Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #972 Én már nem bírlak követni, egyszer főleg a 4-gyel játszol aztán pedig simán megmondod, hogy az összes többi balanszolatlan volt (az 5-ön kívül :) ).
Ráadásul a 2-ben multiban a warlock az egyik leghasználhatatlanabb volt, mivel az egész várban a sárkány volt az ütős, addig meg ritkán jutottál el multiban. Pláne, hogy mindenki tisztában volt azzal, hogy a warlockot nem szabad hagyni kibontakozni.
A necrok általad írt "végtelen csont sereg"e se ért semmit multiban (végtelennek se nevezném, 2 jól irányzott spell és mentek a levesbe), de ők azért erősek voltak elsősorban a fejlesztett vámpírnak köszönhetően. Ha sikerült abból összeszedni egy nagyobb adagot, akkor lehetett vele ügyesen játszani (amíg sok van a kemény ellenfeleket ütöd, amint fogyatkozik rámész a többi támadással gondosan kikerült gyenge, nagy létszámú lényekre).
Én a Sorceressel tudtam a leginkább nyerni, nagyon gyorsan ki lehetett hozni a főnixeket (legkésőbb második héten, ha ügyes vagy), amik aztán minden harcban elsőként jöttek. Ahogy gyűltek a főnixek úgy pakoltam ki minden mást a főhősömtől és az összes többi lény egy kísérő hősnél volt, aki nem csinált semmit, csak kísérte a főhőst. A végső ütközetre mindig a kísérő hőst küldtem előre és ügyeltem arra, hogy a legerősebb pakkok létszámát nyirbáljam meg, aztán a főnixes hőssel rush taktika, max 2 kör alatt győzelem.
Persze singleplayerben más a helyzet, de abban bárki nevezhető a legtápabbnak, mivel ha több esze van a játékosnak, mint mondjuk egy tyúknak, akkor bármelyikkel le tudja nyomni az AI-t (hacsak az nincs látványos túlerőben alapból).
A single player "balance" totálisan érdektelen dolog.