes mód mintha az alap pályáival nem lehetett volna játszani az az ubi sara volt amit észrevettek és azóta javították.
6) Nálam hang kiválóan működik és semmi baj nincs vele.
7) Ha Ncore-ról töltötted le akkor az ottani fórumokat tudom javasolni (előtte nekem is onnét volt példányom)
Hát ennyi. Ha valakinek kérdése van kérdezzen. Ha tudok rá válaszolni akkor megpróbálok... -
SlipKnoTiaN #9899 Valaki valamit tudna erről mondani?? -
neonx #9898 Tegnap este vettem meg Steam-en nekem már alapból 2.1 telepítette. -
Lokker #9897 Áh, látszik este van már, az a cd-kulcs a preorder tartalom feloldásához lett külön kiküldve. Azért érdekes ez. My bad. -
Kheled #9896 Add nekem!! :)) -
Lokker #9895 Ezaz, most jól összezavartak uborkáék. Kaptam még egy SoD cd-kulcsot. -
Lokker #9894 2.1-re felfrissítettetek? Azt tudom javasolni, hogy teljesen pucoljátok le a játékot majd 2.1-re felpatchelni. Steames változatnál volt valami kavarás. Hátha megjavul. De most is csak azt tudom javasolni, hogy tessék látogatni a hivatalos fórumot, a megoldások oda kerülnek fel leghamarabb. -
neonx #9893 Ugyan ebben a cipöben járok én is. Az alap játékkal akarok játszani, de nem enged csak a kiegészítőket tudom elindítani. Az alap ikonok feketék a 2 kieg aktív. Valaki tudna nekünk segíteni? -
Lokker #9892 Javasolnám a hivatalos oldal fórumját, de mivel tört játékkal tolod bármi lehet, de ez tűnik inkább black screen esetnek. Csekkold le a hivatalos fórumot ott mit javasolnak, nekem nem volt ilyen problémám. -
szutyi93 #9891 Az ellen hogy kb 1-2 óránként kifagy úgy hogy a hang megy meg hallom ha kattintok csak a kép fagy be ez ellen lehet tenni valamit? -
szutyi93 #9890 Szóval az 1.7.1 hez képest az 1.8 ban nincs olyan dolog ami elengedhetetlen lenne. -
SlipKnoTiaN #9889 Itthon be lehet szerezni vhonnan a Complete Edition-t dobozosan és magyarul?? -
Rivain #9888 az angol verzio megy rendesen ha magyarod van szedd le uplayről töltsd le angolul dobd fel majd patchald 1.8-ig utána szedd le ezt- http://static2.cdn.ubi.com/patches/H..._2.1_efigs.exe(Retail)ha felraktad menni fog
sokan panaszkodtak hogy nincs hang a játékban nekem nincs vele problémám -
SlipKnoTiaN #9887 Ha nem akarod megvenni akkor maradj az 1.7.1-nél, nem halsz bele ha tört játékkal nem a legfrissebb verzióval tolod. -
szutyi93 #9886 Köszönöm szépen de nekem még ez is sok én egy tanácsot kértem de ez nem az. -
Lokker #9885 Valószínűleg mennie kell, én is most takarítottam le minden ubis cuccot a gépről és váltok angolra. -
Lokker #9884 Megvan a cze_hun patch de addig nem engedi felrakni míg nincs fent a SoD. Most akkor? -
Rivain #9883 csak a magyarral nem megy? ha angolul teszem fel az alapot és unlockolom akkor megy a SoD? -
Lokker #9882 Akkor most komolyan nem elérhető a SoD magyar változata? Valaki rendelkezik valami pontosabb információval? -
TomChaos #9881 Valaki van aki megvette Steamen a SoD-ot és használja? Vagy valaki megvette már boltba a példányt? -
#9880 Vedd meg steamen, ma csak 12 EUR a gold este 7ig. -
szutyi93 #9879 Üdv!
