• SlipKnoTiaN
    Simán lehet akár a Hidra az egyik új boss (mert gyanítom h lesznek új boss-ok).

Faceless-eket meg lehet h csak kampányban, egyedi épületekben lehet majd felvenni (mint pl. a farkasokat).

Amúgy sztem nem kell félni h túl sok lenne mostantól a sárkány mert nem hinném h a törpék és a sylvan elfek is kapnának sárkányt (sztem sajnos csak az egyik fog kapni sárkányt).

Amúgy én a H3-as Behemótot hiányolom nagyon.:( Olyan jó lett volna ha beleteszik a játékba, akár az orkokhoz, akár boss-nak (bár ez utóbbi még megvalósulhat).
    Most éppen az jutott eszembe h ugye gondolom a Behemót is ún. bestia lenne (mint pl. a minotaurusz, cápaemberek, goblinok, hárpiák, orkok), vagyis h a varázslók alkották meg őket is. És ebből a levezetésből jutott arra h milyen lenne már ha nem a Titán, hanem a Behemót lenne majd az Academy bajnok egysége (persze ha lesz Academy a későbbiekben).
    Mondjuk sajnálnám a Titánt, de simán lehetne úgy a sztori h még nem tudnak Titánokat gyártani a varázslók.

Basszus.. mennyi jóság nincs még benne a játékban.:D Remélem nem teszik félre a Heroes 7-re ezt a sok mindent (és a többit amit nem mondtam most el) mert még 5 évet várni már nagyon sok lenne.:/