Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ohyner #9418 Kíváncsi vagyok milyen egységek lesznek még. Gondolom lesz valami sötét varázsló is elit egységként.
Sajnálnám, ha nem a fekete sárkány lenne a bajnok egység, de a hidrának nem örülnék, maximum elitként.
A heroes 5-ben még azt a blood sistert szerettem nagyon, na őt el tüdnám fogadni:)
Tényleg, arról mi a véleményetek, lehetséges-e az, hogy itt is bevezetnek minden lénynek plusz egy választható fejlesztést, akár csak a korábbi részben?
Tudjátok mi lenne még jó? Volt a heroes 4-nek két nagyon jó újítása, amit sajnálok, hogy elfelejtettek. Az egyik az volt, hogy lehetett több különböző lény is egy kupacban a pályán. Kissé változatosabbak lennének a harcok, ha mondjuk egy lassú egység mellett lenne pár távolsági egység is, mert gyakran egy típusú ellenfél ellen túl egyszerű a harc.
A másik ilyen elképzelés, ami bár jó gondolat volt, de irtózatos rosszul lett megvalósítva, hogy választani kellett lények között. Nekem nagyon tetszene, ha minden csoport (core, elit, champion) kapna váranként plusz egy lehetséges egységet, de ugyanúgy csak 3,3,1 épületet lehetne felhúzni. Tudom, hogy ezek valószínű nem valósulnak meg, de gondoltam megosztom veletek.