Letöltöttem Ncore-ról a Gold editiont ami már eleve fel van patchelve a 1.7.1 es patch-el de láttam hogy az 1.8 ban rengeteg újítás meg bugfix van így letöltöttem az 1.8 at de amikor telepíteni akarnám azt írja hogy a Heroes VI nincs telepítve a gépre valami ötlet? -
Lokker #9878 Engem az érdekelne, hogy mikor lesz elérhető a magyar patch, mert elég zavaró, február 2-án előrendeltem és még mindig nem tudok játszani a SoD-al. -
drholmes #9877 Ez engem is érdekelne. Most nagyon akciós a Steamen. Ha meg az alapot újra megvenném Steamen, akkor gondolom az Ubisofos launcher nem tudna mit kezdeni a játék két példányával. Valaki próbálta már? -
Carmageddon #9876 Milyen lett az új kiegészítő aminek februárban kellett volna jönnie? -
TomChaos #9875 Tegnap este megvettem steamen a gold editiont. Felrakom. Nincs conflux. Nem baj Uplayen beregisztráltam a kódomat. Visszajövök később van már conflux is, be akarom aktiválni a 2 DLC-t erre közli h az már megvan. Érdekes gondoltam de nembaj. Elkezdenék gép ellen játszani egy kört, mire kiderül, hogy nem lehet, mert a pályák közül 1 db enged használni a többire azt írja, hogy kell a H6 reg kulcs és vegyem meg. Mondom akkor aktiválom idebenn is, de közli, hogy ez már használatban van. Akkor most mi fene van? Valaki futott bele hasonló hibába? Mintha csak DLC-m lenne, de annak a pályáival sem tudok játszani, és mintha az alap hiányozna?
Valamit tönkretettem? Vagy futott bele ebbe más is? -
Lokker #9874 "After having tested several options, we won’t be able to propose retail EFIGS and Digital EFIGS+POL+HUN+CZE+KOR patches through auto-patching (except for Steam). The other versions are fine!"
Szóval aki magyarul akarja végigvinni/játszani a SoD-ot annak még várnia kell. -
Gza1 #9873 Ha megveszem a Steames két kiegészítőt, fel tudom tenni a nem Steames Heroes 6 alapjátékomra? Eredeti, csak dobozos. Tudja valaki? Kösz a választ. -
Lokker #9872 "Hello guys,
Sorry for making you wait without any details for many hours the day of Heroes 6 Shades of Darkness release.
Indeed, in the morning we started maintenance to update the game (to add Shades of Darkness and Complete edition content) and to set up the patch 2.1. Everything was going as planned and we aimed to get servers online in the afternoon CET.
Unfortunately at the very last moment we encountered an unexpected issue due to patch size (this one is huge). Right now the IT team is working on fixing it. The Might & Magic team keeps working hard in the office right now to insure all necessary support to the IT team.
I know that the waiting time is frustrating but be reassured that we will update you as soon as the game is released.
Ubi_Irina"
Ma már szerintem senki se várja, hogy bármi is lesz. -
#9871 most néztem ebben a percben. persze nem megy. jaaa még nincs este?
-
#9870 én sose veszem meg megjelenéskor. csak a baj van vele. amikor majd lemegy az őrület és kijön két három "peccs" és persze az ára is mérséklődik na majd akkor.
egyébként is én a playon-on vettem meg a H6-ot harmad áron. na annyit megért. -
#9869 Még ma reggel is gondolkoztam a megvételén. De jó, hogy úgy döntöttem, majd a karácsonyi leárazásban negyedáron. Pedig nem is sejtettem, hogy ilyen kínszenvedés lesz a release. -
#9868 ma este.. na persze vagy ma éjszaka, vagy holnap hajnalba netán holnap délután esetleg este felé.. :DDDDD -
Lokker #9867 "#heroes6 Complete #ShadesofDarkness are out today! To update the game we started maintenance. Game will be back tonight." -
#9866 köszi az infót! akkor ez most elfog tartani egy darabig.. :( -
Lokker #9865 Nagy valószínűséggel a kiegészítő miatt haldoklik a rendszer. Fórumon sokan panaszkodnak, hogy nem elérhető a kiegészítő. Van aki kapott cd-kulcsot van aki még azt se. Szóval teljes most a káosz.